گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

پیشرفت در مبادله اسرا از سوی نتانیاهو هم تایید شد

  • کد خبر: ۱۹۵۸۹۴
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۲
پیشرفت در مبادله اسرا از سوی نتانیاهو هم تایید شد
نخست وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد، پیشرفت‌هایی در زمینه توافقنامه مبادله اسرا با حماس دست یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های مختلف عبری زبان به نقل از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر دادند وی امروز سه شنبه از دست یافتن به پیشرفت‌هایی در توافقنامه اسرا سخن به میان آورده است.

نتانیاهو در این زمینه تاکید کرد، امیدواریم که در زمینه مبادله اسرا خبر‌های خوبی را در آینده نزدیک اعلام کنیم.

این در حالی است که ساعاتی قبل از این اظهار نظر، خانواده اسرای صهیونیست در بند حماس همچنان ناکارآمدی کابینه نتانیاهو و اعضای کابینه جنگ را در مدیریت مسئله نزدیکانشان را مورد انتقاد قرار می‌دادند.

از سوی دیگر پایگاه عبری زبان کیپا فاش کرد به تمامی بیمارستان‌هایی که قرار است اسرای صهیونیست بعد از آزادی از غزه به آنجام منتقل شود، تاکید شده است این افراد حق گفتگو با رسانه‌ها را ندارند تا غائله یوخاوید لیوشیتز بانوی ۸۷ ساله صهیونیست که بعد از آزادی از حسن رفتار حماس در مقابل دوربین رسانه‌ها تشکر و تمجید کرده بود، تکرار نشود.

براساس دستور العمل صادر شده این افراد به بیمارستان‌های شیبا، ایخلیوف، شنایدر، بیلینسون و سوروکا منتقل خواهند شد و از هم‌اکنون بخش‌های ایزوله خاصی را برای آن‌ها تدارک دیده‌اند تا حتی اجازه برخورد با دیگر بیماران موجود در بیمارستان هم به آن‌ها داده نشود.

افراد آزاد شده صرفا می‌توانند با اعضای درجه یک خانواده خود و پزشکان بیمارستان ملاقات کرده و نیرو‌های امنیتی هم بر روند این امر نظارت خواهند کرد.

بعد از آن نیز قرار است تمامی این افراد توسط روانشناسان متخصص مورد ارزیابی قرار گرفته و راهنمایی‌های لازم به آن‌ها داده خواهد شد.

از سوی دیگر شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم فاش کرد: براساس توافق انجام گرفته بین اسرائیل و حماس از طریق طرف‌های میانجی، مقرر شده است که ۵۳ اسیر موجود در غزه ۴۰ کودک و ۱۳ زن آزاد شوند و در مقابل ۴ روز آرام سازی اوضاع که در آن روزی ۶ ساعت حملات هوایی هم متوقف می‌شوند، اعمال شده و اسرائیل ۱۵۰ کودک و زن فلسطینی را از زندان‌های خود آزاد کند، در کنار آن اجازه ورود مقادیر بیشتری کمک‌های بشر دوستانه و سوخت به نوار غزه داده خواهد شد.

اسرائیل موافقت کرده است در صورتی که تعداد اسرای آزاد شده به ۷۰ نفر برسد، ۶ روز آرام سازی اوضاع اعلام کرده و ۲۴۰ اسیر فلسطینی را از زندان‌های خود آزاد کند.

عمیخای اشتاین روزنامه نگار صهیونیست در صفحه خود در فضای مجازی خبر داد، تمامی اسرای آزاد شده از غزه، تابیعت اسرائیلی دارند.

این در حالی است که آمیت سیگال دیگر روزنامه نگار صهیونیست فاش کرد، ۱۵۰ کودک و زن فلسطینی که اسرائیل قرار است آن‌ها را آزاد کند، هیچکدام در عملیات ضد صهیونیستی شرکت نکرده و متهم به قتل اسرائیلی‌ها نیستند.

روزنامه یدیعوت آحارانوت هم در این رابطه فاش کرد: قرار است تمامی اسرای صهیونیست آزاد شده از طریق گذرگاه رفح به مصر منتقل و از آنجا تحویل داده شوند.

حماس قرار است نام و مشخصات اسرائیلی که قصد آزادی آن‌ها را دارد، را روز قبل از آزادی به طرف‌های ذیربط تحویل دهد.

در این مرحله هیچ یک از نظامیان، مردان و اجساد آزاد سازی نخواهند شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->