مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشه‌ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی
سرخط خبرها

حماس پاسخ خود به پیشنهاد آتش‌بس غزه را داد

  • کد خبر: ۱۹۵۸۹۹
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۳
حماس پاسخ خود به پیشنهاد آتش‌بس غزه را داد
یکی از سران حماس گفت که این جنبش روز گذشته پاسخ خود به پیشنهاد آتش‌بس را به مصر و قطر تحویل داده و منتظر واکنش رژیم صهیونیستی است.

به گزارش شهرآرانیوز، «خلیل الحیة» از سران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین شامگاه سه‌شنبه گفت که دشمن صهیونیستی تا کنون جز جنایت جنگی و کشتار‌های وحشتناک، دستاورد دیگری در عرصه نبرد نداشته است.

وی در ادامه گفت: «نتانیاهو و ارتش اسرائیلی هرگز هیچ دستاوردی نخواهند داشت و ما از شکست آن‌ها اطمینان داریم».

الحیة گفت: «نیرو‌های اشغالگر بیمارستان الشفاء و بیمارستان الاندونزی را به پادگان نظامی تبدیل کرده‌اند».

این مقام حماس افزود: «نیرو‌های اشغالگر در تلاش هستند تا ساختار بهداشتی و درمانی در شمال غزه را از مدار خدمات رسانی خارج کنند».

وی اضافه کرد: «سخنان اشغالگران مبنی بر وجود تونل در بیمارستان الشفاء، نمایش مضحکی است که کسی آن را باور نمی‌کند».

الحیة گفت: «اشغالگران همچنان به دروغگویی و نمایش‌های جعلی تلاش دارد تا هدف قرار دادن بیمارستان‌ها و زیرساخت‌ها را توجیه کنند».

این مقام حماس افزود: «اشغالگران تلاش دارند تا مردم غزه را به سمت جنوب هدایت کرده و از آنجا به بیرون از نوار و به سوی مصر منتقل کنند».

وی تاکید کرد: «هیچ جابجایی و خروجی وجود ندارد و مردم ما در غزه به سرزمین خود پایبند است».

الحیه تاکید کرد که گذرکاه رفح باید برای وارد شدن نیاز‌های مردم غزه باز باشد و چیزی که در حال حاضر به این باریکه وارد می‌شود تنها ۱۰ درصد از نیاز‌های مردم می‌باشد.

این مقام حماس گفت: «دیروز پاسخ خود را به قطر و مصر درباره پیشنهاد آتش‌بس تحویل داده و منتظر واکنش اشغالگران هستیم».

وی افزود: «اگر اشغالگران خواستار آتش‌بس نباشند در برابر آن صد‌ها مانع تراشی خواهند کرد».

پیشتر سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی جزئیات بیشتری از توافق احتمالی میان رژیم صهیونیستی و حماس در خصوص تبادل اُسرا منتشر کرد.

این نهاد صهیونیست‌ها به نقل از یک مقام ارشد خبر داد: «توافق آزادی تعدادی از اُسرا، شامل آزادی پنجاه کودک و زن در غزه در چند دفعه می‌باشد».

این منبع اضافه کرد: «در مقابل آزادی برخی از اُسرای اسرائیلی، حدود ۱۵۰ زندانی امنیتی فلسطینی در زندان‌های اسرائیلی آزاد خواهند شد».

این منبع بلندپایه به سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد: «آتش بس موقتی برای پنج روز ایجاد خواهد شد و در صورتی که حماس تعداد بیشتری از اُسرا را آزاد کند، این آتش‌بس تمدید خواهد شد».

پیشتر نیز شبکه خبری سی ان ان به نقل از یک دیپلمات آگاه و یک منبع نزدیک به موضوع گزارش داد که قطر امیدوار است امروز توافقی را برای آزادی گروگان‌های غیرنظامی که توسط حماس در عملیات طوفان الاقصی به اسارت گرفته شده بودند را در ازای توقف درگیری‌ها اعلام کند.

براساس این گزارش، این توافق آزادی برخی زندانیان غیرنظامی اسرائیلی را در ازای توقف درگیری‌ها دربرخواهد داشت.

مقامات آمریکایی نزدیک به مذاکرات تاکید کردند که اگرچه توافق انجام نشده است، اما آن‌ها به طور فزاینده‌ای خوش بین هستند و معتقدند هفته‌های طولانی و دشوار با آزادی گروگان‌ها به ثمر خواهد رسید.

این اظهارات در حالی بیان شده است که «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز، صبح امروز (سه‌شنبه)، در اظهاراتی از جریان داشتن مذاکراتی برای تبادل اسرا با رژیم صهیونیستی و برقراری آتش‌بس در غزه خبر داد.

هنیه در بیانیه‌ای کوتاه که کانال تلگرامی حماس آن را منتشر کرد، اعلام کرد: «جنبش [حماس]پاسخ خود را به برادران در قطر و میانجیگران تحویل داده است و ما به توافق آتش‌بس نزدیک می‌شویم».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->