عراقچی در کنفرانس بین المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد
سرخط خبرها

جان کربی: توافق آزادی اسرا باید توسط اسرائیل و حماس امضا شود

  • کد خبر: ۱۹۵۹۰۶
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۶
جان کربی: توافق آزادی اسرا باید توسط اسرائیل و حماس امضا شود
هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد توافق آزادی اسرای اسرائیلی و فلسطینی باید توسط کابینه جنگ رژیم اسرائیل و حماس امضا شود.

به گزارش شهرآرانیوز، جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی و سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران درباره توافق آزادی اسرای اسرائیلی و فلسطینی از ارائه جزئیات در مورد آزادی احتمالی گروگان‌ها خودداری کرد و گفت: باید یک توافق توسط کابینه جنگ اسرائیل و همچنین حماس امضا شود.

این مقام ارشد کاخ سفید تصریح کرد: "بنابراین هنوز تعدادی تاییدیه برای دستیابی به آزادی گروگان ها باقی مانده است."

کربی در عین حال تصریح کرد: ما معتقدیم نزدیک‌تر شده ایم اما هیچ جزئیاتی ارائه نخواهم کرد و من نمی توانم جزئیاتی را که در گزارش های مطبوعاتی منتشر شده است، تایید کنم.

این مقام کاخ سفید افزود: ما روی آزادی گروگان ها سخت کار می کنیم و امیدواریم این امر انجام شود. ما در این لحظات حساس چیزی نمی گوییم تا توافق در معرض خطر بیشتری قرار نگیرد.

این مقام آمریکایی همچنین گفت که اولین نکته مورد نیاز در یک توافق برای آزادی اسرا «نوعی مسیر امن» برای بازگشت آنها به اسرائیل است.

یک  رسانه آمریکایی درباره جزئیات توافق آزادی اسرا میان فلسطین و اسرائیل نوشت که در مرحله اول این توافق دو مرحله‌ای، حماس ۵۰ زن و کودک اسرائیلی را که در غزه نگهداری می‌شوند، آزاد کند، در حالی که انتظار می‌رود اسرائیل حدود ۱۵۰ اسیر فلسطینی را که اکثراً زنان و خردسالان هستند، آزاد کند. 

تارنمای آمریکایی آکسیوس روز سه شنبه به وقت محلی به نقل از مقامات اسرائیلی درباره جزئیات این توافق گزارش داد و نوشت: اگر توافق ازادی گروگان ها محقق شود، این بزرگترین پیشرفت دیپلماتیک از زمان حمله حماس در ۷ اکتبر خواهد بود.

بر اساس این گزارش، کابینه اسرائیل عصر سه‌شنبه به وقت محلی برای بحث و رأی‌گیری درباره توافق تشکیل جلسه داده است.

آکسیوس نوشت: دو منبع با اطلاع مستقیم از گفتگوها گفتند که به عنوان بخشی از معامله آزادی گروگان‌ها، اسرائیل به ازای هر گروگان اسرائیلی آزاد شده توسط حماس، سه اسیر فلسطینی را که در اسرائیل زندانی هستند، آزاد می‌کند.

این رسانه آمریکایی ادامه داد: انتظار می‌رود در مرحله اول این توافق دو مرحله‌ای، حماس ۵۰ زن و کودک اسرائیلی را که در غزه نگهداری می‌شوند، آزاد کند، در حالی که انتظار می‌رود اسرائیل حدود ۱۵۰ اسیر فلسطینی را که اکثراً زنان و خردسالان هستند، آزاد کند. برخی از گروگان های اسرائیلی دو تابعیتی هستند.

یکی از منابع به آکسیوس گفت که آزادی گروگان‌ها و زندانیان در مرحله اول توافق طی چهار روز وقفه موقت در غزه انجام خواهد شد.

به گفته یک مقام اسرائیلی، اسرائیل اسرای فلسطینی را که به کشتن اسرائیلی ها محکوم شده اند، آزاد نخواهد کرد. در ۲۴ ساعت پس از تصویب این توافق توسط کابینه، اسامی زندانیان علنی خواهد شد تا شهروندان اسرائیلی بتوانند برای آزادی آنها به دادگاه شکایت کنند.

بر اساس این گزارش، اسرائیل به عنوان بخشی از این توافق به حدود ۳۰۰ کامیون کمک در روز اجازه می دهد تا از مصر وارد غزه شوند. به گفته یک مقام اسرائیلی، سوخت بیشتری نیز در طول وقفه در جنگ می تواند وارد غزه شود.

در مرحله دوم این توافق، حماس می‌تواند ده‌ها زن، کودک و سالخورده دیگر را در ازای تمدید آتش‌بس توسط اسرائیل برای چند روز دیگر آزاد کند.

یک مقام اسرائیلی گفت که اسرائیل آماده است به ازای هر ۱۰ گروگانی که حماس آزاد می کند، یک روز دیگر وقفه در درگیری ها را تمدید کند.

این مقام اسرائیلی با اشاره به تعداد گروگان ها، گفت: ما فکر می‌کنیم حماس می‌تواند ۷۰ تا ۸۰ گروگان را آزاد کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->