واکنش احزاب مخالف نتانیاهو به کنفرانس مطبوعاتی بی‌بی | نمایشی فاجعه‌بار از یک نخست‌وزیر شکست‌خورده حماس: اظهارات نتانیاهو چیزی جز تلاشی مذبوحانه برای تبرئه رژیم اسرائیل نیست روسیه: گرسنگی دادن مردم در غزه توسط اسرائیل جنایت جنگی است وزیر ارتباطات در دیدار با اصحاب رسانه: از کیفیت اینترنت راضی نیستم بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند حماس به دروغ‌های نتانیاهو واکنش نشان داد وقوع انفجار در اطراف فرودگاه نظامی حماه (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: خواسته‌های ایران در رابطه با کریدور زنگزور رعایت شده است وزیر کشور: یک میلیون و ۱۰۰ هزار تبعه غیرمجاز از کشور خارج شده‌اند | کاهش ۶ درصدی در تراکنش‌های خرید نان واکنش چین به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه حذف چهار صفر از پول ملی در دولت تصویب شد عراقچی: دور بعدی مذاکرات فعلاً تنظیم نشده است واکنش انگلیس به تصمیم اسرائیل برای اشغال غزه | یک میلیون نفر آواره خواهند شد کشور‌های اروپایی در مخالفت با اشغال غزه بیانیه صادر کردند نتانیاهو برای پایان‌دادن به جنگ علیه غزه شرط گذاشت بدهی آمریکا چقدر است؟ نشست سه جانبه اردن، سوریه و آمریکا در امان برگزار شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حمله تازه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد صحبت‌های مهم رئیس جمهور درباره سهمیه بندی بنزین | نباید به دهک‌های ۸ تا ۱۰ یارانه بنزین بدهیم (۱۹ مردادماه ۱۴۰۴) فرمانده ارتش پاکستان برای دومین بار در دو ماه گذشته به آمریکا رفت ادامه هشدار برنامه جهانی غذا درباره قحطی در غزه شهادت ۶۱ فلسطینی دیگر در غزه | شمار شهدا به ۶۱ هزار و ۴۳۰ نفر رسید (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: ظلم به کارگران و سوء استفاده از منابع معدنی قابل قبول نیست | تقویت آموزش‌های مهارتی برای رفع کمبود نیروی کار ماهر در مشهد زنگزور، کنسرسیوم جدید آمریکا برای مهار ایران، روسیه و چین راهپیمایی حمایت از مردم مظلوم غزه در استانبول شهادت یک جنین در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به غزه
سرخط خبرها

۶۶ حمله مقاومت به پایگاه‌های آمریکا در عراق و سوریه

  • کد خبر: ۱۹۵۹۱۲
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۱
۶۶ حمله مقاومت به پایگاه‌های آمریکا در عراق و سوریه
وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد: نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه تاکنون هدف ۶۶ حمله قرار گرفته اند.

به گزارش شهرآرانیوز، سابرینا سینگ معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) روز سه شنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: از ۱۷ اکتبر (۱۰ روز پس از عملیات طوفان الاقصی از سوی گروههای مقاومت فلسطینی علیه اسرائیل) نیروهای آمریکایی ۶۶ بار مورد حمله قرار گرفته است که ۳۲ در عراق و ۳۴ حمله در سوریه بوده است.

به گفته این سخنگوی پنتاگون به استثنای حمله شب گذشته گروههای مقاومت به پایگاه آمریکایی عین الاسد در عراق، ۶۲ آمریکایی تاکنون مجروح شده اند.

معاون پنتاگون روز سه شنبه به وقت محلی با تکرار ادعاهای ضد ایرانی اعلام کرد: شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران یک «موشک بالستیک با برد کوتاه» را شب گذشته به سمت پایگاه هوایی عین الاسد در عراق شلیک کردند.

وی تصریح کرد: در پاسخ به این اقدام، جنگنده آمریکا بلافاصله تلافی کرد و منجر به "تلفات در نیروی دشمن" شد.

معاون سخنگوی پنتاگون گفت: این شبه نظامیان پس از شلیک موشک‌هایی به سوی پایگاه هوایی عین الاسد به خودروهای خود بازگشتند و در همان زمان هواپیمای توپدار ای‌ سی-۱۳۰ آنها را شناسایی کرد. ‌
این مقام پنتاگون گفت: "شبه‌نظامیان به این دلیل هدف گرفته شدند که ای‌سی-۱۳۰ توانست سرمنشاء را مشخص کند."

معاون سخنگوی پنتاگون گفت: این حمله موشکی بالستیک منجر به جراحات مختصر در نیروهای آمریکایی شد، اما ارزیابی‌ها همچنان در حال انجام است.

 پاتریک (پت) رایدر سخنگوی پنتاگون نیز اعلام کرد که در حمله به پایگاه عین الاسد با موشک‌های کوتاه برد "هشت نفر" از نیروهای آمریکا و ائتلافی مجروح شدند و خسارات جزئی به پایگاه وارد شد.

پیش از این، یک مقام نظامی آمریکایی در پی حمله به پایگاه آمریکایی عین الاسد در استان الانبار در غرب عراق اعلام کرد که نیروهای آمریکایی به این اقدام پاسخ دادند.

یک مقام نظامی آمریکا که نامش فاش نشده است، روز سه شنبه به وقت محلی به رسانه ها گفت که نیروهای آمریکایی پس از حمله به آنها در یک پایگاه عراق که باعث جراحات جزئی به پرسنل و آسیب به زیرساخت ها شد، به این اقدام "پاسخ" دادند.

در روزهای گذشته پایگاه‌های نظامی ایالات متحده در عراق و سوریه در چندین نوبت هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی رزمندگان مقاومت قرار گرفته اند.

مقاومت اسلامی عراق به دنبال جنایات و حملات رژیم اشغالگر قدس علیه مردم مظلوم فلسطین به ویژه غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، بارها به آمریکایی ها هشدار داده بود که پایگاه‌های این کشور را در منطقه مورد هدف قرار خواهد داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->