راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

طرح شناسایی مبتلایان کرونا در منازل کدام استان‌ها اجرا می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۹۵۹۸
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۰
طرح شناسایی مبتلایان کرونا در منازل کدام استان‌ها اجرا می‌شود؟
رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور از اجرای طرح تریاژ از منزل برای از بین بردن زمینه‌های بروز و انتقال بیماری کرونا خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم متولیان رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور درباره اقدامات بسیج جامعه پزشکی برای مقابله با کرونا اظهار کرد: برای مقابله با این بیماری و کم کردن نگرانی مردم طرح تریاژ از منزل را اجرا خواهیم کرد. این طرح با همکاری بسیج محلات انجام خواهد گرفت. بسیج جامعه پزشکی در کشور حدود ۴۰۰ درمانگاه تخصصی دارد.

 

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور بیان کرد: در این طرح هموطنان ابتدا در درب منزل یا کانکس‌هایی که در محله‌ها مستقر شده اند معاینه می‌شوند در صورت وجود علائم به درمانگاه‌های تخصصی و سپس به بیمارستان برای ادامه روند درمان معرفی خواهند شد.

 

او افزود: در این طرح می‌خواهیم به مردم کمک کنیم تا نگرانی آن‌ها کمتر شود و فقط کسانی که لازم است به درمانگاه‌ها مراجعه کنند. ما دو هدف اصلی داریم؛ اولین نکنه که مردم سعی کنند وارد محیط آلوده یا اجتماع ایجاد نشوند. هدف دوم این است که مردم را از نگرانی و سردرگمی رها کنیم.

 

متولیان کفت: این طرح برای کمک به جامعه پزشکی و بسیج محلات اجرا خواهد شد. درمنازل افراد سوالاتی پرسیده می‌شود که در صورت داشتن مشکلات تنفسی یا تب راهنمایی‌های لازم صورت خواهد گرفت. در صورتی که با راهنمایی‌ها بهبود نیابند به مراکز مراجعه خواهند کرد.

 

او بیان داشت: سعی بر این داریم در ۳ استان کشور که بیشتر درگیر این مساله هستند، زمینه‌ای که موجب بروز و انتقال بیماری هرچه سریع‌تر می‌شود را از بین ببریم.

 

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور با اشاره به اینکه این طرح با استقرار ۶ کانکس در قم شروع شده است، گفت: این کانکس‌ها در روز‌های قبل در مناطق محروم قم مستقر شده و در حال ویزیت مردم هستند تا مراجعه آن‌ها به مراکز درمانی کمتر شود.

 

او تاکید کرد: به دلیل ایجاد بیمارستان سیار سپاه فعلا امکان افزایش این کانکس‌ها وجود ندارد، اما در تلاش هستیم تا شماره ۴۰۳۰ را در قم فعال کنیم تا مردم سوالات خود را از طریق این سامانه بپرسند و مشاوره‌های لازم را دریافت کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->