پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم آزمون‌های استخدامی سال آینده را امسال برگزار کنیم | آغاز توزیع شیر از هفته آینده در مدارس ابتدایی کشور

  • کد خبر: ۱۹۵۹۸۵
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷
وزیر آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم آزمون‌های استخدامی سال آینده را امسال برگزار کنیم | آغاز توزیع شیر از هفته آینده در مدارس ابتدایی کشور
وزیر آموزش و پرورش گفت: مطابق قولی که داده‌اند توزیع شیر در مدارس ابتدایی‌ باید از هفته آینده سراسری شود اما بازهم پیگیری مستمر می‌کنیم تا این اقدام انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز رضامراد صحرایی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره برگزاری آزمون جذب معلمان، اظهار کرد: تلاش ما این است که همه آزمون‌های سال بعد را این سمت سال برگزار کنیم. مقدماتی نیاز دارد که در جلسات پیوسته با سازمان اداری استخدامی بررسی می‌شود. بخش مربیان پرورشی و امور ورزشی و سلامت به یک نقطه‌ای رسیده است و باقی موارد هم در حال بررسی است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اعتراض برخی کارمندان آموزش و پرورش چهار محال و بختیاری نسبت به رتبه‌بندی آموزش و پرورش در این استان، اظهار کرد: رتبه‌بندی یکی از کار‌های بزرگ دولت بود. این دولت انصافاً حق خود را در قبال معلمان در این بازه زمانی به نحو احسن ادا کرد. من به عنوان نماینده مشترک دولت و معلمان باید از رئیس‌جمهوری صمیمانه تشکر کنم.

وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: همه می‌دانند که در چه شرایطی دولت تحویل گرفته شد و چه کار بزرگی انجام گرفت. اما در مورد اعتراضات هم ما بررسی خود را انجام می‌دهیم، در بخش وارد بودن یا وارد نبودن اعتراضات، کل اقدامات انجام شده و احکام جدید افرادی که اعتراضشان وارد بوده در فرایند صدور قرار گرفته و کار در حال پیش رفتن است.

صحرایی تأکید کرد: هرکس اعتراض داشته اعتراضش دریافت شده و در یک شرایط کاملاً دقیق و شفاف بررسی شده است. من مطلع نبودم از یک استان به اینجا آمدند و اعتراض کردند وگرنه خودم پاسخ می‌دادم. این فرایند و روند در زمان خودش برای همه همکاران در آموزش و پرورش باز بوده است. شاید مورد خاصی بوده که باید آن را به شکل جداگانه بررسی کرد.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی درباره برنامه‌های این وزارتخانه برای دانش‌آموزان با شرایط خاص به ویژه مبتلایان به اتیسم، اظهار کرد: سازمان کودکان استثنایی آموزش و پرورش از سازمان‌های مهم ماست. در نقطه اوج خود هم قرار دارد. اولین اقدام مهم امسال این سازمان استخدام بیش از هزار گفتاردرمانگر و کاردرمانگر بود که بی‌سابقه است. ساختار و سازمانش هم به نفع همین بچه‌ها توسعه پیدا کرده است.

وی افزود: در هر شهری که امکانش فراهم باشد ما مدرسه بچه‌های اتیسمی را افتتاح کرده‌ایم. برخی از این بچه‌ها ظرفیت هوش و استعدادشان به شکلی است که می‌توانند به مدارس عادی بیایند، الان مشغول بررسی این موضوع هستیم.

صحرایی در پاسخ به پرسشی درباره توزیع شیر در مدارس اظهار کرد: در حال توزیع است، اما هنوز در تمام کشور فراگیر نشده است؛ به این دلیل که باید ۸ میلیون پاکت را دوبار در هفته توزیع کنیم که فرایند تولید آن طول می‌کشد. مطابق قولی که داده‌اند باید از هفته آینده توزیع شیر سراسری شود، ولی بازهم مستمر پیگیری می‌کنیم و روند افزایش توزیع شیر محسوس است. هر لحظه که شیر به دست آموزش و پرورش برسد توزیع آن سراسری می‌شود که یکی از کار‌های بزرگی بود که بعد از یک دهه احیا شد، اما آموزش و پرورش آخرین بخش این زنجیره توزیع شیر است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->