توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مصرف روزانه پنیر چه خواصی دارد؟

  • کد خبر: ۱۹۶۰۶۷
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲
مصرف روزانه پنیر چه خواصی دارد؟
پنیر معمولا مقادیر خوبی از پروتئین‌ها، چربی‌ها، کلسیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین B۱۲ را به بدن می‌رساند و به همین دلیل هم می‌تواند یکی از خوراکی‌های مناسب و مغذی در یک رژیم غذایی متعادل باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، پنیر معمولا مقادیر خوبی از پروتئین‌ها، چربی‌ها، کلسیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین B۱۲ را به بدن می‌رساند و به همین دلیل هم می‌تواند یکی از خوراکی‌های مناسب و مغذی در یک رژیم غذایی متعادل باشد. البته بعضی افراد به خاطر وجود چربی در پنیر‌ها ترجیح می‌دهند که از این ماده غذایی استفاده نکنند.

کلسیم روزانه بدن تان را تامین می‌کنید

بیشتر پنیر‌ها سرشار از کلسیم هستند، اما پنیر‌های سفت‌تر عمدتا کلسیم بیشتری نسبت به پنیر‌های شل دارند. برای مثال، هر ۴۲ گرم از پنیر چدار حدود ۳۰۰ میلی‌گرم کلسیم وارد بدن می‌کند که تقریبا با یک‌سوم نیاز روزانه بدن به کلسیم برابر است. دریافت روزانه کلسیم برای رشد استخوان‌ها و محافظت از آن‌ها ضرورت دارد، درحالی که نقش مهمی هم در گردش خون و همچنین عملکرد‌های عضلانی و عصبی بازی می‌کند.

سلامت روده‌ها را تقویت می‌کنید

درحالی که این روز‌ها ماست‌های سرشار از پروبیوتیک به‌عنوان منبع غذایی اصلی برای دریافت پروبیوتیک‌ها مورد توجه مردم جهان قرار گرفته‌اند، اما پنیر‌های چدار، گودا، کوتاژ و... هم حاوی پروبیوتیک‌ها هستند و مقادیر غنی‌شده پروبیوتیک‌ها به بعضی از پنیر‌های دیگر اضافه می‌شوند. پروبیوتیک‌ها می‌توانند تولید اسید‌های چرب زنجیره‌کوتاه را در بدن افزایش دهند و از این طریق به ارتقای سلامت روده‌ها کمک کنند. این اسید‌های چرب زنجیره‌کوتاه می‌توانند تعادل اسیدی را در دستگاه گوارش حفظ کنند و همچنین نقش مثبتی در جذب آهن، کلسیم و منیزیم داشته باشند. محافظت از ساختار و عملکرد روده‌ها نیز به‌عنوان یکی دیگر از مزیت‌های اسید‌های چرب زنجیره‌کوتاه شناخته می‌شود.

به سلامت دهان و دندان تان کمک می‌کنید

شاید شنیدن این نکته برای شما تعجب‌آور باشد، اما خوردن روزانه پنیر واقعا می‌تواند سلامت دهان و دندان شما را بهتر کند. در واقع، پروبیوتیک‌های موجود در پنیر می‌توانند اثرات مثبتی برای باکتری‌ها و ترکیبات ایمنی‌ساز موجود در بزاق دهان داشته باشند. علاوه بر اینها، خوردن پنیر می‌تواند ترشح بزاق را افزایش دهد و خطر خشکی دهان و مشکلات ناشی از مانند افزایش احتمال پوسیدگی دندان‌ها، بیماری لثه، زخم‌های دهانی و همچنین مشکل در جویدن و بلعیدن را کمتر کند.

خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهید

یکی از تحقیقات منتشر شده سال ۲۰۲۲ در Frontiers in Nutrition نشان می‌دهد که چربی‌های اشباع حدود ۶۰ درصد از چربی‌های موجود در بیشتر پنیر‌ها را می‌سازند. در حالی که چربی‌های اشباع با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط هستند، اما نمی‌توان چربی‌های اشباع موجود در پنیر را هم دقیقا با همین چربی‌های مضر یکسان گرفت. به‌گفته محققان، همه چربی‌های اشباع با همدیگر برابر نیستند و چربی‌های اشباع موجود در پنیر‌ها لزوما خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را بیشتر نمی‌کنند. مطالعات دیگری هم نشان داده‌اند که هیچ ارتباط مستقیمی بین مصرف انواع لبنیات و ابتلا به بیماری‌های قلبی وجود ندارد. حتی یکی از مطالعات Lancet در سال ۲۰۱۸ نشان داد که مصرف روزانه بیش از ۲ وعده لبنیات مانند پنیر، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را حدود ۳۲ درصد نسبت به دیگران کمتر می‌کند.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->