مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا درویش درباره گندوز واقعیت را نگفت
سرخط خبرها

پرسپولیس و سپاهان حریف کسر امتیاز استقلال نشدند

  • کد خبر: ۱۹۶۲۰۷
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۲
پرسپولیس و سپاهان حریف کسر امتیاز  استقلال نشدند
مشکلات قانون سقف قرارداد‌ها هر روز در حالت جدیدی آپدیت می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش بود که کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در احکام جداگانه‌ای اقدام به کسر امتیاز از تیم‌های پرسپولیس و سپاهان نمود.
احکامی که در ادامه راه لیگ باعث شد تا تیم فوتبال استقلال به صدر جدول برسد. همین همین اتفاق کافی بود تا مسئولان سپاهان و پرسپولیس در شکایات جداگانه‌ای نسبت به قرارداد‌های بازیکنان تیم فوتبال استقلال معترض شوند.

البته این تمام داستان نبود و در راستای پیگیری‌های کمیته نظارت بر قرارداد‌ها پرونده‌های مالیاتی ۲ تیم شهرستانی به این کمیته ارجاع شد پرونده‌هایی مشابه آنچه باعث کسر امتیاز از تیم‌های پرسپولیس و سپاهان شد.

در این میان کمیته انضباطی و کمیته استیناف در دوراهی عجیبی گیر کرده‌اند براین اساس و بر مبنای قوانین جدید باید امتیازات تیم‌های استقلال و دو تیم شهرستانی مذکور هم مانند پرسپولیس و سپاهان کسر شود، اما در این حالت جدول مسابقه به کلی دستخوش تغییر می‌شود.

حالا، اما اخبار عجیب و البته قابل پیش‌بینی از فدراسیون فوتبال به بیرون درز کرده است. اولین اتفاق منتفی شدن کسر امتیاز از استقلال بود که همین اتفاق شائبه بازگرداندن امتیازات سپاهان و پرسپولیس را تقویت کرد همچنین شنیده می‌شود کمیته انضباطی و کمیته استیناف فعلاً بیخیال پرونده دو تیم شهرستانی شده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->