عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود
سرخط خبرها

بسیج، درخت تناوری است که روز‌به‌روز بیشتر از قبل رشد می‌کند

  • کد خبر: ۱۹۶۴۰۴
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۷
بسیج، درخت تناوری است که روز‌به‌روز بیشتر از قبل رشد می‌کند
فرمانده سپاه امام رضا (ع) در همایش اقتدار بسیج گفت: بسیج، درخت تناوری است که روز‌به‌روز بیشتر از قبل رشد می‌کند. اگر هم در دوران دفاع‌مقدس، شاهد حضور میدانی و نظامی بسیجیان بودیم، امروز از عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی گرفته تا حوزه‌های علمی، بسیج است که فتح قله‌های پیشرفت را میدان‎داری می‌کند.

سید حسین دوستدار  | شهرآرانیوز صبح دیروز، میدان صبحگاه مشترک قرارگاه مرکزی لشکر ۵ نصر نیروی زمینی سپاه، میزبان حضور هزاران نفر از بسیجیان خراسان‌رضوی در قالب سیصد گردان مختلف بود که حتی سرمای هوا و وزش شدید باد نیز نتوانست مانع اجتماع باشکوهشان شود و پرچم‌های سبز، سفید و سرخ آن‌ها با حضور استاندار خراسان‌رضوی، شهردار مشهد و فرماندهان یگان‎های مختلف نیرو‌های مسلح استان، تصاویر ماندگاری از همایش ۳۵ هزار‌نفره اقتدار‌۱۴۰۲ بسیج رقم زد.

مقاومت اسلامی، ارمغان تفکر بسیج

معاون عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح نیز که سخنران ویژه این مراسم بود، تصریح کرد: شکل‎گیری حماس به‌عنوان یکی از گروه‌های مقاومت اسلامی، نمونه بارز و دستاورد تفکر بسیجی است که امروزه در سرزمین‌های اشغالی و ارض‌اقدس فلسطین، نفس اشغالگران و متجاوزان صهیونیست را به‌شماره انداخته است.

سردار مهدی ربانی خاطرنشان کرد: دشمن انقلاب اسلامی برای مقابله با این اندیشه بر ارتقای توان تسلیحاتی و نظامی خود متمرکز است، درحالی‌که گفتمان انقلاب و تفکر بسیجی در میدان جنگ نرم به پیش می‌رود و از دروازه غزه، راه به سایر نقاط عالم پیدا می‌کند. یک نمونه از این موضوع در جریان تحولات اخیر فلسطین نمایان شد؛ زیرا استکبار اراده داشت عملیات طوفان‌الاقصی را به‌مثابه ۱۱‌سپتامبر دوم، مبنای توجیه فصل جدید جنایت‎های خود قرار دهد، اما کار به‌جایی رسید که همه ملت‎های منطقه با مجریان این عملیات کاملا فلسطینی هم‌صدا شدند.

به گفته او، گفتمان انقلاب اسلامی و تفکر بسیجی بود که پیش از فروپاشی میدانی، فروپاشی هویتی رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی را رقم زد و جنگ ناجوانمردانه در غزه و تلفات پانزده‌هزارنفره از زنان و کودکان فلسطینی را به تابلوی تمام‎نمای واقعیت اسرائیل و صهیونیسم تبدیل کرد تا همه ملت‎های دنیا، چهره حقیقی این اشغالگران را ببینند.

معاون عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح ادامه داد: بسیج، درخت تناوری است که روز‌به‌روز بیشتر از قبل رشد می‌کند. اگر هم در دوران دفاع‌مقدس، شاهد حضور میدانی و نظامی بسیجیان بودیم، امروز از عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی گرفته تا حوزه‌های علمی، بسیج است که فتح قله‌های پیشرفت را میدان‎داری می‌کند و اراده‌های انقلابی مردم و جوانان دشمن را گرفتار کرده است. نقش ‎آفرینی در فتنه‌های گوناگون و دفاع از آرمان انقلاب و شهیدان، بزرگ‌ترین افتخار بسیج است تا به برکت این مجاهدت‌ها، بذر امید در دل همه دلسوزان کشور و ملت جوانه بزند.

بسیج، چکیده فضائل اخلاقی ملت

در ابتدای این رزمایش، سردار سیدهاشم غیاثی، فرمانده سپاه امام‌رضا (ع)، نیز ضمن تبریک فرارسیدن هفته بسیج تصریح کرد: بسیجیان چکیده فضائل اخلاقی ملت هستند و اگرچه این شجره طیبه با شهدای نام‎آور خود شناخته می‌شود، بسیاری از مجاهدان بسیجی هستند که در گمنامی برای اعتلای نظام اسلامی و گره‎گشایی از کار مردم تلاش می‌کنند. بسیج از زمان تأسیس تا به امروز در همه بحران‌ها در میدان بوده است که همین امر، بدنه مردمی و پشتوانه اجتماعی انقلاب اسلامی را ثابت می‌کند.

او با بیان اینکه ۳۰۰ گردان از اقشار بسیج آماده خدمت در مسیر انقلاب اسلامی هستند ادامه داد: بسیج دارای انعطافی است که با توجه به نیاز کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد و این در حالی است که بسیج عنصر امیدآفرین در مسیر پیشرفت انقلاب است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->