جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم» هشدار دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره افزایش ۳برابری موارد مثبت کووید ۱۹ رفع مشکلات حجاج در فرودگاه‌های کشور (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) در شهرستان طرقبه‌شاندیز، روزانه ۱۵۰ تن زباله تولید می‌شود فرستاده ترامپ با نتانیاهو دیدار کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰ درصد بازنشستگی‌های ۱۴۰۳، پیش از موعد بود | باید محدودیت سنی برای بازنشستگی سخت و زیان‌آور لحاظ شود جزئیات پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و صدور احکام جدید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) نماینده مجلس: برای بهبود کیفیت مدارس باید موانع را از مسیر خیرین برداریم سرنوشت ۸ مفقودی انفجار بندر شهید رجایی نامشخص است سطح درگیری تاغزار‌های خراسان رضوی با آفت ملخ کوهاندار به ۱۰۰ هزار هکتار رسید خانه‌های امن بهزیستی برای زنان، چرخه خشونت خانگی را ۴۰ درصد کاهش داده است راهکارهای دولت برای حل مشکل کمبود معلم | چه استان‌هایی بیشترین کسری نیروی آموزش را دارند؟ دستگیری ۴ شکارچی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: غرب به مسئله مبارزه با موادمخدر نگاه سیاسی دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیری استان به ۴۵ درجه خواهد رسید آمار جان‌باختگان تصادفات در سال ۱۴۰۳ کاهش یافت دفتر نتانیاهو ادعا کرد: آزادی «عیدن الکساندر» به لطف سیاست تهاجمی اسرائیل در غزه امکان‌پذیر شد ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چه‌زمانی آغاز می‌شود؟
سرخط خبرها

تاریخ اعزام مشمولان به سربازی در نیمه اول سال ۹۹ تغییر کرد/در فروردین ماه ۹۹ هیچ اعزامی به سربازی نخواهیم داشت

  • کد خبر: ۱۹۶۵۷
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۴
تاریخ اعزام مشمولان به سربازی در نیمه اول سال ۹۹ تغییر کرد/در فروردین ماه ۹۹ هیچ اعزامی به سربازی نخواهیم داشت
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد که تاریخ اعزام به سربازی در نیمه اول سال ۹۹ تغییر خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار تقی مهری در این باره گفت: بنا بر ابلاغیه ستادکل نیرو‌های مسلح، در شش ماه اول سال ۹۹ زمان اعزام به سربازی تغییر کرده و قرار شد دیگر در تاریخ ۱۹ هر ماه اعزامی نداشته باشیم.

 

وی ادامه داد: بنابراین برابر این ابلاغیه تمامی اعزام‌ها در تاریخ یکم و دوم و سوم هر ماه انجام خواهد شد.

 

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا با بیان این که در گذشته مشمولان دارای مدرک دانشگاهی از فوق دیپلم تا دکتری در یک تاریخ و مشمولان دارای دیپلم و کمتر در تاریخ دیگر اعزام می‌شدند گفت: مشمولان دارای تحصیلات دانشگاهی یعنی از فوق دیپلم تا دکتری در تاریخ یکم هر ماه و مشمولان دارای مدرک دیپلم و پایین‌تر در تاریخ سوم هر ماه اعزام خواهند شد.

 

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا با بیان این که این تغییر تاریخ فعلا در نیمه اول سال اجرای خواهد شد گفت: برای نیمه دوم سال تاکنون تصمیمی اتخاذ نشده است.

 

سردار مهری درباره اعزام‌های فروردین ماه ۹۹ نیز گفت: در فروردین ماه ۹۹ هیچ اعزامی به سربازی نخواهیم داشت و افرادی که هم که پیش از این دارای برگه اعزام به تاریخ ۱۹ فروردین بودند اعزامشان به تاریخ‌های یکم و سوم اردیبهشت ۹۹ موکل شده است.

 

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا درباره غربالگری و بررسی سلامت سربازان در عین اعزام به مراکز آموزشی نیز گفت: این رویه‌ایست که همیشه در نیرو‌های مسلح وجود داشته و سازمان وظیفه عمومی ناجا قبل از اعزام به سربازی وضعیت سلامت مشمولان را پیگیری و بررسی می‌کند.

 

وی تاکید کرد که مرجع اصلی اعلام اخبار مربوط به سربازی رسانه‌های معتبر و پایگاه وظیفه عمومی ناجا است و شهروندان می‌تواند در ساعات اداری با شماره تلفن ۰۹۶۴۸۰ نیز تماس گرفته و سوالات خود را مطرح کنند.

سردار مهری از مشمولان و خانواده‌های آن‌ها خواست که به مراکز وظیفه عمومی در سراسر کشور مراجعه نکرده و سوالات خود را به شکل غیر حضوری پیگیری کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->