تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ اتوبوس‌های حرم امام حسین در مسیر‌های مختلف + ساعت حرکت یادی از نخستین امام‌جمعه مشهد پس از انقلاب اسلامی ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع)
سرخط خبرها

اختصاص سهمیه استخدامی برای خانواده‌های ایثارگران در آزمون استخدامی

  • کد خبر: ۱۹۶۹۸۹
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۰
اختصاص سهمیه استخدامی برای خانواده‌های ایثارگران در آزمون استخدامی
معاون اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران از تخصیص سهمیه‌های استخدامی خانواده‌های شهدا و ایثارگران در یازدهمین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسماعیل هاشم‌لو درباره اختصاص سهمیه استخدامی برای خانواده‌های ایثارگران در آزمون استخدامی، گفت: جانبازان، آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان ۲۵ درصد به بالا، فرزندان و همسران آزادگان یکسال و بالای یک سال اسارت و خواهر و برادر شهدا که متقاضی استخدام در دستگاه‌های دولتی هستند، می‌توانند بدون مراجعه حضوری به بنیاد شهید با ثبت وضعیت تحصیلی و شغلی خود در سامانه سجایای بنیاد از فرصت‌های شغلی استخدامی با شرکت در آزمون‌های استخدامی و انتخاب شغل محل‌های تخصیص داده شده به آنان در ستون سهمیه (۲۵ درصد) و سایر ایثارگران مشمول در ستون سهمیه (۵ درصد) بهره‌مند شوند.

وی افزود: در این آزمون استخدامی سازمان بهزیستی کشور، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی، سازمان سنجش آموزش، صندوق تأمین خسارت‌های بدنی و دانشگاه فرهنگیان حضور دارند که فرصت خوبی برای بهره‌مندی مشمولان با مقطع تحصیلی دیپلم و نیز برخی رشته‌های خاص دانشگاهی می‌باشد.

هاشم‌لو بیان کرد: با توجه به محدودیت‌های استخدام در دستگاه‌های دولتی و تعدد رشته‌های تحصیلی مشمولین موضوع ماده ۲۱ قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران، شرکت در آزمون استخدامی و رقابت بین مشمولان برای بهره‌مندی از فرصت‌های شغلی و بهره‌مندی از سهمیه الزامی است.

معاون اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه رای دیوان عدالت اداری نیز به این امر مهم تاکید دارد، تصریح کرد: به همین دلیل شغل محل‌های انتخاب شده به تناسب فراوانی رشته‌های تحصیلی و محل سکونت آنان و حسب تقاضای دستگاه‌ها و با در نظر گرفتن محدودیت فرصت شغلی برای برخی از رشته‌های تحصیلی معین شده است، بنابراین ثبت وضعیت تحصیلی و شغلی ایثارگران مشمول در سامانه سجایا همیشه مورد تاکید این اداره کل بوده است.

هاشم‌لو ادامه داد: با توجه به اینکه مجری برگزاری آزمون یاد شده مرکز آزمون جهاد دانشگاهی است، لذا متقاضیان شرکت در این آزمون می‌توانند از روز یک شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۹/۰۵ با مراجعه به تارنمای مرکز گفته شده به نشانی http://www.hrtc.ir مراجعه نموده و تا قبل از پایان زمان ثبت نام با مطالعه دقیق دفترچه راهنمای این آزمون فرآیند ثبت نام برای شرکت در آزمون استخدامی را طی کنند و با آمادگی کامل با سایر مشمولان رقابت کرده و به مراحل بعدی استخدام راه پیدا کنند.

معاون اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران از برخی از بانک‌ها و نیز شرکت‌های غیر دولتی شامل شرکت‌های پالایشگاهی، پتروشیمی و فولاد‌ها بابت عدم رعایت تخصیص سهمیه‌های قانونی خانواده معزز شهدا و ایثارگران گلایه و اظهار کرد: این اداره کل جهت رعایت سهمیه‌های استخدامی توسط کلیه دستگاه‌های موضوع ماده ۲ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران تمام تلاش خود را می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: رفع مشکل بیکاری این عزیزان صرفا از طریق استخدام مهیا نمی‌شود و به همین دلیل تفاهم‌نامه‌هایی با مراکز آموزشی و فنی مهارتی برای ارتقاء سطح مهارت و دانش حرفه‌ای ایثارگران متقاضی اجرای طرح‌های کارآفرینی و خود اشتغالی منعقد شده تا با دریافت مجوز‌های شغلی لازم و نیز دریافت تسهیلات اشتغال، زمینه شغل مناسب و پایدار را برای خود فرآهم کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->