پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

۱۲ شهید گمنام همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س) در مشهد تشییع می‌شوند

  • کد خبر: ۱۹۷۲۲۱
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۸
۱۲ شهید گمنام همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س) در مشهد تشییع می‌شوند
معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا (س) و در تاریخ ۲۶ آذر ماه ۱۲ شهید گمنام در مشهد تشییع می‌شوند و سپس در شهر‌های مختلف استان مراسم تجدید میثاق و تدفین پیکر‌های مطهر انجام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، روز سه‌شنبه استانداری خراسان رضوی حجت‌الاسلام و المسلمین حجت گنابادی‌نژاد در نشست هماهنگی مراسم تشییع شهدا در مشهد افزود: با هماهنگی‌های اداره کل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس در روز شهادت حضرت زهرا (س) تشییع پیکر‌ها از میدان شهدا تا حرم مطهر رضوی انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: هفته بسیج زمان یادآوری رشادت‌های شهدایی است که زمینه رشد انقلاب اسلامی را فراهم کردند و نباید فراموش کرد که نقش بسیج در پیشرفت‌های کشور در عرصه‌های مختلف متمایز است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز در این نشست گفت: پس از تشییع شهدا در مشهد، پیکر‌ها تحویل شهر‌هایی می‌شود که مراسم تجدید میثاق و تدفین در آن‌ها انجام خواهد شد.

حسینعلی یوسفعلی زاده با اشاره به این که ۱۲ مکان برای تدفین این شهدا در سراسر استان پیش بینی شده‌است ادامه داد: در تکریم و تشییع شهدا نباید به کار‌های حداقلی اکتفا شود بلکه باید با قدرت و تلاش در کنار تامین تمام امکانات اقدام کنیم و اجازه دهیم گروه‌های مختلف مردمی نیز در این مراسم نقش آفرینی کنند.

وی ادامه داد: پنجشنبه این هفته نیز میزبان پیکر هشت شهید مدافع حرم در بارگاه منور رضوی خواهیم بود که چند سال پیش در منطقه "خان‌طومان" سوریه به شهادت رسیدند و سپس برای تدفین به شهر‌های مختلف کشور بدرقه خواهند شد.

تاکنون ۳۳۰ شهید در ۱۱۷ یادمان شهدای استان خراسان رضوی به خاک سپرده شده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->