بازگشایی بولوار رضویه؛ رونق صنایع محور غرب مشهد ویدئو| آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع) در مشهد برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در مشهد با پویش بفرمایید افطار رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مشکلات معیشتی و اقتصادی، عاملی برای توسعه حاشیه شهرهاست رئیس کمیسیون تلفیق شورای اسلامی شهر مشهد: لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری در جلسات کمیسیون تلفیق، بررسی نهایی می‌شود سلیمی: زن در ترکمنستان نگهبان میراث ملی است + فیلم افزایش بیش از ۳۰۰ چشمه سرویس بهداشتی در مشهد، برای خدمت‌رسانی بهتر به زائران نوروز ۱۴۰۴ توزیع بیش از ۱۵۰۰ تن اقلام ضروری توسط جهاد کشاورزی در مشهد درباره روحانی «نبی‌بخش» که به عشق امام رضا (ع) از هند به مشهد آمد | ساکن ابدی تکیه کرمانی‌ها نگاه ویژه شورای شهر مشهد به ساخت زمین‌های ورزشی در حاشیه شهر راه‌اندازی بانک چشم در سازمان فردوس‌های شهرداری مشهد از زباله‌گردی تا کمبود ایستگاه‌های پسماند مشهد | پاسخ‌گویی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در مرکز ۱۳۷ شهرداری مشهد ثبت هوای سالم در کلانشهر مشهد در پی بارش باران (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) اجرای کامل طرح اگو مشهد در ۳ سال آینده استقبال از بهار مشهد با بیش از ۶۰۰ المان تلفیقی تصویب طرح تفصیلی توس در کمیسیون ماده‌۵ خراسان رضوی آماده‌باش ۶۵۰۰ نیروی شهرداری مشهد درپی صدور هشدار بارش شدید باران (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) جمع‌آوری روزانه ۲ هزار تن زباله از سطح شهر مشهد تعبیه بیش از ۳ هزار جای پارک موقت پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) رئیس کمیسیون خدمات‌شهری و محیط‌زیست شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: توسعه و ساخت ۵ ایستگاه آتش‌نشانی در سال ۱۴۰۴ شهروند خبرنگار | نمایی از روستای معدن فیروزه سفلی - نیشابور
سرخط خبرها

کاهش۵۰درصدی تردد روزانه با قطارشهری مشهد

  • کد خبر: ۱۹۷۱۶
  • ۱۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۶
کاهش۵۰درصدی تردد روزانه با قطارشهری مشهد
میزان تردد روزانه با قطار شهری در این شهر طی هفته اخیر حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است.
به گزارش شهرآرا نیوز، وحید مبین مقدم مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد افزود: با توجه به موضوع شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها طی روز‌های اخیر شاهد روند کاهشی استفاده مسافران از قطار شهری مشهد به ویژه در خطوط یک و دو هستیم.
وی اضافه کرد: ۲۶ بهمن ماه امسال ۲۴۰ هزار نفر توسط خطوط یک و دوی متروی مشهد جا به جا شدند، اما این تعداد هم اینک به حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار نفر کاهش یافته است.
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد گفت: در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، ناوگان و ایستگاه‌های قطارشهری به صورت مرتب ضدعفونی و گندزدایی می‌شود و در این فرایند از مواد با کیفیتی استفاده می‌شود که تا ۷۲ ساعت قابلیت ماندگاری دارد.
مبین مقدم افزود: قطار‌ها هر ۴۸ ساعت یک بار و ایستگاه‌ها نیز هر ۲۴ ساعت یک بار گندزادیی می‌شوند و تمام سطوح مرتبط با مردم نظیر آسانسورها، دستگاه‌های شارژ، نرده‌ها و صندلی‌ها نیز به صورت مرتب ضدعفونی می‌شوند.
از ۳۰ بهمن ماه امسال تا ۱۲ اسفند ماه جاری ۷۴۵ مورد مبتلا به سندروم حاد تنفسی به مراکز درمانی خراسان رضوی مراجعه کرده‌اند که از این تعداد ۵۰۳ نفر همچنان بستری هستند و بخش عمده باقی این تعداد ترخیص شده‌اند، اما ۲۹ مورد مثبت بیماری کرونا در استان خراسان رضوی هم گزارش شده است.
از ۲۹ مورد مثبت بیماری کرونا در خراسان رضوی ۱۸ فوتی مشکوک به کرونا وجود داشته است که از جمعیت زیر مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد، تربت حیدریه و نیشابور بوده اند و از بین فوت‌شدگان ۱۰ تن از جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۶ تن از تربت حیدریه و دو تن از نیشابور بوده اند.
بر اساس ابلاغ "ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا" هم اینک تمامی دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، مدارس، سینماها، سالن‌های مجالس عمومی، ورزشگاه‌ها و سالن‌های ورزشی، برنامه‌های فرهنگی و هنری و همایش‌های غیرضروری به منظور پیشگیری از احتمال شیوع بیماری همه‌گیر تعطیل شده‌اند.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->