رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد حمله یمن با ۱۱ فروند موشک و پهپاد به مناطق حساس رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حضور مقام معظم رهبری در حسینیه امام(ره) سیلی محکمی به رسانه‌ها و معاندین خارج‌نشین بود ارتش اسرائیل مدعی شد: بازداشت گروه مرتبط با ایران در جنوب سوریه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) وزارت امور خارجه حملات رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد سخنگوی دولت: دغدغه رئیس جمهور، افزایش اختیارات استانداران است تیراندازی دسته جمعی در فیلادلفیا آمریکا ۳ کشته و ۱۰ زخمی بر جای گذاشت بحران در کابینه رژیم صهیونیستی همزمان با سفر نتانیاهو به واشنگتن چرا شهرک‌نشینان صهیونیست به خانه‌های خود بازنمی‌گردند؟ کشه شدن ۱۲ نظامی ترکیه در غار پ. ک. ک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) به نام ایران، به نام پیروزی اسرائیل مدیر دفتر شبکه «المیادین» را بازداشت کرد عارف: ویژگی خاص محرم امسال، طنین انداز شدن صدای میهن دوستی ایرانیان بود برنی سندرز: ما می‌دانیم که جنگ وحشیانه اسرائیل علیه فلسطینی‌ها غیراخلاقی است معاون امنیتی و انتظامی استاندار خراسان رضوی: اکثر مهاجرین نجیب، قانون‌مند و شریف هستند ویدئو| تحلیلگر سابق سازمان سیا: اسرائیل بدون آمریکا دوام نمی‌آورد!
سرخط خبرها

جلسه امنیتی اسرائیل برای تمدید ۲ روزه آتش‌بس در غزه

  • کد خبر: ۱۹۷۵۲۱
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۴
جلسه امنیتی اسرائیل برای تمدید ۲ روزه آتش‌بس در غزه
یک رسانه رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب گزارش داد، مقامات این رژیم امشب جلسه امنیتی برای بررسی تمدید ۲ روزه آتش‌بس در غزه برگزار خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد، مقامات صهیونیستی امشب جلسه‌ای امنیتی برای بررسی تمدید ۲ روزه آتش‌بس موقت در غزه برگزار خواهند کرد.

در همین رابطه، خبرگزاری بلومبرگ گزارش داد، مذاکره‌ کنندگان از جمله قطر و آمریکا به دنبال تمدید آتش‌بس غزه برای ۲ روز دیگر هستند.

بر اساس این گزارش، مذاکرات از طریق قطر برای تمدید آتش‌بس در غزه برای ۲ روز یا بیشتر همچنان ادامه دارد.

پیش تر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که از تمدید آتش‌بس کنونی برای آزادی گروگان‌های بیشتر استقبال می‌کند.

نتانیاهو روز یکشنبه گفته بود طرحی وجود دارد مبنی بر آزادی روزانه ۱۰ گروگان دیگر که از آن استقبال می‌کنیم.

این در حالی است که ایتمار بن گویر و بزالل اسموتریچ ۲ تن از وزیران تندرو و رادیکال کابینه ائتلافی بنیامین نتانیاهو سه‌شنبه شب وی را تهدید کرده بودند که در صورت تمدید آتش‌بس در غزه، کابینه را منحل خواهند کرد.

آتش بس موقت ساعت ۷ صبح پنجشنبه به وقت محلی پایان خواهد یافت و تلاش‌های دیپلماتیک برای تمدید این آتش بس ادامه دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->