مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد؛ توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته؛ جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب و شتم دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور در خانه مادرزنش ! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا
سرخط خبرها

هشدار پلیس فتا؛ پزشک‌نما‌های فضای مجازی قابل اعتماد نیستند

  • کد خبر: ۱۹۷۵۷۹
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
هشدار پلیس فتا؛ پزشک‌نما‌های فضای مجازی قابل اعتماد نیستند
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت درخصوص پزشک‌نما‌های فضای مجازی توضیاحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ داود معظمی؛ گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت اظهار کرد: متاسفانه امروز، پدیده شوم پزشک بلاگر‌ها و پزشک‌نما‌ها که در فضای مجازی وجهه پزشکان خدوم را خدشه‌دار می‌کنند، زیاد شده است.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه پلیس فتا هم منطبق با وظایف خودش در این زمینه در حال ورود است، تصریح کرد: قالب کسانی که در این حوزه وارد شده‌اند کسانی هستند که در زمینه جراحی‌های زیبایی، پیکرتراشی و فیزیوتراپی این کار را انجام می‌دهند و در حالی که ماساژور هستند خودشان را پزشک معرفی می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: مردم عزیز باید بدانند کسانی که پزشک هستند اغلب به تبلیغات در شبکه‌های مجازی نیاز ندارند، اما افراد دلال بیمار و سودجویانی که اصلاً پزشک نیستند و صرفاً از زرق و برق‌های فضای مجازی استفاده می‌کنند اصطلاحاً بیماران را شکار می‌کنند و در یک چرخه غیرمجاز اقدامات پزشکی از جمله ویزیت، جراحی و ... انجام می‌دهند.

رئیس پلیس فتا پایتخت بیان کرد: سازمان نظام پزشکی سایتی دارد که در آن مشخصات پزشکان معتبر و یا شماره نظام پزشکی آنان درج شده و تنها با یک جستجوی ساده ادعای فردی که خودش را پزشک معرفی کرده قابل استعلام است.

سرهنگ معظمی گودرزی با اشاره به اینکه شبکه‌های اجتماعی محل مناسبی برای خرید دارو نیست و نباید سلامت خودمان را با اعتماد به شبکه‌های اجتماعی تحت شعاع قرار بدهیم، افزود: اخیرا پرونده‌ای تحت عنوان استفاده افراد سودجو از ظرفیت‌های شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغات دروغین افرادی که پزشک نیستند داشتیم که خودشان نظرسنجی‌های ساختگی را در فضای مجازی قرار می‌دادند و آن‌ها را پزشک معتمد معرفی می‌کردند که بسیاری از مردم را فریب داده بودند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اشاره به اینکه ما در حوزه سلامت دیجیتال نیازمند قانون‌گذاری هستیم و نیاز است استارت‌آپ‌ها بتوانند در این زمینه ورود قانونی داشته باشند که مردم از این خدمات به نحو شایسته استفاده کنند، خاطرنشان کرد: در پیگیری‌هایی که همکاران ما انجام دادند بسیاری از اوقات با افرادی برخورد کردیم که دارویی ارائه نمی‌دهند بلکه صرفاً با تبلیغات دروغین کلاهبرداری می‌کنند و از طرفی شیادان مجازی بدون توجه به عواقب کار خود اقدام به ارائه دارو‌های تقلبی و تاریخ گذشته در فضای مجازی می‌کنند، لذا نیاز است شهروندان دارو‌های مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و شناخته شده خریداری کنند و موارد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های سایبری با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->