مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

معاون وزیر صمت: ایجاد شهرک‌های طلا و جواهر باید تسریع شود

  • کد خبر: ۱۹۷۶۰۱
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۷
معاون وزیر صمت: ایجاد شهرک‌های طلا و جواهر باید تسریع شود
معاون صنایع عمومی وزارت صمت در مشهد گفت: ایجاد شهرک صنعتی طلا و جواهر در نقاط مختلف کشور به عنوان پروژه‌های ناتمامی که برای دولت به ارث رسیده، باید تسریع شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدمهدی برادران در چهارمین جلسه میز کشوری توسعه صنعت مصنوعات طلا، نقره و جواهر با محوریت استان خراسان رضوی که امروز، ۹ آذرماه در مشهد برگزار شد و فعالان حوزه طلا و‌ جواهر کشور به بیان چالش‌های خود پرداختند، تصریح کرد: ادبیات دولت سیزدهم ادبیات خدمت و خادمی به مردم است که این رهنمود را از امام رضا(ع) آموخته است. اگر هنوز آیین نامه و قوانینی داریم که منطبق با خدمت رسانی نیست باید تغییر کند و باید خروجی تمام تصمیمات گرفته شده در هر حوزه خدمت رسانی به مردم باشد.

معاون وزیر صمت در ادامه گفت: وزارت صمت و بانک مرکزی، سازمان ملی استاندارد و گمرک همه آمدند در این دولت خدمت رسانی کنند، اگر همان آیین نامه‌های قبلی پابرجا باشد و خلاف خدمت رسانی به مردم باشد باید تغییر کند.

وی درباره چالش‌ها در نحوه صادرات و واردات مصنوعات طلا یادآورشد: در ماه‌های اخیر با مصوبه هیئت دولت و با تعرفه صفر، ۱۳ تن واردات طلا انجام شده و اکنون این بازار در آرامش است و بهترین فرصت برای جهش توسعه در مصنوعات طلاست که باید آیین نامه‌ها با هدف توسعه مصنوعات طلا تغییر کند.


برادران درباره جایگاه شهر مشهد تأکید کرد: مشهد به عنوان اولین شهر گوهرسنگ‌ها در جهان مطرح است و فعالان این حوزه باید از این ظرفیت با حضور تعداد زیادی زائر داخلی و‌ خارجی در این شهر بهره ببرند.

وی افزود: ما با استاد‌کار‌های جواهرات مواجهیم که با عنوان عناصر خلاق شناخته می‌شوند و باید از این ظرفیت منابع انسانی در این حوزه در کشور بهره برد.

به گفته معاون وزارت صمت، ۲۲ برنامه در معاونت صنایع وزارت صمت در راستای توسعه صادرات حوزه مصنوعات طلا طراحی شده است. در این جلسه که در مشهد برگزار شده از ششمین برنامه آن باعنوان برنامه راهبردی صنعت مصنوعات طلا، نقره و‌ جواهرات که از نظرات بخش خصوصی بهره برده است، رونمایی می شود.

برادران در ادامه درخصوص ایجاد شهرک صنعتی مصنوعات طلا در کشور گفت: تقاضا داریم مشکل ایجاد شهرک‌های صنعتی در حوزه مصنوعات صنعتی با همفکری به نتیجه برسد و پروژه‌های ناتمام که به دولت به ارث رسیده به نتیجه برسد.

وی افزود: درباره نگهداری طلا در نزد مردم که چالش‌هایی از سوی شما عنوان شد پیشنهاد‌های خوبی صورت گرفته که بتوانیم از این سرمایه‌های خرد بهره ببریم. در بحث ضرب سکه طلای تقلبی باید از تجارت استان‌ها در این موضوع بهره ببریم که دیگر شاهد سکه تقلبی در بازار نباشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->