حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تاکید کردند ممکان تاکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد: مهاجرت نخبگان از آمریکا در پی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز بکار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین درخصوص نشست رؤسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم ۳ شهروند ایرانی به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شکست نتانیاهو از اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی انتخاباتی سخنگوی شورای نگهبان: برگزاری هم‌زمان انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس در سال ۱۴۰۷ بررسی خواهد شد
سرخط خبرها

بمباران مناطق وسیعی از نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۱۹۷۹۹۳
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۹
بمباران مناطق وسیعی از نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی
رژیم اشغالگر برای سومین روز پس از شکست مذاکرات برای تمدید آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و حماس، مناطق وسیعی در نوار غزه را بمباران کرد، در حالی که میانجی‌ها تاکید کردند که بمباران اشغالگران تلاش‌ها برای توقف مجدد عملیات نظامی را پیچیده می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، رژیم اشغالگر صهیونیستی همچنان به بمباران شدید مناطق مختلف نوار غزه ادامه داده و طی ساعات گذشته دست به کشتار‌هایی زده و صد‌ها شهید و مجروح برجای گذاشته است.

در حالی که درگیری‌ها مجددا بین مقاومت و نیرو‌های اشغالگر در حال نفوذ به شرق دیرالبلح در مرکز نوار غزه رخ داد.

گردان‌های القسام اعلام کردند که نیرو‌های پیاده صهیونیست مستقر در داخل ساختمانی را به یک کمین کنترل شده در «التوام» در شمال غربی غزه کشانده و آن‌ها را با گلوله‌های ضد نفر، گلوله‌های ضد استحکامات و مسلسل‌های سنگین هدف قرار دادند.

القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، در بیانیه‌ای تایید کرد که «تعدادی از این نیرو‌ها کشته یا زخمی شدند». در این بیانیه آمده است: «رزمندگان القسام اتاق فرماندهی و شناسایی دشمن را در داخل ساختمانی در شرق بیت حانون با چهار گلوله ضد نفر هدف قرار دادند.»

القسام همچنین خاطرنشان کرد: «عسقلان» را با رگبار موشکی بمباران کرد و همچنین با سامانه موشکی ۱۱۴ میلی‌متری «رجوم»، تجمع نیرو‌های دشمن در «زکیم» را هدف قرار داد. علاوه بر این، «گردان‌های القسام» اعلام کرد که در پاسخ به «قتل عام صهیونیست‌ها علیه غیرنظامیان»، «تل آویو» را با رگبار موشکی بمباران کرده است.

یک شهروند صهیونیست نیز روز شنبه بر اثر اصابت موشک گردان‌های القسام، بازوی نظامی حماس به خانه‌اش در شهر تل‌آویو زخمی شد.

روزنامه عبری «یسرائیل هیوم» شامگاه شنبه گزارش داد که بر اثر اصابت موشک از غزه به شهر تل‌آویو در حالی که صدای آژیر خطر در این شهر شنیده می‌شد، یک شهروند صهیونیست به طور جزئی مجروح شده است.

گردان‌های القسام نیز صحنه‌ها یا کلیپ‌هایی از بمباران شهر تل‌آویو با رگبار موشکی پخش کرد که سامانه پدافندی «گنبد آهنین» رژیم صهیونیستی در مقابله با این رگبار‌های موشکی موفق نبود. ویدئویی لحظه سقوط یک موشک صهیونیستی شلیک شده از «گنبد آهنین» در حومه تل‌آویو در مرکز اراضی اشغالی را نشان می‌دهد که در رهگیری یکی از موشک‌های «گردان‌های القسام» ناکام مانده است.

پیشتر القسام همزمان با به صدا درآمدن آژیر خطر در مناطق وسیعی از اراضی اشغالی، از بمباران تل‌آویو با گلوله موشکی «در پاسخ به کشتار غیرنظامیان غزه توسط صهیونیست‌ها» خبر داده بود.

در چارچوب تحولات میدانی میدانی، القسام همچنین اعلام کرد که رزمندگانش از شب گذشته تا صبح امروز توانستند یک «تانک صهیونیستی» را با بمب «شواظ» هدف قرار دهند که باعث چند انفجار در داخل آن و منهدم شدن کامل آن شد.

در ادامه بیانیه القسام آمده است: یک برج تانک دیگر را نیز با گلوله یاسین ۱۰۵ و منزلی که تعدادی از سربازان دشمن با گلوله ضداستحکامات TBG در منطقه الشیخ رضوان در آن حضور داشتند، هدف قرار دادیم.

این در حالی است که «گردان‌های القسام» همچنین اعلام کرد، با سامانه موشکی کوتاه برد ۱۱۴ میلی متری «رجوم»، تمرکز «دشمن» را در منطقه «کیسوفیم» و مراکز دشمن را در شرق دیرالبلح هدف قرار داد.

گردان‌های القدس، شاخه نظامی جهاد اسلامی نیز تاکید کرد: با گلوله‌های خمپاره تجمعات دشمن را در کیسوفیم و نیز «اشدود» و مجموعه «اشکول» را با حملات موشکی هدف قرار دادیم.

این گروه مقاومت همچنین در بیانیه‌ای اعلام کرد که سدیروت را با گلوله‌های موشکی متمرکز و «ریعیم» را با انفجار موشک متمرکز بمباران کرد.

در ادامه این بیانیه آمده است: مجاهدان ما همچنین از صبح امروز توانستند یک تانک رژیم صهیونیستی را با بمب «ثاقب» منهدم کنند و دو خودروی نظامی صهیونیست‌ها را با گلوله «تاندم» در محله الشیخ رضوان هدف قرار دهند.

از سوی دیگر، آژیر‌های خطر در شهرک‌های غلاف غزه و عسقلان به صدا درآمد.

اشغالگران از کشته شدن یک افسر و یک سرباز خبر دادند

ارتش رژیم صهیونیستی - صبح یکشنبه - اعلام کرد که یکی از افسران آن شب گذشته در تجاوز در مرکز نوار غزه کشته شده است. همچنین اعلام شد که یک سرباز از گردان ۹۳۲ تیپ النحال بر اثر جراحت در نبرد‌های روز‌های گذشته در شمال غزه کشته شد.

ارتش رژیم صهیونیستی روز شنبه نیز به کشته شدن سرهنگ أساف حمامی، فرمانده تیپ جنوبی لشکر غزه و نگهداری جسد وی در نوار غزه توسط حماس اعتراف کرد.

به گفته غسان مسعود، خبرنگار شبکه الجزیره در رام الله، تعداد تلفات ارتش اشغالگر - اعلام شده - از زمان آغاز نبرد «عملیات طوفان الاقصی» در هفت اکتبر به ۳۸۹ کشته رسید.

حملات و بمباران مداوم خان یونس

خبرنگار الجزیره گزارش داد که رژیم صهیونیستی به حملات و بمباران شهر خان یونس در جنوب نوار غزه ادامه می‌دهد. سرلشکر فایز الدویری کارشناس نظامی گفته بود که ارتش اشغالگر در حال حاضر بر منطقه خان یونس متمرکز است و تحرکات زمینی را از شرق منطقه خان یونس در جنوب نوار غزه انجام خواهد شد.

این در حالی است که خبرنگار الجزیره گزارش داد که در پی بمباران رژیم صهیونیستی که خانه‌ای در اردوگاه نصیرات (مرکز نوار غزه) را هدف قرار داد، ۱۳ تن شهید شدند. در حملات صهیونیست‌ها به اردوگاه البریج نیز هفت تن شهید شدند. خبرنگار این شبکه همچنین گفت، در حمله هوایی اشغالگران به منزلی در محله الجنینه در شرق رفح در جنوب غزه ۹ تن شهید شدند. پیشتر بیش از ۱۵ تن در بمباران چهار منزل در برج‌های عین جالوت در اردوگاه نصیرات جان خود را از دست دادند.

خبرنگار المیادین نیز می‌گوید، اشغالگران در اطراف مراکز پناهندگی و برج‌های الشیخ زاید در نزدیکی بیمارستان الرنتیسی کمربند آتش ایجاد کردند. حملات صهیونیست‌ها علیه منزل در محله الدرج در غزه تعدادی شهید و زخمی برجای گذاشت.

ارتش اشغالگر آمبولانس‌ها را برای جلوگیری از رسیدن آن‌ها به محله الصبره در شهر غزه هدف قرار می‌دهند.

غزه: ۷۵۰۰ نفر در نتیجه تجاوزات اسرائیل مفقود شده‌اند که بیشتر آن‌ها کودک و زن هستند

سلامه معروف، مدیر دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه روز شنبه از مفقود شدن ۷۵۰۰ نفر در نتیجه تجاوزات رژیم صهیونیستی خبر داد که بیشتر آن‌ها کودک و زن هستند.

وی افزود: بیش از ۸۰۰ هزار نفر در استان غزه و شمال غزه زندگی می‌کنند و اشغالگران دروغ می‌گویند.

همچنین دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی با بمباران ۵۰ ساختمان مسکونی و خانه بر سر ساکنان آن‌ها و حملات موشکی و انداختن بمب‌های سنگین و بزرگ، کشتار هولناکی را در محله شجاعیه انجام داد.

دفتر اطلاع‌رسانی دولت غزه در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارتش رژیم صهیونیستی قتل عام هولناکی را در محله شجاعیه (شرق شهر غزه) انجام داد که طی آن هواپیما‌های اشغالگر بیش از ۵۰ ساختمان مسکونی و خانه را بر سر ساکنان تخریب کردند.

منابع فلسطینی اعلام کردند که روز شنبه خونین‌ترین روز از زمان آغاز جنگ بوده که صد‌ها کشته و زخمی بر اثر استفاده از بمب‌های غول پیکر بر جای گذاشت.

ورود ۱۰۰ کامیون حامل کمک از مصر به نوار غزه

هلال احمر در بیانیه‌ای در توییتر خود نوشت: «روز شنبه کادر هلال احمر فلسطین ۱۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشر دوستانه را از طریق گذرگاه رفح دریافت کردند. این کامیون‌ها حامل مواد غذایی، آب، کمک‌های امدادی، تجهیزات پزشکی و دارو بودند.»

مقام آمریکایی: اسرائیل با اختصاص مناطق امن در جنوب نوار غزه موافقت کرد

ان بی سی نیوز به نقل از یک مقام وزارت خارجه آمریکا گزارش داد که تل‌آویو با اختصاص مناطق امن در جنوب نوار غزه موافقت کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->