مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟
سرخط خبرها

تولد دومین نوزاد از مادر مشکوک به کرونا در بابل+عکس

  • کد خبر: ۱۹۸۲۰
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۹
تولد دومین نوزاد از مادر مشکوک به کرونا در بابل+عکس
روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل اعلام کرد که یک بانوی بابلسری مشکوک به بیماری کرونا که در یکی از بیمارستان‌های بابل قرنطینه و تحت مراقبت و درمان قرار داشت، زایمان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این روابط عمومی از قول رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل نوشت: مادر باردار ۳۷ ساله اهل بابلسری با علائم تب سرفه، افزایش ضربان قلب مراجعه کرد که پس از انجام سی تی اسکن و آزمایشات مربوطه احتمال ابتلاء به بیماری کرونا در ایشان بسیار بالا تشخیص داده شد.

 

دکتر سید فرزاد جلالی افزود: دانشگاه علوم پزشکی بابل خوشبختانه پیش بینی بیمارستان مجزا برای زایمان اینگونه مادران مشکوک به کرونا را در نظر گرفته است که بیمارستان میناگر به این موضوع اختصاص یافت.


بیشتر بخوانید: تولد نوزاد از مادر مبتلا به کرونا در بابل+تصاویر

وی بیان کرد: ختم بارداری برای این مادر باردار در ۳۶ هفته اعلام شد و زایمان توسط تیم زنان و زایمان دانشگاه به سرپرستی خانم دکتر بوذری متخصص زنان و زایمان و خانم دکتر اکبریان متخصص نوزادان با موفقیت انجام شد و نوزاد دختر سالم با وزن ۲ کیلو و ۷۰۰ گرم به دنیا آمد.

 

ریس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: نوزاد سومین فرزند خانواده است و در بیمارستان کودکان امیرکلا تحت مراقبت‌های پزشکی قرار دارد و حال عمومی نوزاد خوب می‌باشد.

 

وی افزود: این مادر هم پس از زایمان در بیمارستان میناگر تحت مراقبت قرار دارد و حال عمومی وی مساعد می‌باشد.

 

روز یکشنبه هفته جاری نیز یک مادر ۲۳ ساله مشکوک به ویروس کرونا در بابل زودتر از موعد و در هفته ۳۶ نوزادش را با وزن سه کیلو و ۴۰۰ در بیمارستان بابل به دنیا آورد.|



تولد دومین نوزاد از مادر مشکوک به کرونا در بابل+عکس
منبع: اعتمادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->