گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

اتهام کاخ سفید به ایران در رابطه با حمله یمن به کشتی‌ها

  • کد خبر: ۱۹۸۴۰۱
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۰
اتهام کاخ سفید به ایران در رابطه با حمله یمن به کشتی‌ها
مشاور امنیت ملی آمریکا، جمهوری اسلامی ایران را در حمله نیروهای مسلح یمن به دو کشتی در دریای سرخ در روز یکشنبه متهم کرد و مدعی شد: «حمله به کشتی‌های تجاری در آب‌های بین‌المللی کاملاً غیرقابل قبول است.ما معتقدیم ایران در نهایت مسئول آن است»

به گزارش شهرآرانیوز، نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای از هدف قرار دادن دو کشتی متعلق به ارتش رژیم اسرائیل در روز یکشنبه خبردادند و اعلام کردند: نیروهای مسلح یمن پس از رد پیام‌های هشدارآمیز از سوی دو کشتی «یونیتی اکسپلورر» و «شماره ۹» علیه آنها در تنگه باب المندب عملیات نظامی انجام دادند و کشتی اول هدف موشک نیروی دریایی و کشتی دوم هدف پهپاد نیروی دریایی یمن قرار گرفت.

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در کاخ سفید گفت: مشورت با متحدان خود  را در مورد پاسخ به حملات حوثی ها به کشتی ها ادامه می دهیم. در حال رایزنی با تعدادی از کشورها برای تشکیل نیروهای  دریایی برای حفاظت از کشتی ها در آب های بین المللی هستیم.

وی مدعی شد: ما دلایل کافی داریم که باور کنیم حملات حوثی‌ها به طور کامل توسط ایران تقویت می‌شود. ایران کشوری است که تسلیحات مورد استفاده حوثی‌ها را تامین کرده و در نهایت مسئول این حملات  است.

وی با بیان اینکه حملات به کشتی ها در دریای سرخ صلح و ثبات بین المللی را تهدید می کند، مدعی شد: «حمله به کشتی‌های تجاری در آب‌های بین‌المللی کاملاً غیرقابل قبول است.ما معتقدیم ایران در نهایت مسئول آن است».

سالیوان در عین حال مدعی شد: سه کشتی که مورد حمله قرار گرفتند ربطی به اسرائیل ندارند. حملات نشان می دهد که حوثی ها چقدر بی ملاحظه هستند.

شبکه الجزیره قطر روز یکشنبه به نقل از یک مقام پنتاگون نوشت، چند موشک و پهپاد از یمن به سوی ناوشکن آمریکایی کارنی و چند کشتی تجاری در دریای سرخ شلیک شد.

 سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرده است: در حمایت از ملت فلسطین، تردد کشتی‌های دشمن صهیونیستی را مختل کردیم.

یحیی سریع گفته است: نیروهای مسلح یمن پس از آغاز تجاوزات وحشیانه دشمن علیه نوار غزه، هدف قرار دادن رژیم اشغالگر صهیونیستی را با حملات دردناک و ویرانگر از سر خواهند گرفت. امروز در حال یک نبرد سرنوشت ساز با دشمنان صهیونیستی و آمریکایی هستیم و تا پایان تجاوز به غزه به این نبرد ادامه خواهیم داد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد: آمریکا دولتی است که جنگ در یمن را هدایت می‌کند و دقیقا طرفی است که امروز جنگ را در غزه و فلسطین رهبری می‌کند. ائتلاف رژیم‌های خبیث و باندهای مزدوری که به مردم یمن حمله کردند، همان کسانی هستند که از رژیم صهیونیستی در تجاوزات وحشیانه‌اش به غزه حمایت می‌کنند. نیروهای مسلح دلاور یمن آماده همه گزینه‌ها و احتمالات برای پاسخ به هرگونه حمله از سوی عربستان و امارات هستند.

در همین حال، شرکت دریانوردی رژیم اسرائیل  «تسیم» اعلام کرد که «به دلیل حمله پهپادی به دو کشتی در سواحل یمن، مسیر دریانوردی خود را تغییر دادیم».

نیروهای دریایی یمن پیشتر هشدار داده بود که عملیات نظامی علیه کشتی‌ها و منافع دشمن اسرائیلی را تا زمانی که تجاوزات آن به غزه و جنایاتش علیه ملت فلسطین متوقف شود، ادامه خواهند داد.

نیروهای مسلح یمن پیش‌تر نیز اعلام کرده بود در پاسخ به اقدام نظامی رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه هر کشتی اسرائیلی را که در دسترس باشد، هدف قرار خواهد داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->