هشدار به سهامداران عدالت؛ فریب پیامک‌های واریز سود را نخورید بیانیه سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی جزئیات حراج شمش طلا روز سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تیگو ۸ پرو ۳ میلیارد و ۳۳۵ میلیون تومان آرامش در بازار امروز خودرو‌های داخلی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشکل توقف عرضه آرد رفع شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) فروش فوری یکی از محصولات ایران‌خودرو از روز سه‌شنبه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + لینک ثبت‌نام ابلاغ مصوبه واردات خودرو‌های نو و کارکرده به گمرکات + سند رئیس‌کل بانک مرکزی: آغاز آزمایشی اصلاح نظام بانکی از فروردین ۱۴۰۴ افت فشار فروش در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ریزش بورس ۹۹ در ۱۴۰۴ تکرار می‌شود؟ طلا در مشهد گرمی چند؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار ۸۶ هزار و ۲۵۰ تومان بهره‌برداری از یک نیروگاه خورشیدی در گناباد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) آشنایی با قدیمی‌ترین دستور‌پخت‌های جهان محدودیت‌های فروش برای خودرو‌های وارداتی برداشته شد گذر قیمت طلا از کف | سکه برای بازگشت به مدار صعود خیز برداشته است؟ (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کارمندان می‌توانند از مرخصی استعلاجی ساعتی استفاده کنند قیمت مرغ منجمد تعیین شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد وزارت نیرو تعرفه‌های جدید آب در سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد انبار متخلف در شهرستان مشهد پلمب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت جدید کارخانه‌ای محصولات سایپا اعلام شد (اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهو و کلم کیلویی چند است؟ افزایش مزد کارگران در ۷ سال اخیر، کمتر از تورم بوده است فروش فوری سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + شرایط مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ مرحله دوم، تا پایان خرداد ۱۴۰۴ است | مرحله سوم کالابرگ هم واریز می‌شود؟ جزئیات پرداخت وام مشاغل خانگی اعلام شد + مبلغ وام پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عقب نشینی قیمت مسکن در اطراف پایتخت (۱۴ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۸۴۳۰
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۳
عقب نشینی قیمت مسکن در اطراف پایتخت (۱۴ آذر ۱۴۰۲)
یک واسطه‌گر ملکی در رباط کریم می‌گوید: سال گذشته هر مترمربع مسکن در این شهر، حدود ۱۷ الی ۱۸ میلیون تومان بود که پس از ۶ ماه، این رقم به هر مترمربع ۲۸ میلیون تومان هم رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رباط‌کریم مرکز شهرستان رباط‌کریم در استان تهران است و از شمال با شهرستان شهریار از جنوب با شهرستان‌های ری و اسلامشهر از شرق با شهرستان بهارستان و از غرب با شهرستان زرندیه از توابع استان مرکزی همسایگی دارد.

یک واسطه‌گر ملکی در رباط کریم با اشاره به وضعیت رکود در بازار ملکی این شهر می‌گوید:هم‌اکنون تنها مصرف‌کننده واقعی وجود دارد آن‌هم به تعداد انگشت‌شمار.

وی ادامه می‌دهد: سال گذشته هر مترمربع مسکن در این شهر، حدود ۱۷ الی ۱۸ میلیون تومان بود که پس از ۶ ماه، این رقم به هر مترمربع ۲۸ میلیون تومان هم رسید.

وی افزود: اما از ۶ ماه گذشته تا به الان بازار در نوسان بود و هر مترمربع مسکن به ۲۲ میلیون تومان هم کاهش پیدا کرد.

هم‌اکنون برخی فروشندگان نیز، با توجه به شرایط اضطراری و نیاز خود زیر قیمت منطقه قیمت گذاری و برای مثال برای هر مترمربع ملک خود، ۱۹ میلیون تومان پیشنهاد می‌کنند و این کاهش قیمت‌ها نیز گاهی نتیجه عکس می‌دهد و موجب افزایش رکود می‌شود؛ چراکه خریداران برای کاهش بیشتر، مردد می‌شوند.

در رباط کریم، واحدی با ۱۴۳ مترمربع زیربنا و ۴ سال عمربنا، ۴ میلیارد و ۷۵ میلیون تومان و آپارتمانی دیگر با ۵۷ مترمربع زیربنا و ۱۰ سال ساخت، یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است. واحدی دیگر با ۱۴۴ مترمربع مساحت و ۱ سال ساخت، ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و آپارتمانی دیگر با ۶۵ مترمربع مساحت و ۶ سال ساخت، ۹۸۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

عقب نشینی قیمت مسکن در اطراف پایتخت (۱۴ آذر ۱۴۰۲)

منبع: اکو ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->