نمایش «سیر ولایت» در بزرگترین ویدئومپینگ کشور در مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) مسافران نوروزی پایانه اتوبوسرانی امام رضا (ع) در آستانه میلیونی‌ شدن | ۱۷ درصد از کل زائران مشهد، مسافر اتوبوس هستند رقابت با قاب‌های بهاری۱۴۰۴ | جشنواره تولیدات رسانه‌ای از هنر‌های شهری مشهد در ایام نوروز برگزار می‌شود ترافیک سنگین در مسیر‌های بازگشت از ییلاقات مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «نوبهار» تجربه‌ای شاد و متفاوت برای خانواده‌های مشهدی | نشاط بهاری، ارمغان جشنواره گل نوبهار در بوستان برکت + فیلم افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است + فیلم ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است
سرخط خبرها

ناصحی: کاری را در شورای شهر و شهرداری مشهد بدون مطالعات علمی انجام نمی‌دهیم

  • کد خبر: ۱۹۸۵۴۲
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹
ناصحی: کاری را در شورای شهر و شهرداری مشهد بدون مطالعات علمی انجام نمی‌دهیم
عضو شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ما تقریبا هیچ کدام از کارهایمان را در شورای شهر و شهرداری مشهد بدون مطالعات علمی انجام نمی‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصحی اظهار داشت: ما در مدیریت شهری به دلیل سطح تماس بی‌نهایتی که با مردم داریم روز به روز با مسائل جدید و غیر قابل پیش‌بینی مواجه می‌شویم. کاری که باید برای به روز بودن خود انجام دهیم ارتباط با بدنه علمی و دانشگاهی است.

وی ادامه داد: امروز فرصت آن را نداریم که برای حل مسائل از شیوه‌های تجربی استفاده کنیم. به همین دلیل چه در قالب مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر و چه در شورای اسلامی شهر مشهد مهم‌ترین رویکردی که می‌توانیم داشته باشیم ارتباط سامان‌مند با نخبگان، پژوهشگران، شرکت‌های دانش‌بنیان و دانشگاه‌ها است. به همین دلیل برای ارتقای این ارتباط، تحرک جدیدی را در این حوزه آغاز کرده‌ایم. شناسایی مسائل، عمق و راه حل‌های آن تنها از مسیر علم قابل انجام است. داشتن حرکت‌های تصادفی مبتنی بر فرهنگ‌های گذشته، شاید کمکی به حل مسائل نکند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای شهر مشهد با اشاره به ۳۱۶ خدمت مدیریت شهری به مردم، اظهار کرد: ما بیشترین سطح تماس را با مردم داریم که هرکدام از این خدمات می‌تواند نارضایتی یا رضایتمندی را در مردم ایجاد کند.

ناصحی با تاکید بر اینکه همه موضوعات ما از قبیل شهر هوشمند و اولویت‌بندی طرح‌ها و پروژه‌ها از بستر رفتار‌های علمی و تبادلات علمی امکان‌پذیر است، اضافه کرد: به همین دلیل نمایشگاه پژوهش یک فرصت سالانه برای این است که گروه‌های مختلف علمی دور یکدیگر جمع شده و ضمن برقراری ارتباط با دستگاه‌های اجرایی، بتوانند خط مشی‌های آینده خود را برای حل مسائل و مشکلات مردم با یکدیگر هم‌جهت کنند.

وی با اشاره به امضای حدود ۱۲ تفاهم نامه در حاشیه نمایشگاه هفته پژوهش گفت: ما به عنوان مرکز پژوهش‌های شورای شهر مشهد در حاشیه این نمایشگاه حدود ۱۲ تفاهم‌نامه با شرکت‌های مختلف امضا کرده‌ایم تا زمینه‌های همکاری را بر اساس یک فرایند روشن پیدا کنیم و ناظر بر آن عملیات کنیم.

عضو شورای شهر مشهد خاطرنشان کرد: ما در این نمایشگاه با ظرفیت‌هایی در حوزه‌های مختلف، مواجه شدیم که جز در اینجا قابلیت عرضه آن وجود ندارد. ظرفیت‌هایی وجود دارد که بدون نمایش در قالب نمایشگاه و فضای مجازی امکان درک آن وجود ندارد. این فرصت خوبی است که مراکز علمی بتوانند دستاورد‌های خود را به مشتریان خود که دستگاه‌های اجرایی هستند ارائه کنند. به نظر می‌رسد که با توجه به زمان کوتاه و اطلاع‌رسانی‌های ناقصی که در این خصوص انجام گرفته، حجم عملیاتی که انجام می‌شود نمی‌تواند بیانگر تمامی آنچه در واقعیت استان صورت می‌گیرد باشد.

ناصحی با اشاره به اینکه سامانه ضد زلزله طراحی شده توسط دانشگاه علمی کاربردی یکی از موارد ارزشمند در این نمایشگاه بود، اضافه کرد: معمولا نخبگان در زمان خود زندگی نمی‌کنند؛ بعضا حرف‌هایی که می‌زنند توسط جامعه پذیرفته نمی‌شود و سال‌های بعد به لزوم و ضرورت آن پی برده می‌شود. اسکوتر برقی ایرانی نیز از دیگر موارد ارزشمندی بود که در این محل به نمایش گذاشته شده است. با توجه به تکلیف ما در شهرداری برای تامین زیرساخت‌های حمل و نقل پاک که اسکوتر برقی یکی از آن‌هاست، قرار شد تا اقدامات لازم در خصوص اخذ استاندارد‌های این اسکوتر برقی انجام شود.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه در رابطه با رویکرد مدیریت شهری در حمایت از حرکت‌های علمی، تصریح کرد: ما تقریبا هیچکدام از کارهایمان را در شورای شهر و شهرداری مشهد بدون مطالعات علمی انجام نمی‌دهیم. اداره مطالعات و مرکز پژوهش‌های ما مکلف است هر سیاست و راهبردی را در ازای برگزاری فرایندی تبدیل به یک رویکرد عملیاتی کند. این کاملا در شهرداری پذیرفته شده است. در این زمینه نقص‌ها و پیچیدگی‌هایی در فرایند و زمان وجود دارد که در حال رفع آن هستیم؛ اما اصولا در موضوعات مختلف مدیریت شهری بدون مطالعات علمی کاری انجام نمی‌دهیم و همه طرح‌های ما پیوست مطالعاتی دارد که توسط مشاوران مختلف انجام می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->