رئیس صداوسیما از حمایت دولت برای بازسازی ساختمان شیشه‌ای خبر داد ویدئو | دلتنگی همایون شجریان برای پدرش کارگردان برنده اسکار از غزه حمایت کرد «کیم نواک» در جشنواره ونیز مورد تقدیر قرار گرفت «شب نقد تهران» با یاد اکبر نبوی آغاز می‌شود پیکر احمد پژمان در آستانه بازگشت به وطن عدالت در حمایت از تئاتر استانی | وعده معاون امور هنری ارشاد درنگی بر قصه ملک محمد | نمایشگاه نقاشی « گاه نگاه» در نگارخانه هنگام مشهد «هری پاتر» با حضور یک چهره قدیمی رنگ‌وبوی نوستالژیک گرفت کنسرت رایگان همایون شجریان در تهران برگزار می شود + تاریخ و محل اجرا ایرج صغیری درگذشت + علت فوت حال اکبر زنجانپور رو به بهبود است (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) «پیرپسر» با فروش ۱۵۱ میلیارد تومانی صدر گیشه را فتح کرد ایران من، موضوع دهمین دوسالانه ملی هنرهای تجسمی کودک و نوجوان عدالت فرهنگی با ۱۰۰ کتابخانه سیار کلید خورد «کنکل» همچنان در بلاتکلیفی | قسمت چهاردهم هم به پخش نرسید بلیت فیلم‌ها در روز ملی سینما نیم‌بها است مدیرکل دفتر موسیقی: بیشتر سالن‏‌های کنسرت تاییدیه آتش‌‏نشانی گرفتند انیمیشن یوز با آغاز سال تحصیلی اکران می‌شود آخرین خبر از حال اکبر زنجانپور (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زمان اکران «ویلای ساحلی» با بازی رضا عطاران مشخص شد

  • کد خبر: ۱۹۸۶۳۷
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۷
زمان اکران «ویلای ساحلی» با بازی رضا عطاران مشخص شد
رضا عطاران با فیلم «ویلای ساحلی» کیانوش عیاری به سینما‌ها آمده و قرار است تا آخر سال هم با یک فیلم دیگر روی پرده سینما‌ها باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا عطاران تابستان سال گذشته مقابل دوربین کیانوش عیاری رفت تا این کارگردان ۶ سال پس از «کاناپه» توقیف شده، «ویلای ساحلی» را بسازد.

او در این فیلم یک بار دیگر پژمان جمشیدی را در کنار خود دارد و همین ترکیب سبب شده «ویلای ساحلی» یک فیلم کمدی تصور شود، در صورتی که این طور نیست و کارگردانش آن را بیشتر یک فیلم با داستانی شیرین معرفی می‌کند.

عطاران در دهه ۹۰، در بیش از ۲۰ فیلم سینمایی بازی کرده که از بین آن‌ها دو فیلم «روشن» و «شیشلیک» هنوز اکران نشده‌اند و از امروز ۱۵ آذرماه تازه‌ترین فیلم او در دهه‌ای جدید، راهی اکران شده است.

عطاران در سال ۱۳۹۹ با دو فیلم «روشن» به کارگردانی روح‌الله حجازی و «شیشلیک» به کارگردانی محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر حضور داشت که «روشن»، سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را برایش به همراه داشت و قرار بود پس از چند سال وقفه و عبور از سد ممیزی‌ها در همین پاییز امسال اکران شود، اما با توجه به پخش «ویلای ساحلی» این کار به تعویق افتاده است.

علی سرتیپی - مدیرعامل دفتر پخش فیلمیران - گفت: «فیلم «روشن» پس از جشنواره فجر راهی سینما‌ها خواهد شد.»

اگرچه تکلیف یکی از فیلم‌های اکران نشده عطاران مشخص شده، اما «شیشلیک» هنوز سرنوشت روشنی برای اکران ندارد و این ساخته مهدویان پس از رونمایی در سی‌ونهمین جشنواره فیلم فجر به محاق توقیف رفته و در پیچ و خم گرفتن مجوز مانده است.

علاوه براین‌ها، از حدود یک ماه قبل عطاران سریال «دفتر یادداشت» را در شبکه نمایش خانگی در حال پخش دارد و مدتی است که سریال قدیمی «کوچه اقاقیا» نیز با بازی او پس از ۲۰ سال از تلویزیون بازپخش می‌شود.

این بازیگر احتمالاً همکاری دیگری را هم با کیانوش عیاری برای بازی در یک مینی‌سریال خواهد داشت؛ مجموعه‌ای که به گفته عیاری «راز تهمینه» نام دارد و قرار بوده با بازی رضا عطاران از پاییز برای یکی از پلتفرم‌های اینترنتی ساخته شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->