موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

گلر بارسلونا زیر تیغ جراحی پروفسور ایرانی

  • کد خبر: ۱۹۸۷۱۸
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
گلر بارسلونا زیر تیغ جراحی پروفسور ایرانی
ترشتگن توسط یک پزشک ایرانی مورد عمل جراحی قرار خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه بارسلونا در پی توصیه تیم پزشکی این باشگاه و پس از توافق با مارک آندره تِراِشتگن، در نهایت به این نتیجه رسیدند که این دروازه‌بان آلمانی برای بازگشت به شرایط ایده‌آل مورد عمل جراحی قرار بگیرد. این دروازه‌بان ۳۱ ساله در اردوی اخیر تیم ملی فوتبال آلمان و پیش از بازی دوستانه با ترکیه از ناحیه کمر دچار مصدومیت شد. او در فصل ۱۵-۲۰۱۴ هم از این ناحیه مصدوم شده بود.

حالا روزنامه «موندو دپورتیوو» چاپ کاتالونیا خبر می‌دهد که تِراِشتگن توسط یک پزشک ایرانی مورد عمل جراحی قرار خواهد گرفت. طبق این گزارش؛ دروازه‌بان آلمانی بارسلونا توسط پرفسور گنجی، همان پزشکی که کیمی رایکونن راننده سابق فرمول یک را جراحی کرده بود، مورد عمل جراحی قرار خواهد گرفت و پزشکان باشگاه بارسلونا نیز بر آن نظارت خواهند شد.

تِراِشتگن که گفته می‌شود ۲ تا ۳ ماه خانه‌نشین خواهد بود، فصل گذشته ۲۶ بازی از ۳۸ بازی لالیگایی موفق شد دروازه بارسلونا را بسته نگه دارد و به همین خاطر اخیراً جایزه زامورا را به عنوان بهترین دروازه‌بان فصل از روزنامه مادریدی «مارکا» دریافت کرد.

او بازی با تیم‌های جیرونا، آنتورپ، والنسیا، آلمریا، لاس‌پالماس، بازی در جام حذفی اسپانیا، اوساسونا (نیمه‌نهایی سوپرجام اسپانیا)، فینال سوپرجام (در صورت صعود)، اوساسونا، بتیس، ویارئال، آلاوس، گرانادا و سلتاویگو را از دست خواهد داد و احتمالاً در بازی رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا غایب خواهد بود.

باشگاه بارسلونا حالا ممکن است در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی پیش رو اقدام به جذب دروازه‌بانی جدید برای کوتاه مدت کند و گزینه‌های احتمالی بدین منظور هم عبارتند از داوید دخه‌آ دروازه‌بان پیشین منچستریونایتد، آرون رمزدیل از آرسنال، کسپر اشمایکل از اندرلخت، یاسین بونو از الهلال و رومن بورکی از سنت‌لوئیز سیتی.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->