واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اسرائیل: ۱۳۸ اسیر همچنان در اختیار حماس است

  • کد خبر: ۱۹۸۸۲۴
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۸
اسرائیل: ۱۳۸ اسیر همچنان در اختیار حماس است
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب گفت: ۱۳۸ اسیر از ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه) همچنان در نوار غزه هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، هاگاری در کنفرانس مطبوعاتی روزانه خود مدعی شد: ارتش اسرائیل به مراکز فرماندهی حزب الله در جبهه شمالی حمله کرده است.

وی در ادامه ادعاهای تاریخ مصرف گذشته‌اش مدعی شد: شهر ایلات [در جنوب اسرائیل] را هیچ خطری تهدید نمی‌کند و عملیات حوثی‌ها یک عملیات تروریستی بوده است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد: در همه جبهه‌ها آماده دفاع و حمله هستیم، جنگ به این زودی ها به پایان نخواهد رسید و در حال تعمیق عملیات نظامی در خان‌یونس در جنوب غزه هستیم.

هاگاری بدون اشاره به آن که رژیم صهیونیستی غیرنظامیان بی‌گناه بویژه کودکان و زنان را مورد هدف قرار می‌دهد ادعا کرد: به قتل خرابکاران [اعضای حماس] ادامه خواهیم داد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه با تهدید یحیی السنوار (رهبر جنبش حماس در غزه) مدعی شد که وی بر روی زمین نیست و زیر زمین قرار دارد و تلاش می‌کنیم تا وی را پیدا کنیم و او را بکشیم.

هاگاری افزود: نمی‌انم که کابینه جنگ چه تصمیم می‌گیرد، اما سوختی که وارد غزه می‌شود، پشتیبان عملیات ماست.

وی ادامه داد: از سازمان‌های بین‌المللی می‌خواهیم که برای دیدار با گروگان‌های اسرائیلی در نوار غزه تلاش کنند.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در پایان بار دیگر گفت: ماموریت ما رسیدن به "یحیی السنوار" و کشتن وی است.

این سخنان هاگاری تکرار سخنان وی در چند روز گذشته است، وی چند روز پیش نیز در کنفرانس خبری خود گفته بود که ارتش رژیم صهیونیستی شبانه روز دنبال السنوار در غزه است.

«هرتزی هالوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی نیز اخیرا بار دیگر هدف نیروهای این رژیم را دست یافتن به یحیی السنوار عنوان کرده بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->