گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

نظری: مدیران دستگاه‌های خراسان رضوی باید حراست را حامی خود بدانند

  • کد خبر: ۱۹۹۱۷۱
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
نظری: مدیران دستگاه‌های خراسان رضوی باید حراست را حامی خود بدانند
استاندار خراسان رضوی گفت: مدیران باید حراست دستگاه‌ها را حامی و کمک کننده خود بدانند تا این مجموعه بتواند مدیران را از انحراف مسیر مطلع کند.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری در نخستین نمایشگاه دستاورد‌های حراست‌های استان خراسان رضوی با عنوان «حضور مقتدر» که از ۱۸ تا ۲۲ آذرماه در محل نمایشگاه بین‌المللی مشهد در حال برگزاری است، افزود: نظارت برای رسیدن به هدف و جلوگیری از عدم انحراف، لازمه کار است.

وی ادامه داد: از سوی دیگر نظارت نباید جلوی سرعت حرکت دستگاه به سمت هدف را بگیرد و نکته مهم این است که همراه با نظارت باید هدایت و رفع اشکال نیز انجام شود.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه گاهی اوقات برای جلوگیری از انحراف، فرایند کار طولانی می‌شود، گفت: نظارت باید به گونه‌ای باشد تا جهت مسیر نیز حفظ شود و آهنگ حرکت نیز با کاهش روبه‌رو نشود و بر همین اساس، نظارت در زمان انجام فعالیت باید وجود داشته باشد.

نظری افزود: باید تصمیم‌گیری برای رسیدن به هدف مورد ارزیابی قرار گیرد و بر همین اساس مراقبت در زمان تصمیم‌گیری لازم است.

وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند که کارها باید جهادی انجام شود و در کار جهادی مبارزه با دشمن وجود دارد و این در حالی است که در زمان جنگ ترکیبی، دشمن در حوزه‌های مختلفی همچون اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نقش و حضور دارد و ما باید تاکتیکی کار‌ها را به سرانجام برسانیم.

استاندار خراسان رضوی افزود: اگر در تصمیم‌گیری و حرکت، مراقبت به‌هنگام و لحظه‌ای وجود نداشته باشد، زمان رسیدن به هدف یا کاهش مشکل را از دست خواهیم داد و بر اساس این رویکرد باید اقدام جهادی تحت تأثیر عملیات اجرایی و نظارتی به درستی انجام شود.

نظری افزود: تحقق اهداف در لایه‌ها و سطوح مختلف اجرایی بر اساس دو نکته مهم «جهت» و «حرکت» محقق می‌شود که اگر سمت و سوی حرکت درست نباشد هر چه تلاش شود به هدف نهایی نخواهیم رسید و از سوی دیگر برای تحقق اهداف، نیاز به حرکت نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: باید اهداف به روشنی معین شده باشد و این در حالی است که گاهی ناخواسته، انحراف در مسیر شکل می‌گیرد که دلیل اصلی آن روشن نبودن اهداف است بر همین اساس، مجریان و مدیران باید مجموعه خود را نسبت به اهداف آگاه کنند تا هدف برای همه افراد، روشن و برجسته باشد.

استاندار خراسان رضوی گفت: وقتی اهداف، خودنمایی کند و داری تجلی ویژه‌ای باشد حرکت به سمت آن مشخص خواهد بود و از سوی دیگر باید هدف‌گذاری در این زمان‌بندی مشخص باشد.

نظری به نقش حراست دستگاه‌ها در هدف‌گذاری اشاره کرد و افزود: دستگاه‌های متولی انجام وظایف باید پیگیرانه، رسیدن به هدف را در دستورکار خود قرار دهند تا هدف‌گذاری‌های عملیاتی به درستی انجام شود و اگر از نظر تحقق هدف و با همه قدرت کار به نتیجه نرسد ورود حراست برای شناسایی علل آن تعریف شده است.

وی اضافه کرد: برای هدف‌گذاری باید مسائل مختلف آن حوزه شناسایی شده و برای حل آن مسئله باید شناخت کافی نیز وجود داشته باشد تا براساس هدف‌گذاری و جهت‌گیری دقیق، اهداف عملیاتی شود.

استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عملیات «طوفان الاقصی» در فلسطین اشغالی گفت: اساس قدرت اسرائیل بر دو مؤلفه قدرت نظامی و اطلاعاتی است که اگر چه این دو مؤلفه قدرتش نیز وابسته به استکبار و آمریکاست، اما در این عملیات به چالش کشیده شد و اکنون دشمن در تلاش برای احیای هیمنه گذشته خود است و حال آنکه رهبر انقلاب این عملیات را مقدمه اضمحلال رژیم اسرائیل دانستند و این شکست را جبران‌ناپذیر معرفی کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->