هاشمیان به دنبال دریافت کل مبلغ قراردادش وریا غفوری با توئیت تاجرنیا مربی استقلال شد صابر کاظمی با اورژانس هوایی به ایران منتقل می‌شود برگزاری دربی در مشهد دوباره داغ شد| ورزشگاه پارس پر از ابهام و بی نظمی مبلغ قرارداد اوسمار با پرسپولیس چقدر است؟ حمایت همه‌جانبه شهروندان مونیخ برای میزبانی المپیک تغییرات در پرسپولیس ادامه دارد فغانی نامزد بهترین داور سال ۲۰۲۵ شد وضعیت کادرفنی پرسپولیس مشخص شد ساپینتو به استقلالی‌ها پاداش داد سلطه مادرید بر بارسلون | رئال قهرمان لالیگا خواهد شد! بازگشت چشمی به ترکیب استقلال دشوار شد | درخشش رزاق‌نیا و احمدی قرارداد هاشمیان یک طرفه فسخ شد جیمی کاراگر: وضعیت لیورپول فاجعه‌بار است اوسمار به بازی با تراکتور می‌رسد؟ تاخت‌وتاز توپچی‌ها در جزیره پرسپولیس، بازیچه دلالیسم دیجیتال زمان معرفی مدیرعامل جدید پرسپولیس مشخص شد طارمی: بازی‌کردن در المپیاکوس، لذت‌بخش است تیم ملی فوتسال ایران در سید یک جام ملت‌های ۲۰۲۶ آسیا
سرخط خبرها

آدرس غلط مهدی تاج با کلید واژه «VAR»

  • کد خبر: ۱۹۹۶۷۰
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۵
آدرس غلط مهدی تاج با کلید واژه «VAR»
فیفا تاکید کرده در یک دوره برگزاری رقابت‌های باشگاهی هیچ کشوری مجاز به استفاده تک بازی و موردی از سیستم کمک داور ویدئویی نیست.

به دنبال استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی در جریان برگزاری بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا در ورزشگاه آزادی مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال بار‌ها در مصاحبه‌های خود اعلام کرد در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیا هستیم تا این سیستم در ورزشگاه آزادی باقی بماند.

اظهارات مهدی تاج این امید را به وجود آورد که لااقل در ورزشگاه آزادی از سیستم کمک داور ویدئویی استفاده شود تا در جریان برگزاری بازی‌های لیگ برتر دست کم در این ورزشگاه داوران عملکرد بهتری از خود به جا بگذارند، اما کاشف به عمل آمده طبق ضوابطی که از سوی فیفا و همچنین کنفدراسیون فوتبال آسیا در نظر گرفته شده، اساسا استفاده به شک تک بازی از این تکنولوژی اقدامی ناجوانمردانه و غیر فیرپلی (ازنگاه فیفا) محسوب می‌شود و این طور نیست که برای مثال در طول برگزاری یک دوره بازی‌های باشگاهی در یک یا دو بازی از این سیستم برای بهبود چرخه داوری استفاده شود.

فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا بر اساس یک پروتکل از پیش تعیین شده کشور‌ها را ملزم کرده‌اند  که اگر می‌خواهند از این سیستم بهره بگیرند باید با شرکت مورد تایید کنفدراسیون زیر مجموعه خود برای یک دوره برگزاری بازی‌های باشگاه قرارداد منعقد کنند و اینگونه نیست که برای یک بازی اجازه استفاده از کمک داور ویدئویی داده شود.

حال باید از مهدی تاج سوال کرد که با وجود داشتن کرسی در کنفدراسیون فوتبال آسیا و آگاهی از قوانین چه طور زمان قابل توجهی بعد از دربی صحبت از حفظ سیستم کمک داور ویدئویی که در جریان لیگ قهرمانان در ورزشگاه آزادی مورد استفاده قرار گرفت، کرده است؟ آیا تاج که خود با مقامات فدراسیون فوتبال در تماس است از این قانون آگاهی نداشته است؟!

در آستانه دربی ۱۰۲ نیز صحبت‌های متعددی درباره استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی یا همان وی‌ای آر شده است، اما طبق همان قوانین که ظاهرا در خاطر رئیس فدراسیون فوتبال نیست، هیچ لیگی مجاز به استفاده تک بازی از (VAR) نیست و باید برای یک دوره رقابت از این تکنولوژی استفاده شود تا به نوعی فیرپلی نیز میان تیم‌ها برقرار شود.

به طور منطقی نیز اگر به این موضوع دقت کنیم بهره گرفتن در یک بازی از این سیستم کمک رسانی به نوعی اجحاف در حق دیگر تیم‌ها است و برای مثال اگر در دربی از این سیستم استفاده شود و در دیگر بازی‌ها شاهد اشتباهات مرگباری از سوی داوران باشیم به طور غیر مستقیم صحت نتایج دستکاری شده و تیم‌ها در شرایط یکسان داوری مقابل هم قرار نگرفته‌اند به همین دلیل باید مهر تایید زد به قانون فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا و موضوعات اخیر در حفظ تکنولوژی کمک داور ویدئوی یا تعبیه دوران دوربین‌ها در دربی ۱۰۲ را صرفا یک آدرس اشتباه و اقدامی تبلیغاتی از سوی رئیس فدراسیون فوتبال دانست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->