آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ + جزئیات (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) زمان‌بندی مرحله دوم پرداخت وام قرض‌الحسنه بازنشستگان اعلام شد + جزئیات سرقت‌های سریالی کلان از خانه تهرانی‌ها با همدستی دو برادر قتل خونین، پایان بازی دوستانه در گیم‌نت قتل همسر به بهانه اختلاف خانوادگی در کلاردشت صید پشه «آئدس آلبوپیکتوس» در مازندران سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود هوشیاری خارق‌العاده یک کودک ۸ساله و دستگیری ۱۳ داعشی در قم مادران در دوران شیردهی مجاز به دریافت چه مقدار کالری هستند؟ قتل هولناک پسر جوان با ضربات چاقو در تهران | قاتل دستگیر شد گرگِ مسلحِ خوزستان در دام پلیس خراسان | اعترافات هولناک از جنایت‌های کلاشینکفی، در بازجویی شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان پیشرفت ۲۱ درصدی پروژه ذخیره‌سازی آب در ارتفاعات جنوبی مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لبخند «سه‌شنبه‌های مهر» به روی دانش‌‎آموزان مشهدی | یک مدرسه دیگر در مشهد افتتاح شد

  • کد خبر: ۱۹۹۸۵۲
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵
لبخند «سه‌شنبه‌های مهر» به روی دانش‌‎آموزان مشهدی | یک مدرسه دیگر در مشهد افتتاح شد
آیین افتتاح و بهره‌برداری از مدرسه ۶ کلاسه روستای ده غیبی و کلنگ‌زنی دبیرستان شش کلاسه شهدای شادکام مشهد، صبح امروز با حضور جمعی از مسئولان استانی و مدیران شهری برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیین افتتاح و بهره‌برداری از مدرسه ۶ کلاسه روستای ده غیبی و کلنگ‌‎زنی دبیرستان شش کلاسه شهدای شادکام مشهد، صبح امروز، ۲۱ آذر ۱۴۰۲، با حضور محسن داوری فرماندار مشهد و جمعی از مسئولان استانی و مدیران شهری برگزار شد. در این طرح که در قالب برنامه بلندمدت «سه‌شنبه‌های مهر» در حال اجراست، یک مدرسه در سه‌شنبه هر هفته به بهره‌برداری می‌رسد و به‌صورت هم‌زمان، عملیات اجرایی ساخت یک مدرسه دیگر آغاز می‌شود.

۱۲ میلیارد سرمایه‌گذاری برای ۱۲ کلاس درس جدید

محسن بخشی، معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندار مشهد در حاشیه این مراسم و در گفت‌وگو با شهرآرانیوز گفت: در این پروژه، دبیرستان شش کلاسه به همت پدر شهیدان شادکام و به نام این شهیدان در زیربنای هزار مترمربع، با سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیارد ریالی از طرف این خیّر گرامی کلنگ‌زنی شده و بنا بر این است که تا پیش از آغاز سال تحصیلی جدید در خدمت دانش آموزان منطقه قرار بگیرد. به‌موازات این، مدرسه شش کلاسه دیگری هم در روستای ده غیبی بخش احمدآباد، آن هم در زمینی به مساحت هزار مترمربع و با اعتبار بیش از ۶۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری خواهد رسید تا زنجیره آموزش را در مقطع تحصیلی خود کامل کند.

وی افزود: در قالب طرح «سه‌شنبه‌های مهر» مقرر شده تا ۲۵ مدرسه از هفته پایانی آبان‌ماه تا انتهای اردیبهشت‌ماه، هر هفته در روز‌های سه‌شنبه به بهره‌برداری برسد. به‌موازات این، عملیات عمرانی ساخت یک مدرسه دیگر نیز در بخش‌های مختلف شهرستان آغاز خواهد شد تا در بازه‌های زمانی مشخص، شاهد بهره‌برداری از آن‌ها باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->