درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت!
سرخط خبرها

حکم قصاص قاتل آیت‌الله سلیمانی در بابل اجرا شد

  • کد خبر: ۱۹۹۹۲۸
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۱
حکم قصاص قاتل آیت‌الله سلیمانی در بابل اجرا شد
رئیس کل دادگستری مازندران گفت: حکم قصاص قاتل آیت‌الله سلیمانی، با حضور اولیای دم در زندان بابل اجرا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدصادق اکبری اظهار کرد: حکم قصاص قاتل شهید آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، پس از تأیید در دیوان‌عالی کشور و طی تشریفات قانونی، امروز چهارشنبه ۲۲آذر ۱۴۰۲ با حضور اولیای دم در زندان بابل به اجرا در آمد.

آیت‌الله سلیمانی روز چهارشنبه ششم اردیبهشت ماه امسال برای انجام امور بانکی به یکی از بانک‌های بابلسر مراجعه کرد که به ضرب گلوله نگهبان بانک مجروح و بر اثر شدت جراحات وارده درگذشت.

بلافاصله با دستور ویژه رئیس قوه قضائیه و پیگیری و دستور رئیس کل دادگستری استان مازندران، پرونده قضایی برای متهم تشکیل و با صدور قرار بازداشت موقت، روانه زندان شد.

بر این اساس، ضمن تشکیل پرونده شخصیت و بازسازی صحنه جرم، نسبت به اخذ نظریه پزشکی قانونی در مورد سلامت روحی متهم در حین ارتکاب جرم اقدام شد که سلامتی روحی متهم طبق نظریه کمیسیون پزشکی قانونی به تأیید رسید.

در ادامه با اخذ آخرین دفاع از متهم، تصمیم نهایی در تاریخ ۲۳ اردیبهشت، دائر بر جلب به دادرسی و کیفرخواست پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بابلسر صادر شد.

بعد از ارسال پرونده به دادگاه و برگزاری جلسات دادگاه با حضور متهم و وکیل وی، در نهایت قاضی با توجه به ادله موجود حکم قصاص قاتل را صادر کرد.

حکم قصاص پس از تأیید در دیوان‌عالی کشور، صبح امروز اجرا شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->