اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم از امروز شارژ می‌شود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) + روش استعلام برقراری پرواز‌های فرودگاه گناباد پس از آغاز مجدد پرواز‌های داخلی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) حمایت ۱۳ هزار میلیارد تومانی صندوق تثبیت از بازار سرمایه بورس چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ قوه قضاییه: پروژه‌های رمزارزی «بم‌چین» و «بنیادبم» کلاهبرداری است فرصت اعتراض به آرای حل اختلاف مالیاتی تا ۷ مرداد ۱۴۰۴ فراهم شد ثبات قیمت نفت در محدوده هر بشکه ۷۰ دلار برق در مشهد هر روز قطع می‌شود! + فیلم بنویسیم سیب، بخوانیم موز ریزش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | افت ۱۲ میلیونی «ری‌را» قیمت لبنیات خودسرانه افزایش یافت | بلاتکلیفی در بازار لبنیات ادامه دارد افت قیمت دینار عراق در بازار آزاد و افزایش نرخ رسمی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + جدول چرا قیمت دلار و سکه در بازار امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) ریزش کرد؟ خاموشی‌ها در مشهد ۴ تا ۶ روز در هفته | جدول جدید خاموشی برق در مشهد اعلام شد + آدرس سایت بازار بی سکان، معیشت بی قرار خروج سهام‌داران حقیقی باوجود سبزپوشی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۴ تا چه زمانی ادامه دارد؟ اسامی ادارات پرمصرف شهر تهران اعلام می‌شود علت تغییر برنامه قطعی برق در مشهد چیست؟ | از فردا (۳۰ تیر ۱۴۰۴) جدول جدید خاموشی‌ها اعلام می‌شود ضرب‌الاجل ۲ماهه وزارت راه به ایستگاه‌ها و قطار‌ها برای ارائه خدمات به معلولان والی هرات: خط آهن خواف-هرات در سال جاری افتتاح می‌شود | امارت اسلامی افغانستان کشت و تجارت تریاک را به صفر رسانده است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | تداوم نوسان دلار در کانال ۸۷ هزار تومان رئیس اتاق تجارت هرات در مشهد: هرات آمادگی میزبانی از سرمایه‌گذاران ایرانی را دارد تصویب تجهیز و حفر ۱۰۰ حلقه چاه برای تأمین فوری آب مشهد ریزش قیمت طلا به کمتر از مرز ۷ میلیون تومان در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) فروش فوری محصول سایپا در راستای حمایت از مشاغل از صبح امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هزینه نجومی ساخت مسکن در تهران | متری ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان ناقابل! سبد معیشت کارگری در مرز ۵۰ میلیون تومان | دستمزد روزانه کارگران پول یک کیلو برنج است
سرخط خبرها

هزینه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به بودجه اضافه شد

  • کد خبر: ۲۰۰۸۵۵
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۲
هزینه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به بودجه اضافه شد
رئیس سازمان برنامه‌وبودجه گفت: در لایحه بودجه سال آینده، هزینه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و جداولی در خصوص مصارف بودجه دیده شده است که مهم‌ترین اصلاحات آن بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، داود منظور رئیس سازمان برنامه وبودجه در پاسخ به سوالی مبنی بر مهمترین اصلاحات بودجه سال آتی گفت: همانطوری که استحضار دارید ما لایحه را که در مجلس ارائه کردیم پاره‌ای از نقطه نظرات نمایندگان داشتند که نهایتاً جمع‌بندی این شد که به لایحه دولت رای داده نشد. مهمترین دغدغه‌ای که نمایندگان داشتند مسئله مربوط به متناسب سازی بازنشستگان بود ما تاکید کردیم که مسئله هزینه‌ها و انواع پرداخت‌ها که بازنشستگان و بقیه اصناف و اقشار هم جز آن‌ها هستند هزینه‌های جاری، هزینه‌های سرمایه‌ای، هزینه‌های مالی مربوط به بخش دوم لایحه بودجه است که طبق مصوبه خود مجلس ما امسال به صورت دو قسمتی بودجه را ارائه می‌کنیم به هر صورت ابهام نمایندگان بیشتر ناظر بر بخش دوم بخش مخارج و هزینه‌ها به ویژه اعتبارات مربوط به متناسب سازی بازنشستگان بود که ما این را در همان جلسه هم گفتیم آمادگی داریم که برای متناسب سازی بازنشستگان منابع مالی لازم را تامین کنیم.

وی ادامه داد: اصرار نمایندگان و مجلس محترم این بود که این حتماً در لایحه به صورت صریح ذکر شود ما این را عمل کردیم و در لایحه این را اضافه کردیم البته یکی دوتا تغییر مختصر دیگر هم انجام شد یکی از انتظارات نمایندگان این بود که ما هر چند که مصارف را در این قسمت نمی‌دهیم، اما فروض مربوط به مصارف را هم ارائه کنیم که طبیعتاً در اینجا یک جدولی اضافه کردیم که مبنای تبیین بخش دوم بودجه است برای استحضار نمایندگان تنظیم کردیم به عنوان مثال متوسط رشد حقوق کارکنان و بازنشستگان متوسط رشد سایر هزینه‌های جاری، رشد عائله‌مندی رشد حق اولاد رشد هزینه‌های مالی اوراق مالی منتشره در سال‌های قبل، رشد ردیف‌های درآمد هزینه‌ای رشد اعتبارات تملک دارایی سرمایه در استان‌ها و الی آخر و این دو تغییر مهمی بود که انجام گرفت.

رئیس سازمان برنامه گفت: البته نمایندگان عزیز انتظارات دیگری هم داشتند از جمله اینکه ما سیاست ارزی دولت را هم در بودجه بیان کنیم و یا موضوعات مربوط به ناترازی انرژی را که ما در مذاکراتی که در خدمت رئیس محترم مجلس و رئیس کمیسیون تلفیق در دو روز گذشته داشتیم تاکید کردیم که این موضوعات عملاً فرا بودجه‌ای است و قاعدتاً ما باید در یک فرصت دیگری خارج از بودجه به این موضوعات که بسیار هم مهم هستند بپردازیم.

وی افزود: در مجموع سعی کردیم در لایحه که تقدیم کرده بودیم و در همین لایحه که امروز در دولت مجدداً با تغییرات کوچکی نهایی شد و برای مجلس ارسال شد سیاست‌های کلی ناظر بر برنامه هفتم را عیناً لحاظ کنیم با توجه به اینکه هنوز برنامه هفتم تصویب نشده و در شورای نگهبان و در مجمع تشخیص مصلحت نظام در هیئت عالی نظارت در حال رسیدگی است، ولی ما سعی کرده‌ایم که آن موارد مورد اتفاق بین دولت و مجلس در برنامه هفتم را عیناً لحاظ کنیم.

منظور گفت: برنامه هفتم ناظر بر برخی تکالیف است برای دولت مخصوصاً سیاست‌های ابلاغی در حوزه تامین مالی رشد و حمایت از اشتغال و تولید اصلاح ساختار بودجه مسئله مدیریت آب و کشاورزی موضوعات مربوط به برق و انرژی نفت و گاز صنعت و معدن مسکن و حمل و نقل ارتباطات و اقتصاد موضوع آموزش و فرهنگ و مسئله نظام اداری ما این‌ها را عیناً در لایحه‌ای که تقدیم کردیم به طور کامل دیدیم احکامی که ما ارائه کردیم در لایحه عملاً احکام بودجه‌ای مورد نیاز برای تحقق سیاست‌های کلی برنامه در سال اول برنامه خواهد بود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: ما سعی کرده‌ایم که در این اولین برش از برنامه اولاً یک بهبود قابل ملاحظه‌ای در تراز عملیاتی در بودجه ایجاد کنیم سهم درآمد‌های پایدار دولت را افزایش دهیم سعی کردیم که از کسر بودجه پنهان در بودجه اجتناب کنیم برآورد‌های ما از ارقام بودجه‌ای و منابع بودجه بسیار با دقت انجام گرفته در مجموع امیدوار هستیم که انشاالله لایحه بودجه ۱۴۰۳ به قانون که تبدیل می‌شود افقی را باز کند که ما بتوانیم سیاست‌های کلی برنامه هفتم را به خوبی اجرا کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->