طالبان یک زوج انگلیسی را آزاد کرد تیم ملی فوتسال افغانستان راهی میانمار شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) کمپین «اینترنت را قطع نکنید»، تلاش افغان‌ها برای جلوگیری از اجرایی‌شدن فرمان رهبر طالبان ۳۰۰ هزار تبعه خارجی ساکن ایران به سامانه ثنا متصل شدند توضیحات مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی درباره ثبت نام از دانش آموزان اتباع در مدارس + فیلم وزیر صمت با ملابرادر دیدار کرد | تاکید بر گسترش همکاری‌های اقتصادی میان کابل- تهران نشست اقتصادی و تجارتی افغانستان و ایران به میزبانی کابل برگزار شد | تجارت سالانه ۱۰ میلیارد دلاری هدف‌گذاری شد + عکس دیدار هیئت راه آهن ایران با مقامات محلی بلخ | ایران آماده آغاز اقدامات عملی قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) مجید مرتضایی فهرست نهایی بازیکنان تیم ملی فوتسال افغانستان برای مقدماتی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ را اعلام کرد قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) طالبان دسترسی مردم به خدمات اینترنت فیبرنوری را در استان بلخ افغانستان قطع کردند مدیرکل اتباع خراسان رضوی: بازگشت اتباع افغانستانی فقط از طریق اردوگاه‌ها امکان پذیر است معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی: میزان ورود دوباره اتباع غیرمجاز به کشور تقریباً صفر است وزیر صمت در رأس یک هیئت عالی‌رتبه اقتصادی به کابل رفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزارت آموزش پرورش طالبان: ۲۶۸ دانش‌آموز در زلزله شرق افغانستان جان باخته‌اند وزیر خارجه طالبان در گفت‌وگو با مقام قطری: حمله به دوحه نقض آشکار قوانین، عرف‌ها و ارزش‌های بین‌المللی بود قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۴) دیدار وزیر خارجه طالبان با هیئت آمریکایی در کابل قیمت امروز پول افغانی (شنبه، ۲۲ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری نمایشگاه هنرمندان افغانستانی در کابل، به‌مناسبت سالروز میلاد پیامبر اسلام(ص)
سرخط خبرها

نگرانی زلزله‌زدگان هرات از سلامت کودکانشان در سرمای هوا و زندگی زیر چادر

  • کد خبر: ۲۰۰۹۷۸
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۰
نگرانی زلزله‌زدگان هرات از سلامت کودکانشان در سرمای هوا و زندگی زیر چادر
برخی از خانواده‌های زلزله زده در غرب افغانستان تاکید کردند کودکان در خیمه‌های سرد با مرگ مواجه هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، درحالی که برخی از خانواده‌های زلزله زده هرات در خیمه زندگی می‌کنند با تشدید سرمای هوا به رسانه‌ها گفته‌اند که کودکان آن‌ها با مرگ مواجه هستند.

گفته می‌شود کار ساخت خانه‌های زلزله زدگان در ولایت هرات با کندی پیش می‌رود و بسیاری از این خانه‌ها برای سال جاری قابل استفاده نیستند.

رسانه‌های افغانستان خانواده‌هایی را در شهرستان «زنده جان» به تصویر کشیده‌اند که کودکان در کنار پدر و مادرشان در زیر خیمه به دلیل سرمای شدید هوا وضعیت دشواری دارند.

حدود دو ماه پیش مسئولان در ولایت هرات وعده دادند که پیش از رسیدن فصل زمستان کار ساخت سرپناه برای زلزله زدگان تکمیل می‌شود، اما در برخی از روستا‌های شهرستان «زنده جان» هنوز ساخت سرپناه آغاز نشده است.

براساس آمار‌های ولایت هرات، بیش از ۵۰ هزار خانه مسکونی در شهرستان‌های زنده جان، «انجیل»، «کشک رباط سنگی» و «گلران» این ولایت تخریب شده‌اند.

حکومت طالبان اعلام کرده است که در سال جاری بیش از ۲۲۰۰ خانه را برای زلزله زدگان شهرستان زنده جان در هرات با کمک مالی بنیاد‌های خیریه، تاجران و مردم می‌سازد.

کار ساخت بخشی از این خانه‌ها برای زلزله زدگان آغاز شده است، اما با وجود نزدیک شدن زمستان و سرد شدن هوا، کار آن تکمیل نشده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->