جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین آمار از طوفان تهران: یک کشته و ٢۴ مصدوم (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جست‌وجوی مصدومان حادثه بندر رجایی با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تداوم روند افزایش دما در خراسان رضوی تا اواسط هفته آینده (۳۰ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۱۳۲۷
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶
تداوم روند افزایش دما در خراسان رضوی تا اواسط هفته آینده (۳۰ آذر ۱۴۰۲)
مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: افزایش دمای هوا در این استان تا روز‌های میانی هفته آینده و شروع فصل زمستان ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا مبشری در خصوص شرایط جوی خراسان رضوی، اظهار کرد: بر طبق پیش بینی‌های انجام شده، افزایش سرعت وزش باد در سطح استان خراسان رضوی از فردا، جمعه آغاز شده و تا روز دوشنبه هفته آینده تداوم دارد.

وی ادامه داد: وزش باد در نوار شمال شرقی و شرق استان خراسان رضوی به خصوص در شهرستان‌های سرخس، تربت جام و خواف رخ خواهد داد و بر همین اساس احتمال توفان، گرد و خاک و بروز خسارت در این نواحی پیش بینی شده است.

کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی عنوان کرد: از روز شنبه تا صبح یکشنبه هفته آینده نیز بارش باران به صورت رگباری همراه با احتمال روان آب و آب گرفتگی در این استان قابل پیش‌بینی است، به طوریکه این بارش‌ها در نواحی غربی و در ارتفاعات و نواحی سردسیر خراسان رضوی به صورت برف و باران رخ خواهد داد.

وی بیان کرد: در شبانه روز گذشته نیشابور با کمینه دمای منفی ۶ درجه سلسیوس و بردسکن با بیشینه دمای ۱۵ درجه به ترتیب سردترین و خنک‌ترین شهرستان‌های استان بوده اند، همچنین بیشترین سرعت وزش باد از سبزوار با سرعت ۵۰ کیلومتر در ساعت به ثبت رسیده است.

مبشری افزود: طی همین مدت کلانشهر مشهد نوسانات دمایی منفی ۲ تا ۹ درجه سلسیوس را به ثبت رسانده است و این در حالی است که امروز دمای هوای این شهر با سه درجه افزایش نسبت به روز گذشته در گرمترین ساعت به ۱۲ درجه سلسیوس و در سردترین ساعت با چهار درجه افزایش به ۲ درجه خواهد رسید.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->