دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تاکید بر ضرورت همخوانی بین منابع و مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۰۱۴۹۰
  • ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۱
تاکید بر ضرورت همخوانی بین منابع و مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۳
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به منابع موجود در کشور بعضا بودجه‌ای که به تصویب می‌رسد به طور کامل اجرایی نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، اصغر سلیمی با تاکید بر ضرورت همخوانی بین منابع و مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۳، بیان کرد: متاسفانه در سال‌های گذشته شاهد بودیم بودجه‌ای که با همکاری دولت و مجلس به تصویب می‌رسید با منابعی که به پروژه‌ها و دستگاه‌ها تخصیص داده می‌شد، با یکدیگر تطابقی نداشت. مجلس از یک طرف بودجه‌ای تصویب می‌کند که در آن آرزو‌ها و آمال‌ها دیده می‌شود و از یک طرف توقعاتی وجود دارد که باید محقق شود.

وی در ادامه اظهار کرد: با توجه به منابع موجود در کشور بعضا بودجه‌ای که به تصویب می‌رسد به طور کامل اجرایی نمی‌شود چراکه بین منابع و مصارف آن همخوانی وجود ندارد. در بهترین شرایط کمتر از ۳۰ الی ۴۰ درصد لوایح بودجه عملیاتی می‌شود. انتظار می‌رود هم دولت بودجه را سبک‌تر و با نگاه کارشناسی دقیق تری تنظیم و به مجلس ارسال کند و هم مجلس شاخ و برگ بودجه را اضافه نکند.

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مجلس باید تلاش خود را به کار بگیرد تا بودجه واقعی تری برای سال ۱۴۰۳ به تصویب برسد. ما انتظار نداریم به یکباره بودجه‌ای تصویب شود که صد در صد محقق شود، اما انتظار می‌رود با نگاه واقع گرایانه برای سال ۱۴۰۳ بودجه‌ای تصویب شود که حداقل ۷۰ درصد محقق شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->