روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران
سرخط خبرها

تحویل ۱۸ جنگنده اف-۱۶ از سوی هلند به ارتش اوکراین

  • کد خبر: ۲۰۱۵۱۵
  • ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۳
تحویل ۱۸ جنگنده اف-۱۶ از سوی هلند به ارتش اوکراین
دولت هلند اعلام کرد، ۱۸ فروند جنگنده اف-۱۶ را در راستای پشتیبانی از نظامیان اوکراینی در جنگ با روسیه تحویل ارتش کی‌یف می‌دهد و در حال تدارک دیدن این جنگنده‌ها است.

به گزارش شهرآرانیوز، مارک روته، نخست وزیر موقت هلند در پستی که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد نوشت: «امروز من به ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین تصمیم دولت خودمان برای آماده سازی تعداد اولیه ۱۸ فروند جنگنده اف-۱۶ برای تحویل به اوکراین را اعلام کردم. تحویل این جنگنده‌های اف-۱۶ یکی از مهمترین قسمت‌های توافقات حاصل شده در قبال پشتیبانی نظامی از اوکراین است.»

به نوشته خبرگزاری رویترز، روته بدون تعیین چارچوب زمانی برای این تصمیم گفت، تحویل این جنگنده‌ها هنوز در انتظار دریافت مجوز صادرات از سوی وزارت امور خارجه هلند و اجرای معیار‌های مربوط به زیرساخت‌ها و پرسنل در اوکراین است.

دولت هلند همچنین خاطرنشان کرد، به موجب این تصمیمش اختصاص بودجه و پرسنل به تدارک دیدن تحویل این جنگنده‌ها به اوکراین امکانپذیر می‌شود.

همچنین کایسا اونگرن، وزیر دفاع هلند نامه‌ای را با محتوای تشریح طرح اهدای این جنگنده‌های پیچیده به ارتش اوکراین به پارلمان کشورش ارسال کرد.

به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، تصمیم روز جمعه دولت هلند، یک گام رو به جلوی چشمگیر در زمینه ارسال این جنگنده‌ها به آسمان اوکراین بعد از آنکه دولت واشنگتن تابستان گذشته چراغ سبز خود را به اعطای اف-۱۶ به کی‌یف نشان داد، محسوب می‌شود.

اولونگرن گفت، این طرح دولت هلند «اجازه به اختصاص بودجه و پرسنل برای تدارک دیدن ارسال این جنگنده‌ها به اوکراین را می‌دهد.»

او در نامه خود ادعا کرد: «اوکراین با دریافت این اف-۱۶‌ها می‌تواند بهتر از خود در برابر حملات روسیه دفاع کند. این جنگنده‌ها شدیدا اهمیت دارند، چون تهاجم روسیه نشانی از پایان ندارد. به همین دلیل ما بدون وقفه به حمایت خود از اوکراین ادامه می‌دهیم.»

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در ماه اوت با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) گفت، در گفتگو با مارک روته از دولت هلند به خاطر این تصمیم تشکر کرده‌ است.

هلند در راستای طرح حمایت از اوکراین، ماه گذشته میلادی تعدادی از جنگنده‌های اف-۱۶ آمریکایی خود را به یک مرکز جدید آموزش خلبانی اف-۱۶ که در خاک رومانی برای آموزش اوکراینی‌ها تاسیس شد ارسال کرد.

دانمارک، نروژ و بلژیک هم اعلام کرده‌اند قصد دارند در پی موافقت آمریکا در تابستان گذشته برای ارسال اف-۱۶ به اوکراین، بخشی از این جنگنده‌های خود را به اوکراین اختصاص دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->