وزیر ورزش عراق وارد مشهد شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج: باوجود VAR، نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا
سرخط خبرها

رکورد جدید میلان؛ ۲۱ مصدوم در طول فصل!

  • کد خبر: ۲۰۱۵۶۲
  • ۰۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۶
رکورد جدید میلان؛ ۲۱ مصدوم در طول فصل!
به نظر می‌رسد که میلان با بحرانی جدی به نام مصدومیت بازیکنانش روبرو شده است. فاجعه در میلان: ۲۱ بازیکن مصدوم شدند!

به گزارش شهرآرانیوز، میلان شب گذشته در چارچوب رقابت‌های هفته هفدهم سری آ ایتالیا روبروی سالرنیتانا به میدان رفت و با تساوی ۲-۲ مقابل این تیم متوقف شد. فیکایو توموری در این بازی به دلیل مصدومیت و در حالی که نمی‌توانست به درستی راه برود، لنگ لنگان از زمین خارج شد تا او هم که پیش از این در طول این فصل نمایش خوب و باثباتی داشت و دچار مصدومیت نشده بود به فهرست بلند بالای تیمش اضافه شود.

این اتفاق شرایط را بیش از پیش برای روسونری و برای پیولی دشوار خواهد کرد و حالا آن‌ها با آماری فاجعه‌بار در طول این فصل روبرو هستند. توموری در واقع بیست و یکمین بازیکن از ۲۷ بازیکن حاضر در فهرست میلان است که از ابتدای فصل جاری تا به حال دچار مصدومیت شده است.

نکته جالب اینجاست که اکثر بازیکنان این تیم به دلیل مصدومیت از ناحیه ماهیچه احساس درد دارند و همین باعث شده است که تردید‌هایی درباره سبک تمرینی پیولی هم به وجود بیاید و بسیاری او را مقصر احتمالی این مصدومیت‌های پیاپی بدانند.

این وضعیت بیشتر از همه در خط دفاعی برای میلان دردسرساز شده و باعث شده آن‌ها بسیاری از بازیکنان‌شان را در اختیار نداشته باشند و بار‌ها در طول این فصل به مشکل بخورند و حالا باید به دنبال راه حلی جدی برای رویارویی با این اتفاق بگردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->