سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟
سرخط خبرها

حملات موشکی سنگین حزب‌الله به اراضی اشغالی | ۲ صهیونیست کشته شدند + فیلم

  • کد خبر: ۲۰۲۵۹۵
  • ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۰
حملات موشکی سنگین حزب‌الله به اراضی اشغالی | ۲ صهیونیست کشته شدند + فیلم
منطقه‌های شمالی اراضی اشغالی با نزدیک به ۲۰ موشک از سمت لبنان هدف گرفته شد و آژیر هشدار در «کریات شمونه» به صدا درآمد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی حمله موشکی از سمت لبنان به سوی منطقه‌های شمالی اراضی اشغالی آژیر هشدار در «کریات شمونه» به صدا درآمد.

خبرنگار المیادین گزارش داد که الجلیل اشغالی در ۲ مرحله و با نزدیک به ۲۰ موشک هدف گرفته شده است.

رسانه‌های عبری زبان با اذعان به موشک‌باران «کریات شمونه» و «مرگلیوت» در شمال اراضی اشغالی، از به گوش‌رسیدن صدای دست‌کم ۱۰ انفجار در این منطقه‌ها خبر دادند.

این رسانه‌ها اعلام کردند که گزارش‌هایی مبنی بر آسیب‌دیدن ۲ ساختمان در کریات شمونه و کشته‌شدن ۲ صهیونیست بر اثر این حمله موشکی از سمت لبنان دریافت کرده‌اند.

همچنین حزب‌الله لبنان اعلام کرد که در یک حمله همزمان پهپادی، موشکی و توپخانه‌ای مرکز‌های تجمع نظامیان صهیونیست در مزارع اشغالی شبعا را هدف قرار داده است.

علاوه بر این حزب‌الله لبنان از هدف قراردادن موضع صهیونیستی «خربه ماعر»، استحکامات ارتش رژیم صهیونیستی و مواضع نظامیان صهیونیست در اطراف این محل با موشک‌های برکان خبر داد.

از سوی دیگر خبرنگار المیادین گزارش داد که توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی یک خانه را در شهرک کفرکلا در جنوب لبنان هدف قرار داده است.

همچنین توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی اطراف شهرک‌های الناقوره، طیرحرفا، الجبین، شبعا و راشیا الفخار در جنوب لبنان را گلوله‌باران کرد.

منطقه حامول در اطراف شهرک الناقوره نیز از سوی توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی با گلوله‌های فسفری هدف گرفته شد.

پهپاد‌های صهیونیستی نیز یک خانه در شهرک الجبین و همچنین اطراف شهرک مروحین را هدف قرار دادند و جبل بلاط در حدفاصل شهرک‌های رامیه و مروحین نیز از سوی ارتش رژیم صهیونیستی بمباران شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->