واژگونی یک وانت در جاده گناباد به قاین ۲ کشته بر جای گذاشت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) جاده چالوس یک‌طرفه شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) ابتلا به این بیماری‌ها می‌تواند خطر افسردگی را دو برابر کند پرهیز از ایجاد شوک دمایی در اولین لحظات گرمازدگی هشدار نارنجی هواشناسی برای سه استان کشور صادر شد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) تکرار حماسه مدافعان سلامت در جنگ ۱۲ روزه | لزوم بازنگری در سرمایه انسانی حوزه بهداشت استخدام ۲۰۰ عضو هیئت علمی قراردادی در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد اعلام جزئیات ترم تابستانی دانشگاه فرهنگیان پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۵ تیر ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در شمال و شمال‌غرب کشور پرواز‌های «هما» از اهواز و شیراز به مقصد دبی برقرار شد هشدار سازمان هواپیمایی: فروش بلیت برای پرواز‌های ساعات شب جعلی و غیرمجاز است بازگشایی فرودگاه شهید مدنی تبریز | نخستین پرواز استانبول انجام شد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تأمین قطار‌های فوق‌العاده برای ایام تاسوعا و عاشورای حسینی ۱۴۰۴ فرمول مراقبت از پوست صورت در تابستان برای دادن غذا و نوشیدنی نذری از این ظرف‌ها استفاده نکنید مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید آیا زیاد خوردن لبنیات، کابوس شبانه می‌آورد توصیه‌های تابستانی برای مادران باردار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) پروازهای شرکت‌های عربی به ایران از سر گرفته شد ۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو پاستور ایران:

تست تشخیص کرونا رایگان است

  • کد خبر: ۲۰۲۶۳
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۲
  • ۱
تست تشخیص کرونا رایگان است
دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انستیتو پاستور ایران در اطلاعیه ای اعلام کردند که آزمایش تشخیصی کرونا برای بیماران بستری رایگان است.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد تست کرونا برای بیماران بستری شده در بیمارستان مسیح دانشوری بصورت کاملا رایگان انجام می‌شود.

تمامی خدمات درمانی که به بیماران مبتلا به کرونا که در بیمارستان مسیح دانشوری و سایر مراکز درمانی و بیمارستانهای دولتی زیر مجموعه این دانشگاه بستری شده اند، بصورت کاملا رایگان ارایه می شود.

براساس این اطلاعیه تست کرونا صرفا برای بیماران علامت‌دار بستری شده در بیمارستان انجام می پذیرد و به هیچ عنوان برای بیماران سرپایی انجام نمی شود.

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شایعات موجود در فضای مجازی درخصوص انجام تست کرونا با دریافت مبلغ از افراد را تکذیب کرد و به هموطنان هشدار داد که به جای توجه به شایعات بی پایه و اساس، اخبار و اطلاعات صحیح در خصوص اقدامات انجام شده در راستای مقابله با کرونا را صرفا از طریق مجاری معتبر نظیر وب سایت دانشگاه ، صفحات و کانال رسمی دانشگاه  دریافت کنند.

انستیتو پاستور ایران هم در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که انجام آزمایش کرونا در انستیتو پاستور ایران به صورت رایگان و بر روی نمونه های ارجاعی از بیمارستان های کشور انجام می شود.

متاسفانه در چند روز گذشته، عده‌ای در شبکه های مجازی با اعلام قیمت‌های غیر واقعی برای انجام آزمایش در انستیتو پاستور ایران، زحمات کارکنان آزمایشگاه های تشخیصی کرونا در انستیتو را تحت الشعاع این خبرسازی جعلی قرار داده اند. شکایت لازم به مراجع قضایی در این رابطه در دست اقدام است.

لازم به ذکر است که انجام آزمایش، صرفا در مورد افرادی انجام می شود که توسط پزشک و سیستم درمان بیمارستان شک ابتلا به کرونا برای آن ها مطرح باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
0
0
سلام
وقت بخیر
عمرا رایگان باشه
تا مرحله تشخیص و درمان قبول نمیکنند که کرونا داری
اونوقت تست رایگان میکنند!!!!!
تست برای مسئولین رایگان نه ما.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->