تصویب آیین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | بازنشستگان سال ۱۴۰۳ مشمول ۷۰ درصد مابه‌التفاوت متناسب‌سازی شدند هزینه‌های بالای فیزیوتراپی برای بازنشستگان تأمین اجتماعی | بیمه تکمیلی بخش ناچیزی را پرداخت می‌کند پیش‌بینی بارش باران در خراسان رضوی و ۲۲ استان کشور (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) هشدار به سالمندان؛ خطر کلسترول بالا را جدی بگیرید سبزیجات و میوه‌های لاغرکننده را بشناسید چگونه علائم پارکینسون را در افراد مسن شناسایی کنیم؟ ایرانی‌ها سال گذشته دو میلیون و ۳۶۰ هزار واحد خون اهدا کردند قتل پدر بر اثر اختلافات خانوادگی در لرستان صالحی‌امیری در نیشابور: کاوش‌های باستان‌شناسی در پهنه تاریخی نیشابور مجدداً آغاز خواهد شد + فیلم تولید سالیانه ۳۵۰ میلیون دُز انواع واکسن در مشهد | ۳ محصول دانش‌بنیان جدید به تولید انبوه رسید ضرب‌الاجل یک هفته‌ای دستگاه قضا برای حل معضل زباله‌های عفونی در مشهد + فیلم مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات خوزستان فردا (سه شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) غیرحضوری شد داشتن دندان‌های سالم؛ تقویت اعتماد‌به‌نفس عضو ستاد ملی زن و خانواده: خانواده مهم‌ترین اولویت جامعه ایران است آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) نقص فنی پرواز عبوری شرکت وارش در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) وزیر میراث فرهنگی: مشهد، هویت ملی و اعتبار ماست | زیرساخت‌های گردشگری خراسان رضوی ارتقا می‌یابد+ویدئو حقوق ۱۴۰۴ سرایداران مدارس افزایش یافت + جزئیات صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: سهم بالای خدمات گردشگری و صنایع دستی در اقتصاد استان آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی، فردا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) خوراکی‌هایی که قاتل دندان‌های شیری کودکان هستند اعلام اسامی ابر بدهکاران بانکی به قوه قضائیه به‌ زودی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: نقطه آغاز تحول گردشگری از مشهد کلید می‌خورد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: اعتماد مردم به حقوق‌دانان، سرمایه‌ای ارزشمند است ۴ داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور اضافه شد یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم
سرخط خبرها

شناسایی قاتل دختربچه ۶ ساله در بهارستان + عکس

  • کد خبر: ۲۰۲۷۲۷
  • ۰۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵
شناسایی قاتل دختربچه ۶ ساله در بهارستان + عکس
با گذشت ۵ ماه از قتل هولناک دختربچه ۶ ساله‌ای به نام نادیا در شهرستان بهارستان، بررسی‌ها نشان می‌دهد که وی احتمالا از سوی فردی آشنا به قتل رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بعدازظهر ۹ مرداد امسال پلیس شهرستان بهارستان در استان تهران در جریان گم شدن دختربچه حدودا ۶ ساله‌ا‌ی به نام نادیا قرار گرفت. پدر نادیا می‌گفت: دخترم حوالی ساعت۱۳ و پیش از پهن شدن سفره ناهار، برای شستن دست‌هایش به حیاط خانه رفت که دیگر برنگشت. ما همه جا را دنبال او گشتیم، اما ردی از دخترم به‌دست نیامد و نمی‌دانیم چه بلایی بر سرش آمده است.

با اظهارات این مرد، تحقیقات برای یافتن دختربچه گمشده آغاز شد تا اینکه یک روز بعد جسد بی‌جان و غرق خون او در گودالی در زمین‌های خالی حوالی خانه‌شان پیدا شد. با حضور پلیس در محل حادثه معلوم شد که نادیا همان روزی که گم شده بود، به طرز وحشتناکی به قتل رسیده و قاتل جسدش را به این محل منتقل و در آنجا رها کرده است.

دستگیری قاتل دختربچه ۶ ساله در بهارستان + عکس

با پیدا شدن جسد دختربچه خردسال، تحقیقات برای شناسایی عامل یا عاملان جنایت آغاز شد. مأموران در بررسی‌های بیشتر متوجه شدند که نادیا هشتمین فرزند یک خانواده ۱۳ نفره افغان بود که حدود ۶ ماه پیش از حادثه از افغانستان به ایران مهاجرت کرده و با اجاره خانه‌ای در شهرستان بهارستان، در آنجا ساکن شده بودند. پدر نادیا به همشهری می‌گوید: ما در خانه‌ای در میمنت‌آباد بهارستان زندگی می‌کنیم. در افغانستان وضعیت‌مان بد شده بود و برای همین به ایران مهاجرت کردیم و من کارگری می‌کردم تا شکم زن و بچه‌هایم را سیر کنم.

او درباره روند رسیدگی به پرونده قتل دخترش می‌گوید: نادیا ظهر نهم مرداد گم شد. ظهر آن روز برای شستن دست‌هایش به حیاط رفته بود تا ناهار بخورد، اما دیگر به خانه برنگشت. اولش فکر کردیم شاید به دوشنبه‌بازار رفته باشد، چون خواهرش آنجا بود. اما خواهرش که آمد، فهمیدم آنجا نبوده است تا اینکه روز بعد جسدش پیدا شد. به ما گفتند که احتمالا انگیزه قتل دخترم انتقام‌جویی است، اما من در ۶ ماهی که از افغانستان به ایران آمده بودم، با هیچ‌کس اختلاف نداشتم. نه از کسی طلبکار بودم و نه بدهکار. در این ماه‌ها مدام به اداره آگاهی می‌روم و پیگیر پرونده هستم، اما هنوز قاتل دخترم پیدا نشده است. با این حال پلیس گفته که سرنخ‌ها نشان می‌دهد که قاتل فردی آشنا است؛ کسی که منطقه محل زندگی ما و خانواده مرا به خوبی می‌شناخته و می‌دانسته که چه زمانی نقشه‌اش را اجرا کند.

به‌گفته پدر نادیا، پلیس به آن‌ها اطمینان داده که همه تلاشش را برای شناسایی و دستگیری قاتل به‌کار گرفته‌است و وی را به دام خواهد انداخت.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->