تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعطیلی بقاع متبرکه تا اردیبهشت ماه

  • کد خبر: ۲۰۳۰۹
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۵
تعطیلی بقاع متبرکه تا اردیبهشت ماه
دبیر ستاد رئیس بقاع متبرکه از غیرعلمی بودن برخی اظهارات مبنی بر آنتی باکتریال بودن سازه‌های حرم خبر داد و گفت: ضدعفونی کردن همه بقاع متبرکه در کشور امکان‌پذیر نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، فخرالدین صابری، دبیر ستاد رئیس بقاع متبرکه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و میراث فرهنگی به تشریح تمهیدات اندیشیده شده برای تعطیلی بقاع متبرکه پرداخت و گفت: ما در ارتباط با موضوع مقابله با بیماری کرونا و مدیریت و وضعیت شرایط پیش‌آمده تابع نظرات و تصمیم‌گیری مراکز بهداشتی کشور هستیم و به لحاظ تجربی و تخصصی تعیین‌تکلیف وضعیت مردم و وضعیت همه ادارات هم بر عهده همین نهاد‌های مربوطه است.

 

وی با بیان اینکه کمک به انتشار و گسرش این بیماری یک گناه محسوب می‌شود، تصریح کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب بر این مساله تاکید داشتند، همه باید برای پیشگیری از این بیماری همه اقدامات لازمه را انجام دهیم تا این بیماری ریشه‌کن شود.

 

صابری در ادامه تاکید کرد: توصیه اول ما به مردم این است که به هیچ وجه به اماکن مذهبی و زیارتگاه‌ها مراجعه نکنند و عرض ادب و ارادت و اخلاصشان را از راه دور داشته باشند و واقعا مراعات مسائل بهداشتی را انجام دهند.

 

وی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی که با تعطیلی نماز‌های جمعه، برگزاری مراسم ختم و اعتکاف بنا به مصلحت کشور روبه‌رو شده‌ایم، طبیعی است که مراجعات به بقاع متبرکه هم باید طبق همین رویه و شیوه عمومی در ارتباط با اجتماعات مذهبی باشد.

 

دبیر ستاد رئیس بقاع متبرکه خاطرنشان کرد: ضدعفونی کردن و کنترل بقاع متبرکه هم امکان پذیر نیست و در شرایط کنونی بهترین راه این است که مردم ملاحظه کنند و با مراکز بهداشتی و درمانی همکاری داشته باشند تا شیوع این بیماری واگیردار با همکاری مردم کمتر شده و این رویه حتما باید تا اردیبهشت ماه ادامه پیدا کند.

 

وی ادامه داد: بقاع متبرکه در کشور به لحاظ امکانات در یک سطح نیستند و طبیعی است که امکانات حرم امام رضا (ع) و حرم حضرت معصومه در مقایسه با دیگر بقاع متبرکه کشور قابل قیاس نباشد و اقدامات ضدعفونی کننده هم در این اماکن به طور محدود انجام شده است.

 

صابری در پایان با اشاره به غیرعلمی بودن برخی اظهارنظر‌ها درباره اینکه بقاع حرم آنتی باکتریال هستند، خاطرنشان کرد: برخی به شفابخشی اماکن متبرکه استناد می‌کنند که ما هم شکی در آن نداریم، اما این موضوع نباید وسیله‌ای برای بی احتیاطی ما در مقابله تجمعات صورت بگیرد و این مباحث توجیه علمی ندارد و بیشتر این اظهارات بر اساس تعصبات مذهبی گفته می‌شود.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->