عارف در مشهد: دولت مسیر اصلاح را با شجاعت می‌پیماید| سرمایه‌گذاری را محور رشد اقتصادی قرار دادیم+ فیلم رژیم صهیونیستی مدعی ترور یک فرمانده حزب‌الله شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی به الجزایر سفر می‌کند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) حمله رژیم صهیونیستی به تکیه توزیع غذا در غزه| ۷ نفر شهید شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مردم و اعتقادم را بر دوستی ترجیح دادم مکرون بر حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران تاکید کرد برگزاری نشست ایران، چین و روسیه روز سه‌شنبه در مسکو فرش قرمز تعرفه‌های ترامپ برای بازگشت نتانیاهو به کاخ سفید رئیس جمهور: آمریکا ثابت کند به دنبال مذاکره واقعی است رئیس قوه قضائیه: اگر کارگزار نظام فساد کرد باید سریع و قاطع برخورد کنیم تسریع در تدوین آئین‌نامه‌های اجرایی قانون بودجه ۱۴۰۴ پژمان‌فر خبرداد: اعمال محدودیت در صدور چک برای چک اولی‌ها عراقچی: وزارت امور خارجه مسئول مذاکرات هسته‌ای می‌باشد سقوط بالگرد امداد رسان در ژاپن | سه نفر جان باختند حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان | یک لبنانی شهید شد یورش خونین صهیونیست‌ها به کرانه باختری | ۹۴۵ شهید و ۱۵ هزار بازداشتی در سایه نسل‌کشی اشغالگران هشدار قاطع ماکرون به پوتین : اگر روسیه صلح نکند اقدام قوی در راه است بازجویی از مدیر دفتر وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به اتهام دریافت غیرقانونی مجوز سلاح اولین نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه در سال ۱۴۰۴ | بقایی: آمریکا به پیشنهاد ایران برای مذاکره غیرمستقیم پاسخ نداده است ظریف شایعه حضور در تیم مذاکرات هسته ای با آمریکا را تکذیب کرد نتانیاهو فرار کرد | جنایتکار تحت تعقیب آسمان اروپا را از ترس بازداشت دور زد ! ضربه کُشنده به طالبان پاکستان: هلاکت ۱۷ تروریست در عملیات مرزی | ارتش: طرح نفوذ از افغانستان را خنثی کردیم هشدار فوری کارشناس قدس: صهیونیست‌ها در آستانه قربانی در مسجدالاقصی | خطر نابودی در سایه سکوت جهان اسلام بیش از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور حضور دارند مقام آمریکایی: حزب الله لبنان باید خلع سلاح شود واکنش تند سخنگوی دولت به مطالب روزنامه کیهان حمله موشکی حماس به بندر اشدود از متصرفات رژیم اشغالگر صهیونیستی در فلسطین واکنش تند سناتور آمریکایی به بازی گلف ترامپ
سرخط خبرها

رونمایی کره‌شمالی از برنامه‌های نظامی خود در ۲۰۲۴

  • کد خبر: ۲۰۳۱۴۵
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶
رونمایی کره‌شمالی از برنامه‌های نظامی خود در ۲۰۲۴
پس از موفقیت کره‌شمالی در پرتاب ماهواره تجسسی نظامی در ماه گذشته میلادی، خبرگزاری مرکزی این کشور امروز (یکشنبه) گزارش کرد، پیونگ‌یانگ قصد دارد در سال ۲۰۲۴ سه ماهواره جاسوسی دیگر پرتاب کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در پنجمین و آخرین روز از «نشست عمومی مرتبط با کمیته مرکزی حزب کارگران کره» اظهارات و اهدافی را در این خصوص عنوان کرد.

در گزارش خبرگزاری مرکزی کره‌شمالی موسوم به کی‌سی‌ان‌ای آمده است: طبق تجربیات موفقیت‌آمیز در حوزه فضا و پرتاب اولین ماهواره جاسوسی در سال ۲۰۲۳، کره‌شمالی قصد دارد ماهواره‌های جاسوسی بیشتری در سال ۲۰۲۴ پرتاب کند. هم‌چنین اقدامات مربوطه درخصوص فناوری و فضا مورد بحث و رایزنی قرار گرفت.

کیم جونگ اون در جریان آخرین روز این نشست عنوان کرد: ما باید سریعا به بحران هسته‌ای احتمالی پاسخ دهیم و تمامی ابزار‌های فیزیکی از جمله نیرو‌های هسته‌ای را مستقر کنیم. اولویت اول ما برای سال آینده تقویت زرادخانه هسته‌ای کشور است و از نیروی دریایی می‌خواهیم ظرفیت‌های نظامی خود را ارتقاء ببخشند.

رهبر کره‌شمالی هم‌چنین خواستار توسعه پهپاد‌ها و ابزار‌هایی برای جنگ الکترونیکی شد تا به پروژه‌های دفاعی کلیدی خود دست یابد.

او در ادامه با اشاره به همکاری‌های نظامی آمریکا و کره‌جنوبی تصریح کرد: اگر آمریکا و کره‌جنوبی به دنبال رویارویی نظامی با ما باشند، ما نسبت به انجام اقدامات ضروری علیه آن‌ها با بازدارندگی هسته‌ای خود تردید نخواهیم کرد.

کیم جونگ اون روز پنجشنبه در دومین روز از این نشست به ارتش کشورش دستور داد تا «آماده‌سازی جنگی» برای مقابله با «تحرکات ستیزه‌جویانه شدید» ایالات متحده و متحدانش در شبه جزیره کره را تسریع کند.

وی در آخرین روز این نشست نیز اظهارات مشابهی را عنوان کرد و گفت: جنگی که می‌تواند هر زمان در شبه جزیره کریمه آغاز شود، نوعی عمل انجام‌شده محسوب می‌شود و این جنگ به دلیل اقدامات نسنجیده دشمنان برای حمله به ما انجام خواهد شد.

طبق گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، بیانیه‌های کیم نشان می‌دهند که او در تقویت و تدام آزمایش‌های تسلیحاتی کره‌شمالی مصمم است و ظاهرا به انجام این اقدامات تا انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا ادامه خواهد داد. اما با این حال، برخی ناظران می‌گویند که کره‌شمالی باید آزمایش‌های مهم دیگری را انجام دهد تا اطمینان حاصل کند که موشک‌ها به خوبی کار می‌کنند و قادرند سرزمین اصلی ایالات متحده را هدف قرار دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->