اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پوتین: روسیه هرگز عقب نخواهد نشست

  • کد خبر: ۲۰۳۳۳۹
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۹
پوتین: روسیه هرگز عقب نخواهد نشست
رئیس جمهور روسیه روز یکشنبه در سخنرانی سال نوی میلادی گفت: بارها ثابت کرده‌ایم که می‌توانیم سخت‌ترین مشکلات را حل کنیم و هرگز عقب نخواهیم نشست.

به گزارش شهرآرانیوز، «ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در سخنرانی روز یکشنبه خود به مناسبت سال نوی میلادی، با ستایش از ارتش روسیه، خواستار وحدت مردم  این کشور شد.

به نوشته روزنامه «مسکو تایمز» پوتین در این سخنرانی که از تلویزیون دولتی روسیه پخش شد، گفت: «بارها ثابت کرده‌ایم که می‌توانیم سخت‌ترین مشکلات را حل کنیم و هرگز عقب نخواهیم نشست، زیرا هیچ نیرویی وجود ندارد که بتواند ما را از هم جدا کند.»

پوتین خطاب به نیروهای مسلح روسیه گفت: «شما قهرمانان ما هستید. قلب ما با شماست. به شما افتخار کرده و شجاعت شما را تحسین می‌کنیم.»

 پوتین در روزهای گذشته نیز به مناسبت سال نوی میلادی به برخی سران جهان پیام تبریک ارسال کرد.

از جمله این موارد ارسال پیام به «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه بود. پوتین ضمن تبریک سال نو میلادی به «رجب طیب اردوغان» همتای ترکیه‌ای خود، خاطرنشان کرد روسیه و ترکیه طی سال‌های گذشته در توسعه همکاری‌های چندجانبه  کاملا موثر بوده‌اند.

در بخشی از پیام پوتین به اردوغان آمده است:«دو کشور روی طرح‌های انرژی و زیرساخت‌های بزرگ با یکدیگر کار و تلاش‌ها برای حل و فصل مناقشات منطقه‌ای را تسهیل کردند. مسکو و آنکارا در سال ۲۰۲۴  به گسترش گفت‌وگوهای سیاسی و همکاری‌های سازنده خود در حوزه‌های مختلف ادامه خواهند داد وانتظار می‌رود  این همکاری به نفع کشورهای دوست و کمک به آنها باشد.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->