مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) جمع‌آوری ماهیانه یک میلیون کیلوگرم ضایعات خشک در مشهد | بیش از ۴۶۶ هزار شهروند مشهدی، مشترک دائمی طرح‌های بازیافت پسماند هستند
سرخط خبرها

شهردار مشهد: خدمت به مشهد، خدمت به همه مردم ایران و مسلمانان جهان است

  • کد خبر: ۲۰۳۵۶۶
  • ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۵
شهردار مشهد: خدمت به مشهد، خدمت به همه مردم ایران و مسلمانان جهان است
شهردار مشهد مقدس گفت: خدمت به مشهد به گفته مقام معظم رهبری خدمت به همه مردم ایران و مسلمانان جهان است. کسی که در مشهد خدمت می‌کند ارج و قرب ویژه‌ای دارد. 

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف امروز ۱۱ دی‌ماه در اولین رویداد اعطای نشان مشهد که در سالن همایش‌های بین‌المللی شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: همه می‌دانند مشهد چیست و مشهد در آغوش خود مضجع منور رضوی را دارد، شهر دوستدار همه زیبایی‌های معنوی، اخلاقی و بصری، شهر ایثار و شهادت و شهر دل‌های آغشته به ولایت است.

وی بیان کرد: شهرها به هر دلیلی شکل می‌گیرند اما مشهد بر کرانه خورشید و آن هم خورشید ولایت شکل گرفته، مشهد شهر دلدادگی، شهر امام و جهانشهر برکت و کرامت است. مشهد قطعه‌ای از بهشت است، بنابراین زیستن در آن نیز باید با فلسفه وجودی، ایجادی و ایجابی آن هم‌راستا باشد. در نتیجه مفاهیم زائر و مجاور شکل می‌گیرد و مشهدالرضا(ع) به عنوان جهانشهر برکت و کرامت بر صفحه اول شناسنامه شهر ما نقش می‌بندد.

قلندر شریف افزود: مشهد ویترین و معیاری در فصل انقلاب اسلامی بوده و به عنوان حقیقت ذات انقلاب اسلامی است. در چنین شهری روزها از این سرزمین آسمانی برکت می‌گیرند. مردم مشهد از لحظه شکل‌گیری این شهر حماسه‌آفرینی کردند. اولین حماسه‌آفرینی زنان نوغان بودند. 

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: ایثارگری، جانفشانی و ولایتمداری تا واقعه گوهرشاد در مشهد بود که زنان و مردان بی‌گناهی در دفاع از حجاب جان خود را از دست دادند. در ایام انقلاب ۱۰ دی، یکشنبه خونین مشهد، زمینه‌ساز اصلی ۲۲ بهمن شد. مشهد همیشه حماسه‌آفرینی کرده، اگر ۹ دی در تهران شکل گرفت، قبل از آن ۸ دی ابتدا در سال ۸۸ در مشهد شکل گرفت. دهم دی ‌ماه در مشهد اتفاق افتاد و بعد از این، ۲۲ بهمن منجر به پیروزی انقلاب اسلامی به وجود آمد.

وی با بیان اینکه مشهد چند سالی به دنبال روز ملی خود بود، عنوان کرد: فرهیختگان زحمت کشیدند، برنامه‌ریزی کردند و این روز در یک پروسه چند ساله در ایام مختلفی توسط دستگاه‌های مختلف ذیل شورای فرهنگی شکل گرفت، مرکز پژوهش‌های شورای شهر متولی نهایی این انتخاب برگزیده شد و در نهایت ۱۰ دی یکشنبه خونین مشهد و روز ورود آقا علی ابن موسی الرضا(ع) به تاریخ شمسی به عنوان روز مشهد تصویب شد. امیدوارم با حضور مدیران ارشد در سطح اول نظام این موضوع به سرعت در شورای فرهنگ عمومی کشور تصویب و در تقویم نشانده شود.

قلندر شریف گفت: خدمت به مشهد به گفته مقام معظم رهبری خدمت به همه مردم ایران و مسلمانان جهان است. کسی که در مشهد خدمت می‌کند ارج و قرب ویژه‌ای دارد. پس از تعیین روز مشهد، شورای شهر مجدد دست به کار شد و برای اینکه این روز به صورت ویژه‌تر گرامی داشته شود، نشان مشهد را به عنوان یک مدال افتخار تعیین کرد. امسال اولین سالی است که نشان مشهد تقدیم می‌شود که امیدواریم زمینه‌ساز خوبی در ادامه راه باشد، هرچند ممکن است مشکلات و ضعف‌هایی وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: نشان مشهد گامی در این جهت است که بتوانیم یادگاری ویژه‌ای به عنوان یک سنت حسنه در شهر مشهد به یادگار بگذاریم. الگوهایی که نشان مشهد دارند باید به عنوان افرادی شاخص در مشهد و ایران، الگو‌ باشند، هرچند الگوهای واقعی ما ائمه اطهار(ع) هستند. ما در طول تاریخ مشهد افراد شاخصی داشتیم اما قرار است در نشان مشهد از افرادی تجلیل شود که در قید حیات هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->