قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با لایحه همکاری حمل‌ونقل ریلی ایران و ترکیه اوکراین: ۲ پالایشگاه نفت روسیه هدف قرار گرفتند پنتاگون از اروپا خارج شد؟ حماس: مقاومت اجازه تحمیل واقعیت‌های جدید را به دشمن نخواهد داد واکنش اتحادیه اروپا به حملات رژیم صهیونیستی به غزه آیت الله جنتی: نگاه تمدن غرب به زنان استثماری است ارتش روسیه، یک اژدر هسته‌ای آزمایش کرد + فیلم (۷ آبان ۱۴۰۴) پزشکیان به دانشگاه‌های پیام نور و فرهنگیان فرصت یک هفته‌ای داد پرونده قضایی برای فائزه هاشمی تشکیل شد معاون وزیر خارجه از پیگیری ویژه حقابه ایران از هیرمند خبرداد تذکر شفاهی برخی نمایندگان مجلس به ارکان اطلاع‌رسانی دولت و پزشکیان معاون وزیر کشور حکومت سرپرست افغانستان به سفارت کشورش در تهران رفت آمریکا یک روزنامه‌نگار بریتانیایی حامی فلسطین را بازداشت کرد وزیر نفت: هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت حامل‌های انرژی گرفته نشده است آیت الله علم الهدی: باید از ایجاد نفاق و تفرقه در محیط دانشگاه جلوگیری شود پاکستان اعزام نیرو به غزه را بررسی می‌کند پزشکیان: دستگاه‌های دولتی بر اساس عملکرد حقوق و پاداش پرداخت کنند رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری طبق نظر و خواسته مردم انجام خواهد شد قائم‌پناه: رئیس‌جمهوری بر پرداخت بودجه بر اساس عملکرد تاکید دارد وزیر بهداشت: تأثیر تحریم‌ها انکارناپذیر است، اما شرایط از سال گذشته بهتر شده است مهاجرانی در حیاط دولت: خروج ایران از لیست سیاه FATF زمان بر است وزیر جهاد کشاورزی: پیگیر تامین نهاده‌های دامی هستیم
سرخط خبرها

تایمز: با کمک به اوکراین ذخایر تسلیحاتی انگلیس به «هیچ» کاهش یافته است

  • کد خبر: ۲۰۳۶۴۶
  • ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۷
تایمز: با کمک به اوکراین ذخایر تسلیحاتی انگلیس به «هیچ» کاهش یافته است
به گزارش تایمز، ذخایر تسلیحات انگلیس تقریبا پس از دو سال کمک نظامی به اوکراین به طور کامل تخلیه شده است. این روزنامه انگلیسی همچنین مدعی شد که انگلیس به همراه سایر کشور‌های غرب اروپا در تلاش برای افزایش تولید تسلیحات قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ در آمریکاست.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که لندن از فوریه ۲۰۲۲ بیش از ۴.۶ میلیارد پوند (۵.۷ میلیارد دلار) برای تسلیح کی‌یف هزینه کرده است، ژنرال تیم رادفورد، معاون فرمانده عالی متحدان ناتو در اروپا، در ماه ژوئیه هشدار داد که انگلیس با خطر از دست دادن موقعیت خود در این بلوک تحت رهبری ایالات متحده مواجه است. این ژنرال همچنین به کمبود پرسنل از جمله مسائل دیگر اشاره کرد.

نشریه تایمز به نقل از یک منبع نظامی ناشناس اوکراینی نوشت که انگلیس از نظر تسلیحاتی که می‌تواند اهدا کند، «چیزی» برایش باقی نمانده است. این مقام ناشناس افزود، با این حال لندن همچنان نقش مهمی در متقاعد کردن سایر کشور‌ها برای ارسال تسلیحات به کی‌یف ایفا می‌کند.

این روزنامه به نقل از یکی از کارکنان دفتر ریشی سوناک، نخست‌وزیر انگلیس که خواست نامش فاش نشود، گزارش داد که انگلیس و چندین کشور دیگر غرب اروپا «به تدریج به کارشان سرعت می‌بخشند» تا مطمئن شوند که در صورت تصمیم دولت جدید ایالات متحده و روی کار آمدن احتمالی دونالد ترامپ و متوقف کردن یا کاهش دادن شدید کمک نظامی اوکراین، کی‌یف به اندازه کافی تجهیزات نظامی دارد تا به جنگ ادامه دهد و روسیه را شکست دهد.

این منبع گفت که انگلیس و سایر کشور‌های غربی ظاهرا به دنبال گسترش جنگ تا سال ۲۰۲۵ و احتمالا فراتر از آن هستند، به این امید که منابع روسیه محدود شده و روسیه را مجبور به تسلیم کنند.

تایمز همچنین ادعا کرد که تعداد فزاینده‌ای از اوکراینی‌ها از جنگ خسته شده‌اند و ایده آتش‌بس با روسیه کم‌کم در میان مردم مورد توجه قرار گرفته است. این نشریه به نقل از یک منبع نظامی ناشناس اوکراینی گزارش داد که این احساسات تا حدی ناشی از بن‌بست‌های سیاسی در ایالات متحده و اتحادیه اروپاست که ادامه کمک‌ها به کی‌یف را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

در همین حال گزارش مشابهی در اوایل اکتبر توسط نشریه دیلی‌تلگراف منتشر شد و این روزنامه به نقل از یک مقام ارشد نظامی انگلیس که نامش فاش نشد، هشدار داد که لندن «تقریبا هر آنچه در توان داشته، کمک کرده است.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->