جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اذن رهبری: برداشت از صندوق توسعه ملی برای مبارزه با کرونا

  • کد خبر: ۲۰۳۷۳
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۴
اذن رهبری: برداشت از صندوق توسعه ملی برای مبارزه با کرونا
یک نماینده مجلس درباره جلسه امروز کمیسیون بهداشت گفت: قرار شد تامین منابع مالی از طرق مختلف صورت پذیرد که یکی از آن‌ها استفاده از صندوق توسعه ملی بود که بتوانند با اذن رهبری این کار را انجام دهند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ منوچهر جمالی سوسفی درباره جلسه فوق‌العاده کمیسیون بهداشت که امروز با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس و سعید نمکی وزیر بهداشت و درمان تشکیل شد، گفت: امروز جلسه اختصاصا درباره بیماری کرونا و گسترش بیماری و مشکلاتی که در کشور ایجاد کرده، بود. این جلسه با حضور وزیر بهداشت و معاونان ایشان، رئیس مجلس، رئیس کمیسیون بهداشت، نمایندگان این کمیسیون و تعدادی دیگر از نمایندگان دیگر کمیسیون‌ها تشکیل شد.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: نکاتی که مدنظر بود این بود که باید جلوی این چرخه بیماری گرفته شود، مطرح شد. مباحثی از جمله محدودیت تردد، محدودیت تجمع و محدودیت رفت و آمد بعضی از شهر‌ها و استان‌ها نیز مطرح شد. بحث تامین تجهیزات و منابع نیز مطرح شد. بحث دیگری که به آن پرداخته شد درباره موضوع درمان بود که الان در بیمارستان‌ها دچار مشکل هستیم و کمبود تخت و وسایل و تجهیزات داریم.

وی در پاسخ به سوالی درباره چگونگی تامین تجهیزات مورد نیاز درمان بیماری کرونا گفت: در نهایت قرار شد تامین منابع مالی از طرق مختلف صورت پذیرد که یکی از آن استفاده از صندوق توسعه ملی بود که بتوانند با اذن رهبری این کار را انجام دهند. آقای لاریجانی هم در جلسه بود که برای این کار باید آقای لاریجانی کمک کنند. همچنین مطرح شد که رسیدگی به موضوع کرونا در جلسه سران قوا جدی گرفته شود به این معنا که همه مسئولان کشور پای کار باشند و این کار فقط به عهده وزیر بهداشت گذاشته نشود، چون ممکن است از توان وزارت بهداشت یا مسئولان یک استان خارج باشد. در نتیجه مطرح شد که از توانمندی‌های بخش‌های مختلف در امر پیشگیری استفاده شود.

جمالی سوسفی درباره اخذ منابع مالی از صندوق توسعه ملی گفت: این کار، چون باید با اذن رهبری صورت پذیرد قرار شد آقای لاریجانی پیگیری کنند. همچنین قرار شد بحث جلسه سران قوا و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی برای وزارت بهداشت را پیگیری کنند. در این جلسه گفته شد که در بحث جذب نیرو مشکل داریم و مجوز جذب نداریم که این مساله کشور را دچار مشکل می‌کند همچنین بر ضرورت تامین تجهیزات و دارو هم تاکید شد.

منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->