پزشکیان: ایران خواهان زندگی مسالمت‌آمیز با همه ملت‌هاست پایان سفر دوروزه رئیس‌جمهور به ارمنستان و بلاروس| پزشکیان عازم تهران شد پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت استاد فرشچیان  رئیس مجلس نمایندگان مجمع ملی بلاروس با پزشکیان دیدار کرد ۳ منطقه دیگر اوکراین توسط روسیه تصرف شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) واکنش اردن به پیشروی اسرائیل در خاک سوریه ناو جنگی آمریکایی دچار حریق شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) آیا آتش سوزی در پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز صحت دارد؟ (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) ماکرون: حمله اسرائیل به غزه باعث جنگ دائمی در منطقه می‌شود وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارد «مشهد مقدس» شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) آمادگی ۱۰ کشور جهان برای اعزام نیروهای نظامی به اوکراین آیت الله علم الهدی: مشهد قلب فرهنگی و مذهبی کشور است | مبارزه با بی‌حجابی وظیفه همگانی است، نه صرفاً دستگاه قضایی نظام وظیفه برای مشمولان اعزامی پایه خدمتی شهریور ماه ۱۴۰۴ فراخوان صادر کرد نشست خبری روسای جمهور ایران و بلاروس: نتایج توافقات قطعا در آینده و در روند رو به رشد همکاری‌های فیمابین مشاهده خواهد شد پزشکیان: توافقات میان ایران و بلاروس را شخصاً پیگیری خواهم کرد بنت درباره افزایش تعداد مسلمان‌ها در اروپا و خطر آنها برای رژیم صهیونیستی هشدار داد کدام شهر و استان‌های کشور در روز شنبه یک شهریورماه ۱۴۰۴ تعطیل است؟ دادستان کل کشور مطرح کرد: خراسان رضوی پیشگام در امنیت قضایی | مفاسد اقتصادی بی‌وقفه رصد می‌شود ایران و بلاروس ۱۲ سند همکاری و ۱ بیانیه مشترک امضا کردند ویتکاف از درخواست ترامپ برای توقف فوری جنگ در غزه خبرداد وزیر کشور: اقدامات اجرایی برای پذیرایی از زائران دهه پایانی ماه صفر در سطح ملی صورت می‌گیرد وال استریت ژورنال آینده سیاسی ایلان ماسک را رازآلود دانست واکنش سخنگوی دولت به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات ایران دیدار فرستاده آمریکا با رهبر دروزی‌های اسرائیل در فرانسه یونیسف: هرماه ۴۰ کودک در غزه جان خود را از دست می‌دهند دادستان جدید عمومی‌ و انقلاب مرکز خراسان رضوی: برخورد با اراذل‌ و اوباش و رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در اولویت است وزیر نفت: بنزین سوپر توسط بخش خصوصی وارد می‌شود
سرخط خبرها

جزئیات جدید از طرح مقاومت فلسطین برای پایان جنگ غزه

  • کد خبر: ۲۰۳۷۷۶
  • ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۶
جزئیات جدید از طرح مقاومت فلسطین برای پایان جنگ غزه
یک مسئول جنبش جهاد اسلامی فلسطین خبر داد که نیرو‌های مقاومت در پیشنهاد خود به مصر، تأکید دارند که باید نظامیان رژیم صهیونیستی از غزه به صورت کامل خارج شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک مسئول ارشد در جنبش جهاد اسلامی فلسطین درباره پیشنهاد جدید به مصر مبنی آتش‌بس در غزه گفت: در بند نخست این طرح، آتش‌بس و خروج کامل نیرو‌های اسرائیل از نوار غزه آمده است.

وی در عین حال خبر داد که هر آنچه در رسانه‌ها درباره عملیات تبادل اسرا به صورت چند مرحله‌ای گفته می‌شود، مربوط به بعد از آتش‌بس و خروج صهیونیستهاست، نه قبل از آن.

وبگاه «آکسیوس» بامداد امروز خبر داد که جنبش مقاومت حماس از طریق میانجی‌گران قطری و مصری پیشنهادی برای توافق جدید تبادل اسرا به تل‌آویو ارسال کرده است.

آکسیوس به نقل از دو مقام صهیونیست ادعا کرد: «اسرائیل این توافق را رد کرد، اما این نشان می‌دهد که حماس آماده مشارکت در مذاکرات بر سر توافق جدید مبادله اسرا است».

مسئول جهاد اسلامی همچنین خبر داد که طرح پیشنهادی مقاومت فلسطین، به نام این جنبش و حماس است که به مصر ارائه شده است.

در گزارش آکسیوس ادعا شده که پیشنهاد حماس شامل فرآیند سه مرحله‌ای است که در هر مرحله جنگ برای بیش از یک ماه باید متوقف بشود تا تبادل اسرا انجام بگیرد.

این منابع ادعا کردند که در این پیشنهاد، رژیم صهیونیستی خروج نیرو‌های خود را از غزه در طول اجرای مرحله اول توافق که شامل آزادی حدود ۴۰ اسیر صهیونیست می‌شود، آغاز خواهد کرد و تعدادی از اسرای فلسطینی نیز احتمالا آزاد خواهند شد.

آکسیوس به نقل از این منابع نوشت که این پیشنهاد همچنین به جنگ پس از اجرای آخرین مرحله از توافق پایان می‌دهد که شامل آزادی نظامیان صهیونیستی است که در غزه بازداشت هستند.

این مقام صهیونیست گفت که کابینه جنگ تل‌آویو پیشنهاد جدید حماس را مورد بحث قرار داد و به میانجی‌های قطری و مصری گفت که این پیشنهاد غیرقابل قبول است.

پیش از این، یک هیأت از جنبش حماس روز جمعه به منظور ارائه ملاحظات خود درباره طرح ابتکاری مصر در خصوص برقراری آتش‌بس در غزه، به قاهره سفر کردند. طرح ابتکاری مصر دو هفته پیش به مسئولان جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی که به قاهره سفر کرده بودند، ارائه شد. 

یک مسئول حماس در این زمینه گفت: «گروه‌های فلسطینی نکات و ملاحظاتی درباره تبادل اسرا و تعداد اسرای فلسطینی که قرار است در ازای آزادی اسرای صهیونیست، آزاد شوند و نیز تضمین‌های مربوط به عقب‌نشینی نظامی از نوار غزه، دارند».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->