دستیار ویژه رئیس جمهور: نیاز امروز کشور صیانت از همبستگی ملی است وزیر دفاع: ایران در پاسخ به ماجراجویی احتمالی دشمن موشک های جدید به‌کار می‌گیرد رئیس دیوان عالی کشور: پیشرفت‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب داشته‌ایم بر کسی پوشیده نیست دادستان کل کشور: یکی از دلایل حمله رژیم صهیونیستی به ایران اقتدار و پیشرفت ایران بود | حمایت غربی‌ها به رژیم صهیونیستی انگیزه داد عراق، میدان جنگ جدید مقاومت با آمریکا | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های طرح خروج سربازان آمریکایی از عراق اسرائیل در حال برنامه‌ریزی عملیات اشغال غزه حملات شدید اسرائیل به مناطق مسکونی در شمال غزه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) واکنش فرانسه به اتهام‌زنی نتانیاهو علیه ماکرون: شرم آور است FATF کل جبهه مقاومت را تروریستی می‌داند پزشکیان وارد بلاروس شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان تاکید کرد: سیاست قطعی ایران نسبت به ارمنستان تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌ها است آیا ادارات گرگان و گلستان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ایران، روسیه و چین با بازگرداندن قطعنامه‌های شورای امنیت مخالفت کردند وزیر ارتباطات: توسعه فیبر باید هم‌زمان با تأمین مودم‌های مناسب پیش برود ۵۱ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) «عین‌الاسد» تعطیل می‌شود | مستشاران نظامی آمریکا در مسیر خروج دائمی از عراق آیا ادارات ایلام در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ گفتگوی تلفنی پوتین با محمدبن سلمان پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان سقوط کرد تهدید پوتین از سوی ماکرون پزشکیان از ارمنستان عازم بلاروس شد پزشکیان با رئیس جمهور ارمنستان دیدار کرد پزشکیان: از مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کنیم آیا ادارات قزوین شنبه تعطیل است؟ (یکم شهریور ۱۴۰۴) ترامپ: ۷۹ درصد دونباس متعلق به روسیه است عراقچی با وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار کرد نخست‌وزیر ارمنستان: فرصت‌های جدیدی برای همکاری‌های ریلی با ایران ایجاد می‌شود
سرخط خبرها

سپاه پاسداران در واکنش به ترور العاروری بیانیه صادر کرد

  • کد خبر: ۲۰۳۹۵۲
  • ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹
سپاه پاسداران در واکنش به ترور العاروری بیانیه صادر کرد
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای ترور شیخ صالح العاروری را به شدت محکوم و تاکید کرد: این ترور و شهادت، رزمندگان فلسطینی در جای جای این سرزمین به ویژه کرانه باختری را باعزمی جدی‌تر وارد میدان جهاد با اشغالگران می‌سازد.

به گزارش شهرآرانیوز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای با محکومیت شدید اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله پهپادی به جنوب بیروت و شهادت صالح العاروری و دو تن از فرماندهان گردان‌های قسام، ترور و جنایت را نسخه ناکام رژیم جعلی برای جبران شکست غیر قابل ترمیم طوفان الاقصی و فرار از باتلاق غزه دانست.

در بخشی از این بیانیه آمده است: اقدام وحشیانه رژیم صهیونیستی در حمله پهپادی به جنوب بیروت که با نقض حاکمیت سرزمینی لبنان منجر به شهادت صالح العاروری معاون دفتر سیاسی حماس و دو تن از فرماندهان گردان‌های قسام و چند تن دیگر گردید، نشان داد تداوم دیوانگی و وحشی‌گری و شهوت جنگ افروزی راهبرد شیطانی صهیونیست‌ها تحت حمایت دولت تروریست ایالات متحده امریکا است.

این بیانیه می‌افزاید: بی‌تردید شکست طوفان الاقصی با ترور و جنایت ترمیم نخواهد شد و رژیم به زانو درآمده صهیونیستی با ارتکاب این گونه اقدامات هرگز قادر نخواهد بود محاسبات مقاومت را دچار خطای راهبردی سازد.

این بیانیه خاطرنشان کرده است: صبر راهبردی مقاومت و حزب الله تحت تاثیر آمال و آرزو‌های شوم رژیم صهیونیستی و حامیان آن، از مدار عقلانیت و منطق و نگاه به الزامات غلبه بر اشغالگران قدس و غاصبان فلسطین دور نخواهد شد و این ترور و شهادت خون تازه‌ای در رگ‌های مقاومت که عرصه را بر رژیم جعلی و کودک کش تنگ کرده است تزریق و رزمندگان فلسطینی در جای جای این سرزمین به ویژه کرانه باختری را باعزمی جدی‌تر وارد میدان جهاد با اشغالگران می‌سازد.

این بیانیه در پایان با محکومیت شدید جنایت تروریستی صهیونیست‌ها در پایتخت لبنان، تلاقی شهادت فرماندهان سرافراز حماس با چهارمین سالگرد شهادت شهید قدس سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی را رمز آلود و معنادار توصیف و تاکید کرده است: ماشین جنگی به گل نشسته رژیم متجاوز صهیونیستی در غزه جز تسلیم برابر اراده رزمندگان نستوه فلسطین و مجاهدان حماس راه نجات دیگری ندارد و پیروز میدان نبرد بی تردید مقاومت و ایستادگی شکوهمند و مقتدرانه مردم مظلوم و مقتدر غزه و حماس قهرمان است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->