جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیسی: امنیت منطقه و غرب آسیا مرهون حاج قاسم سلیمانی است + فیلم

  • کد خبر: ۲۰۴۲۵۱
  • ۱۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰
رئیسی: امنیت منطقه و غرب آسیا مرهون حاج قاسم سلیمانی است + فیلم
رئیس جمهور گفت: کینه دشمنان چرا نسبت به عکس و نام و تصویر و راه، مزار و زائر سردار سلیمانی وجود دارد؟ او کار بزرگی انجام داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز در مراسم تشییع شهدای کرمان، اظهار کرد: مردم کرمان در آزمون‌ها خوب درخشیدند. افتخاری که برای ایران ما و اسلام، سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی است.

وی ادامه داد: کینه دشمنان چرا نسبت به عکس و نام و تصویر و راه، مزار و زائر سردار سلیمانی وجود دارد؟ او کار بزرگی انجام داده است. دشمن می‌خواست بعد از شکل دهی اسرائیل غاصب و ۷۵ سال ظلم به مردم فلسطین، کار دیگری را آغاز کند. اسرائیل سرزمینی است که با نام یهود شکل گرفت. دشمن سپس می‌خواست با نام اسلام خلافت اسلامی ایجاد کند و جریان دست پرورده خود یعنی داعش را در عراق و سوریه ایجاد کند. حاج قاسم جریان مقاومت را در منطقه برنامه ریزی کرد به نحوی که عرصه بر رژیم صهیونیستی تنگ آمد و دیگر نمی‌تواند به تجاوز خود ادامه دهد و متوقف و وادار به عقب نشینی شد. از جنوب لبنان عقب نشینی کرد. شما اخبار جنگ ۲۲، ۳۳، ۸ و ۲ روزه را شنیدید و امروز صدمین روز مقاومت فلسطین مقتدر و مظلوم است.

وی افزود: فلسطین نیرویی که بخش هوایی و دریایی ندارد، اما اسرائیل در مقابل این نیرو دچار استیصال شده و تا امروز فلسطین پیروز و رژیم صهیونیستی شکست خورده است. باید از حماس، حزب الله و فلسطین تجلیل کرد، اما نقش حاج قاسم بی بدیل بود.

رئیس جمهور با اشاره به تلاش شبانه روزی شهید سلیمانی برای شکست داعش، گفت: امنیت منطقه و غرب آسیا مرهون حاج قاسم سلیمانی است. نقشه آمریکا برای ایجاد اسرائیل دیگر در منطقه به دست حاج قاسم و نیروهای منطقه شکست خورد و حاج قاسم زیر میز زد. کینه آمریکا و رژیم صهیونیستی و عواملش در منطقه از حاج قاسم به همین دلیل است. این شهید گفت برای من گنبد و بارگاه نسازید و روی مزارم بنویسید سرباز و نمی خواست نامش آوازه داشته باشد اما کسی که در راه خدا گام بردارد، نامش بلند می شود. خدا نام او را بلند کرد. او دل ها را هم تسخیر کرد. مکتب او در امتداد مکتب امام خمینی و امام خامنه ای و مکتب عاشورای حسینی است.

رئیسی تاکید کرد: خون مطهر شهدا از جامعه بشری جهل زدایی کرده است. کی تا این زمان دل ها متوجه مقاومت و فلسطین و نفرت به آمریکا و رژیم صهیونیستی بود؟ به برکت خون شهدا است.

وی افزود: دشمن خوب می داند ایران مقتدر قهرمان و صاحب قدرت است. حاج قاسم برای ما تولید قدرت کرد. نیروهای مسلح مجهز و به روز برای ما تولید قدرت کرده اند. رهبری و امت مهمترین مولفه قدرت در نظام اسلامی محسوب می شوند. دشمن قدرت ایران را دیده و بارها تجربه کرده است. دشمن همواره قدرت ایران را می‌بیند. یقین بدانید ابتکار عمل به دست نیروهای ماست. مکان  و زمان را نیروهای ما تعیین خواهند کرد.

رئیسی در پایان گفت: حضور شما مردم، استراحت و آرمش را از دشمن گرفته است. به دلیل استیصال است که این اقدامات را در غزه یا کرمان انجام می دهند. پیروزی حق و شکست باطل وعده الهی است. پایان طوفان الاقصی، پایان رژیم صهیونیستی خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->