انتقاد سازمان محیط زیست از سریال اجل معلق معرفی نامزد‌های بهترین خلاقیت و استعداد درخشان جشن بزرگ منتقدان سینما او که علمش، برکت داشت | یادی از نخستین سرپرست کتابخانه و مؤسس انتشارات آستان‌قدس رضوی «گونترگراس» نویسنده‌ای که نمی‌خواست تجربیاتش حیف‌ومیل شود مزایده‌ای که شخصیت‌ها را آشکار می‌کند | نگاهی به نمایش «خانه آرام» در سالن بهار تئاتر شهر مشهد لحظه‌های ناب زیارت به روایت دوربین‌های عکاسی پایان مهلت ارسال آثار به «قلم» تا ۲۵ شهریور ۱۴۰۴ نگاهی به وبگاه های ناشران مشهد که ناکافی‌ و ناکامل‌اند نمایشنامه «جوردانو» به کتابفروشی‌ها آمد حامد بهداد و سحر دولتشاهی با «زنده شور» به جشنواره فیلم فجر می‌روند «ذبیح‌الله احمدی» زری باف ضریح امام رضا (ع) درگذشت نامزدی فیلم کوتاه «یکی از آنها» در جشنواره HollyShorts آمریکا فیلم «فلسطین ۳۶» در راه اسکار ۲۰۲۶ برنامه‌ شبکه‌های رادیویی در ایام رحلت پیامبر رحمت (ص) + زمان پخش «حمید حامی» بعد از ایام محرم و صفر روی صحنه می‌رود + زمان برگزاری کوین اسپیسی با فیلم «حماسه هولیگاردز» در جشنواره ونیز کدام فیلم نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۶ می‌شود؟ کلینت ایستوود در ٩۵ سالگی + عکس بهنوش طباطبایی و دوقلوهایش در سریال «سووشون» + عکس
سرخط خبرها

محتوای نمایش نباید به شوخی‌های اینستاگرامی تقلیل پیدا کند

  • کد خبر: ۲۰۴۲۷۷
  • ۱۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۹
محتوای نمایش نباید به شوخی‌های اینستاگرامی تقلیل پیدا کند
عضو هیئت داوران بیست و هشتمین جشنواره تئاتر منطقه‌ای کشور در منطقه خاوران گفت: گویا دیگر هیچ چالش و جستجویی در اندیشه وجود ندارد و گاه صرفا به این فکر می‌کنند که شوخی‌های اینستاگرامی را وارد تئاتر کنند.

شهرآرانیوز - صدیقه مشایخی، عضو هیئت داوران بخش خیابانی بیست و هشتمین جشنواره تئاتر منطقه‌ای کشور در منطقه خاوران، در حاشیه برگزاری این جشنواره به شهرآرانیوز گفت: از برگزارکنندگان بیست و هشتمین جشنواره منطقه‌ای کشور در منطقه خاوران تقدیر می‌کنم. من در منطقه فارس و شهر شیراز هم حضور داشتم. اما برگزاری جشنواره در مشهد، نظم بسیار خوبی داشت و بر اساس فرآیندی مشخص کار را دنبال کرد.

وی با اشاره به نمایش‌های خیابانی که در این جشنواره اجرا شدند، خاطرنشان کرد: آنچه مسلم است، در مورد محتوای نمایش‌ها ضعف داریم. با وجود تمام تلاش و زحمتی که گروه‌ها صورت داده اند، پایه اولیه اثر که محتوای آن است، دچار آسیب و مشکل است.

مشایخی افزود: محتوای نمایش‌ها به شوخی‌های اینستاگرامی تقلیل پیدا کرده است. گویا دیگر هیچ چالش و جستجویی در اندیشه وجود ندارد و گاه صرفا به این فکر می‌کنند که شوخی‌های اینستاگرامی را وارد تئاتر کنند. حیف است نمایش‌هایی که به لحاظ فرمی و کار خوب است، تا این اندازه به لحاظ محتوایی ضعیف باشد.

وی در ادامه گفت: تئاتر در وضعیتی سطحی قرار گرفته است. در حالی که باید در بحث محتوا اقدامات جدی صورت بگیرد. باید از تهران اقدامی منسجم صورت بگیرد و استان‌ها این موضوع را پوشش دهند و کار آموزش را در حوزه محتوا جدی بگیرند تا آثار به لحاظ محتوایی وضعیت بهتری پیدا کند. کار آموزش جدا از دستورالعمل و ابلاغ است. ما باید یاد بدهیم که برای تولید یک اثر نمایشی چگونه باید تولید محتوا کرد. این مستلزم حمایت از موضوع آموزش از سوی متولیان کشوری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->