۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند
سرخط خبرها

شهرک سرب و روی زنجان بخاطر آلاینده های محیطی جابجا خواهند شد

  • کد خبر: ۲۰۴۴۴۷
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۳
شهرک سرب و روی زنجان بخاطر آلاینده های محیطی جابجا خواهند شد
معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست مسئله فعالیت شهرک‌های سرب و روی را یکی از مشکلات اساسی زنجان دانست و احتمال جابجایی آن را داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ایرج حشمتی درباره برپایی میز خدمت سازمان حفاظت محیط زیست در استان زنجان اظهار کرد: در آستانه  دومین سفر رییس جمهوری و هیئت دولت به استان زنجان، به همراه مسئول بازرسی، مدیریت عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان حفاظت محیط زیست از روز پنجشنبه (۱۴ دی‌ماه) میز خدمت استان را برپا کردیم و پاسخگوی ۲۱ نفر از فعالان اقتصادی استان بودیم.

وی ادامه داد: این فعالان مشکلاتی را در رابطه با تولید داشتند که در برخی موارد با صدور دستوراتی مقرر شد تا با رعایت الزامات زیست‌محیطی مشکلشان حل شود. برخی دیگر از این درخواست‌ها نیازمند مطرح شدن در کمیسیون ذیل ماده ۱۱ هستند ولازم است سایر دستگاه‌های مرتبط با فعالیت‌های صنعتی نیز دیدگاه‌های خود را مطرح کنند.



معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: یک مشکل فعالان اقتصادی استان مربوط به مجوزهای سامانه جامع محیط زیست است. وزارت صمت نیز باید عضو این سامانه می‌شد اما هنوز این اتفاق نیفتاده است و مجوز احداث به‌صورت دستی صادر می‌شود که این موضوع باعث زمان‌بر شدن صدور مجوزها شده است. انتظار می‌رود اداره صمت استان هرچه زودتر در سامانه عضو و روند بررسی و صدور مجوزها تسریع شود.

وی با بیان اینکه مسئله استقرار صنایع در حریم کیفی و کمی رودخانه یکی از مسائل مهم استان زنجان است، گفت: شرکت آب منطقه ای و وزارت نیرو باید نظر صریح خود را در این باره اعلام کنند تا بتوانیم تصمیم‌گیری کنیم و به فعالان اقتصادی پاسخ بدهیم. تا زمان حصول نتیجه پیگیری خواهیم کرد.

حشمتی در ادامه اظهارکرد: مسئله دیگر مربوط به خسارتی بود که امسال و سال‌های گذشته حیات وحش به باغات و مزارع در حاشیه مناطق وارد کرده بودند. این افراد از سال‌های گذشته طلب دارند که مقرر شد هماهنگی لازم برای پرداخت مطالبات مردم پیگیری شود. بر این اساس تفاهمنامه صندوق ملی محیط زیست با بیمه رازی برای پرداخت خسارات حیات وحش به مردم منعقد شده است تا این خسارات در اسرع وقت پرداخت شود.

وی مسئله فعالیت شهرک‌های سرب و روی را یکی از مشکلات اساسی استان دانست و گفت: قرار است در این خصوص جلسات ویژه‌ای با معاون وزیر صمت و مدیرکل محیط زیست استان برگزار شود و اگر امکان جابجایی وجود داشت، این شهرک‌ها جابه‌جا شوند، در غیر این صورت با الزامات زیست‌محیطی سفت و سخت‌تری به فعالیت‌های خود ادامه دهند.

حشمتی تأکید کرد: سازمان حفاظت محیط زیست نظارت مستمر را انجام خواهد داد تا فعالیت این صنایع در راستای توسعه پایدار باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->