پخش زنده بازی سپاهان و استقلال خوزستان (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین امارات با ۸ بازیکن برزیلی مقابل ایران جایزه ۵/۵ میلیارد تومانی ایران از لیگ ملت‌های والیبال مصدومیت نویر بخاطر شادی گل | غیبت گلر بایرن مونیخ در ۴ بازی میلان هم ژائو فیلیکس را نخواست! آلمدین زیلیکیچ و کیوسفسکی، شاهکار مدیریتی بی تکرار استقلال مهاجم سابق پرسپولیس در لیگ برزیل + عکس اسماعیلی و ساروی در صدر رده‌بندی فرنگی‌کاران جهان تمدید قرارداد آلوز با تراکتور پروژه ویژه الهلال برای جانشین نیمار عموزاد و زارع در صدر رده‌بندی آزادکاران جهان فونسکا ۹ ماه محروم شد پرواز اختصاصی استقلال به ریاض ناراحتی وینیسیوس از دستمزد بالای‌ امباپه قلی‌زاده در جمع برترین‌های فوتبال یونان آخرین وضعیت مصدومان النصر شروع دوباره فرمول یک شکایت تیم بانوان کرمانشاه از بازیکن تیم بانوان استقلال| نتایج آبی‌ها تغییر می‌کند؟ پاداش ۵۰۰ میلیونی هلدینگ برای استقلال صحت دارد؟ پخش زنده بازی رفت بارسلونا و بنفیکا (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

راه اندازی لیگ‌های فراموش شده در فوتبال و فوتسال پایتخت

  • کد خبر: ۲۰۴۵۱۸
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۳
راه اندازی لیگ‌های فراموش شده در فوتبال و فوتسال پایتخت
برخی مسابقات در فوتبال وفوتسال تهران که به دست فراموشی سپرده شده بود، دوباره فعالیت خود را آغاز کرده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز،  از زمان حضور میرشاد ماجدی، در راس هیات فوتبال استان تهران تغییراتی در فوتبال پایتخت به وجود آمده است.  

راه اندازی لیگ پایه فوتسال که به دست فراموشی سپرده شده بود. از سرگیری لیگ فوتبال بانوان که توجهی به آن نمی‌شد و برنامه ریزی برای برگزاری لیگ پیشکسوتان فوتبال تهران از اقدامات قابل توجهی است که میرشاد ماجدی در زمان حضورش در راس هیات فوتبال استان تهران انجام داده است.


ماجدی در همین راستا صحبت‌های کوتاهی داشته که قابل توجه است: «دوست دارم در دورانی که به فوتبال تهران خدمت می‌کنم منشاء تحول و دگرگونی باشم. فوتبال تهران دایره بسیار وسیعی است و ارتقای سطحی کیفی رقابت‌های فوتبال در پایتخت بدون کمک همه افرادی که در این عرصه فعالیت می‌کنند، میسر نیست. قصد داریم در مسیر رشد قدم برداریم. نیاز به افرادی داریم که دلسوز فوتبال پایتخت باشند و قلب‌شان برای ارتقای جایگاه این حوزه بتپد.»

ماجدی در ادامه صحبت‌های خود تاکید کرد: «علاقمندم در فوتبال تهران اثری از خود به جا بگذارم. من همواره کار در این حوزه را با وجود سختی‌هایی که از آن اطلاع دارم، دوست داشتم و امیدوارم با کمک همکارانم در این بخش به اهداف و برنامه‌هایی که مد نظر دارم، دست یابم.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->