یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از سال ۹۹ به وراث چه خواهد شد؟

  • کد خبر: ۲۰۵۰۰۳
  • ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۹
فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از سال ۹۹ به وراث چه خواهد شد؟
دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در خصوص انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از سال ۹۹ به وراث به بیان نکاتی پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی حاجی‌وند گفت: زمانی که سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث (میراث) وارد فاز اجرایی شد در گام نخست متوفیان دسته بندی زمانی شدند و بنا شد تا پایان سال مشمولان هر دوره اضافه شوند. مدتی که گذشت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام کرد محدودیت زمانی وجود ندارد و فرآیند تشکیل پرونده برای تمامی متوفیان از سال ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیر ماه سال ۱۳۹۹ باز شده و وراث تمامی متوفیان که در این سال‌ها بودند و سهام عدالت داشتند می‌توانند به دفاتر کارگزاری و شعب بانکی منتخب اعلام شده مراجعه کنند.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد:، اما این تاریخ برای متوفیان تا ۳۱ تیر ۱۳۹۹ است چرا که بر اساس قوانین و مقررات مربوط به انتقال سهام عدالت متوفیان تا این تاریخ معاف از مالیات بوده است بنابر این لازم است برای مرداد ۹۹ تاکنون مجدد تصمیم گیری صورت گیرد تا متوفیان جدید هم نقل و انتقال سهام عدالت آن‌ها معاف از مالیات شود.

حاجی وند بیان کرد: به همین سبب اعلام شده تا انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث تا ۳۱ تیر ۹۹ تعیین تکلیف و بعد از این تاریخ وراث منتظر باشند تا زمانی که نقل و انتقال آن‌ها هم معاف از مالیات شود. این معافیت مالیاتی باید در شورای عالی بورس تصمیم گیری شود و در برنامه‌ها، تصمیم گیری در این خصوص وجود دارد. در نهایت تا زمان تعیین تکلیف، این گروه وراث بدانند که اصل سهام و سود آن‌ها محفوظ است و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

پیش از این هم مژگان صفری مقدم، مدیر پشتیبانی و راهبری عملیات شرکت سپرده‌گذاری مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: فرآیند تشکیل پرونده برای تمامی متوفیان از سال ۱۳۸۴ تا ۳۱ تیر ماه سال ۱۳۹۹ باز شده است و وراث تمامی متوفیان که در این سال‌ها بوده‌اند و سهام عدالت داشته‌اند می‌توانند به دفاتر کارگزاری و شعب بانکی منتخب اعلام شده مراجعه کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->